Криптовалути

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Re: Криптовалути

Мнение от ivanski_2 » 13 Май 2022, 0:38

zAcK написа:С тая LUNA днес е голямо шоу, че и пари се правят, да го е.а!
Не зная дали я следите, ама е пълна лудница :mhihi: :ok:

Следим следи и слагаме/вадим по някой долар :mhihi:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Май 2022, 6:17

Ами стана под три нули вече и общия и маркет кап отиде на 1.6...милиона. :shock: Вътре вече са останали само най-върлите комарджии чакащи със 100 лева да извадят милион, а с 1000 много милиони. :mhihi:
Стейбълът и има още вътре един милиард, понеже вече на цена от 0.12 какво да му дърпат хората, прежалили са ги и си чакат да се стабилизира... някога. Което не знам как би могло да се случи. По време на голямата паника четох тоя жълтура, който се явява шеф какъв план за възстановяване имал, ама отива работата на пълно изоставяне и създаване на следващия много обещаващ проект, който ще цели да е краля след Биткойн и Етериум. :mhihi: Не знам дали е можело да стане с Луна някога в смисъл дали се скапа защото създаващите с тая цел сяця създали, дръпнали са парите и се изнасят или просто по пътя нагоре са се качили прекалено много спекуланти на клона, пък може и двете заедно. Защото за шефа на Кардано разправяха, че просто създал голям хайп на база почти нищо, но като гледам в тая кръв навсякъде се представя супер.
https://cryptodnes.bg/terra-obyavi-plan ... ot-krizata

Малко обяснения как работи Луната и тъпото как инвеститорите на дребно не са разбрали риска, който поемат. Ето затова е важно да се знае как работи дадена валута и какво е всъщност:
https://www.investor.bg/kriptovaluti/49 ... ba-351909/
Може да се окаже и полезен този урок за общността, а и от форума няма гръмнали.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 13 Май 2022, 8:11

Тия от тая LUNA дали не са избомбили яко всички инвестирали :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Увеличили са токените в обръщение 18500 пъти до тук :shock: :shock: :shock:

Ебаси уродите. Напечатали са си 6500 милиарда LUNA и яко продават :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Дори и кака Ружа в момента прави така :bowdown: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Май 2022, 8:17

https://youtu.be/UiB84cwClGM
Много хубав лайф снощи на Неделин, струва си да го цъкнеш на втора скорост и да отделиш там малко под един час. За Луна (разбира се)той как се е справил с нея, за Тетер(това ако изгърми някога както знаете, Луна ще ни се стори точно нищо :mhihi: ) за...абе бая неща и който го вълнуват мисля има какво да чуе. Той рядко качва, ама има далеч по-съшествени неща, отколкото други познати стриймове на ю тубъри с разтягане на локуми.
А между другото при фалит на Койнбейз имали клауза с дребен шрифт, че могат законно да изземат всичкото крипто на потребителите си. Оня рошавия шефчето е казал миналия ден, че наистина е така, но били супер стабилни и нямало да се стигне дотам. Но все пак да го вметна аз. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 13 Май 2022, 10:09

Top Gun Maverick написа:Койнбейз имали клауза с дребен шрифт, че могат законно да изземат всичкото крипто на потребителите си. Оня рошавия шефчето е казал миналия ден, че наистина е така, но били супер стабилни и нямало да се стигне дотам. Но все пак да го вметна аз. :mhihi:

Ако изобщо го държат в крипто което силно ме съмнява. Като цяло да стейкваш на борсата е шит.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 13 Май 2022, 10:53

Top Gun Maverick написа:Койнбейз имали клауза с дребен шрифт, че могат законно да изземат всичкото крипто на потребителите си. Оня рошавия шефчето е казал миналия ден, че наистина е така, но били супер стабилни и нямало да се стигне дотам. Но все пак да го вметна аз. :mhihi:

Колко да е дребен този шрифт като това е закона за Банкрупт в щатите? Това не е нещо свързано с Coinbase, това е валидно за всички борси :ok: И няма Койнбейз да ти ги вземе, а ще ги дадат на най-големия си кредитор. :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Май 2022, 11:40

Top Gun Maverick написа:https://youtu.be/hEd-CDGNgfw
Интересни виждания на Кийосакито, чак да се чуди човек как има Биткойн и пита все едно никога не е имал. :dunno:
Някакви мнения?

