Киномания
Модератор: Общи модератори
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Re: Киномания
Гледах го и аз Опекхаймер, честно казано трябва да го гледам още един-два пъти и да прочета повече по темата за да го осмисля наистина. Доста диалози, постоянно скачане напред-назад във времето, едно гледане не ми е достатъчно..

- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
Добре е да се прочете книгата, по която е правен филма. Малко е обемиста и не е четиво за плажа, но ще запълни дупките в образа на Опънхаймер. Например, във филма не става ясно, че родителите му са германски евреи, преди ВСВ той посещава дядо си в Германия и че е роден в много богато семейство, кото му позволява да се образова в най-добрите за времето си университети в Европа.drifty написа:Гледах го и аз Опекхаймер, честно казано трябва да го гледам още един-два пъти и да прочета повече по темата за да го осмисля наистина. Доста диалози, постоянно скачане напред-назад във времето, едно гледане не ми е достатъчно..
Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Vasko_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Compact M43B16
- Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16
На български излезе няколко месеца преди филма, така че най-вероятно я няма. На английски не съм ятърсил.TNT написа:А има ли я някъде в електронен формат ? Може и на английски.
Изпратено от моят Lenovo TB-8505X с помощта на Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
https://m.imdb.com/title/tt4495098/
Във форума имаме фенове на играта, та някой вече гледа ли филма? Чудя се довечера дали да не ходя, а и малкия иска бая. Да го пратя с деца само...то аз ще се кефя повече от тях.
В трейлъра има леко обожествяване на Нисан, но все пак в тая игра колата си е символ! 
Във форума имаме фенове на играта, та някой вече гледа ли филма? Чудя се довечера дали да не ходя, а и малкия иска бая. Да го пратя с деца само...то аз ще се кефя повече от тях.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Разбрахме се довечера с жената вземаме големия с братовчед му, а малката я оставяме при малкия братовчед и сме там. Няма какво да му мисля, то като гледах трейлъра чак ми се доигра мамка му.
Що часове съм изкарал нощем на тая игра...макар и на предишни версии де, за новата сега нямам време.

Що часове съм изкарал нощем на тая игра...макар и на предишни версии де, за новата сега нямам време.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Top Gun Maverick написа:В трейлъра има леко обожествяване на Нисан, но все пак в тая игра колата си е символ!
Цялата серия беше спонсорирана от Нисан /ГТ Академията/, нормално да ги направят най-добрите.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, не бяха направени най-добрите, просто не говореха за най-добрите вътре.
Но все пак признавам, можеше да го изкарат нещо си там, но не са се оляли. Филмът ми харесва, повече от задължителен е ако харесвате играта и скоростите в реалния живот. Филмът е буквално...една мечта и не може да се опише без да се гледа! Това, че е по действителен случай е потресаващо. Игра, игра, ама както винаги съм бил на мнение, доста реални неща има в нея. Може да не е като професионален симулатор за пилотите от Ф1, но от игрите е най-най-играта!
А Нисан си е легенда и по принцип.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа: Филмът е буквално...една мечта и не може да се опише без да се гледа! Това, че е по действителен случай е потресаващо. Игра, игра, ама както винаги съм бил на мнение, доста реални неща има в нея. Може да не е като професионален симулатор за пилотите от Ф1, но от игрите е най-най-играта!![]()
Това което направиха Нисан с ГТ Академията се случаше и преди това. Те си направиха една хубава реклама с ГТ Академията /за което няма лошо/. Но Гран Туризмото не е точно най-най-играта. Просто е най-достъпна за повечето хора + рекламата от страна на Сони. За съжаление Нисан ми се струва че отива там къто е сега Ланчия, в небитието.
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... i-kompanii
Не е точно така, виж 10-та страница. Преди време много се говореше за нов ГТР с хибриден двигател, това още може би 2019-та. Тогава се появиха слухове, че едно шевче, което реално е от Рено много завиждал на успеха и имиджа на ГТР и започнал да спъва проекта. Но самата компания не е чак зле. Сега ще видим, бая Кашкай и т.н. "коли" продадоха.
Не е точно така, виж 10-та страница. Преди време много се говореше за нов ГТР с хибриден двигател, това още може би 2019-та. Тогава се появиха слухове, че едно шевче, което реално е от Рено много завиждал на успеха и имиджа на ГТР и започнал да спъва проекта. Но самата компания не е чак зле. Сега ще видим, бая Кашкай и т.н. "коли" продадоха.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///M Power написа:Но Гран Туризмото не е точно най-най-играта. Просто е най-достъпна за повечето хора + рекламата от страна на Сони.
ами, грешиш... и мога да го докажа, ама така или иначе хората които не карате няма го разберете

ай чал

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
vicho написа:///M Power написа:Но Гран Туризмото не е точно най-най-играта. Просто е най-достъпна за повечето хора + рекламата от страна на Сони.
ами, грешиш... и мога да го докажа, ама така или иначе хората които не карате няма го разберете![]()
ай чал
Вичка по леко брат

- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///M Power написа:vicho написа:///M Power написа:Но Гран Туризмото не е точно най-най-играта. Просто е най-достъпна за повечето хора + рекламата от страна на Сони.
ами, грешиш... и мога да го докажа, ама така или иначе хората които не карате няма го разберете![]()
ай чал
Вичка по леко братдавай да видим как ще го докажеш
пуснал съм цяла тема в е36 раздела ... енжой

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Ghosts of Beirut…доста ми хареса
https://www.imdb.com/title/tt21100682/
Пуснаха и епизоди от последния 7ми сезон на Billions

https://www.imdb.com/title/tt21100682/
Пуснаха и епизоди от последния 7ми сезон на Billions