Нещо ми изглежда, че му се губят неща как работи. Няма да е първият. Но за повечето неща си е прав. 99,99% от криптото са пълен шиткойн. Както някои се изказват "Биткойн, не крипто. Само биткойн". Кийосаки също мисля, че няма да доживее да клекне напълно щатския долар. Бъфет яко го нарежда, ама си купи банка, която си инвестира процент от активите в биткойн. Т.е. реално и Бъфет има биткойн, вече официално. Според мен има от мноооого отдавна. И то дебело. Някои правителства официално имат. И не говоря за Ел Салвадор и африканците. Фундамента пред биткойн не се е променил по никакъв начин, хашрейта расте... ще купуваме колкото можем сега и тва е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Май 2022, 16:32

Дайте мнение за Bonex :bchug:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Май 2022, 17:21

Не съм чувал някакви проблеми някой да има, минуса тука е, че вземат по-големи комисионни. От каква гледна точка ти трябват те? Аз работа с банка за крипто си имах веднъж с УниКредит, всичко си беше точно към Кракен, ама съм излезнал вече от тия системи и не мисля някога пак да ползвам банка, дори сметката си закрих, че всеки месец искаха рекет от 3 евро, понеже е в евро. :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Май 2022, 17:35

Top Gun Maverick написа:Не съм чувал някакви проблеми някой да има, минуса тука е, че вземат по-големи комисионни. От каква гледна точка ти трябват те? Аз работа с банка за крипто си имах веднъж с УниКредит, всичко си беше точно към Кракен, ама съм излезнал вече от тия системи и не мисля някога пак да ползвам банка, дори сметката си закрих, че всеки месец искаха рекет от 3 евро, понеже е в евро. :kuku:

Ами незнам, примерно да вкарам няква неголяма сума 1-2к в биткойн да имам и аз ако се вдигне някога :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Май 2022, 21:31

Ами направо си акаунт в Кракен(ако нямаш в друга борса)отвори си една сметка в УниКредит и ще ти излезе по-евтино. А най-евтиният вариант е да купиш от някой Тетер и да го обърнеш него в Биткойн, но сега има почти само с комисионна от 1.5-3%-та, а и не знам за такава сума дали си заслужава да търсиш човек. Та през УниКредит към Кракен няма да имаш никакви проблеми. Не знам коя беше другата БГ банка, която правеше преводи до тях, дали не беше ДСК, но повечето масово отказват превода. :ranting:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 13 Май 2022, 21:53

ДСК, както и Револют също работи към Кракен.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 13 Май 2022, 22:33

SEPA от револют към кракен (Clear Junction) за 10 минути са на борсата след като револют одобрят превода.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Май 2022, 22:54

https://cryptodnes.bg/binance-premahva- ... a-trgoviya
Е, май това беше края на Луна. Накрая отидоха и тези, които купиха на ниско с мисълта, че един ден може и да се вдигне. От Кракен още не са в махнали, но стои на 0.00018, а кривата и изглежда точно като идеална права линия на мъртвец. :shock: Не бях виждал такова нещо, UST май го мернах на 0.14. За три дена да умре наистина не съм мислил, че е възможно, в смисъл напълно да умре. А този корееца вижте какво пише, взели да го търсят директно у тях. Ако беше българин от женски род, щеше отдавна да се е покрил, ама... :mhihi:
Оф, то не е смешно, жалко за всички прецакани.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Май 2022, 23:01

По принцип и в Бонекс нямат проблем с преводите или поне към ОББ. Разцъках едни 100лв напред назад за пробата и за 2-3 часа си минават преводите. Въпроса по скоро ми е къде е по-сигурно да се държи криптото.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата