Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
Re: Войната започна ...
Относно пропагандата ,мдаам
https://youtube.com/shorts/l-O8E5F0yPo?feature=share
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
https://youtube.com/shorts/l-O8E5F0yPo?feature=share
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Bogat-Beden написа:П.С. Да не се правя на много читав, но обмислям същото, затова питам
И аз обмислям да давам убежище на украинки на възраст от 19-25 години

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
От патили ще чуеш, че не трябва да даваш такова убежище за повече от час, два!
Знам, че няма да ме чуеш, ама какво да правиш

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Картата на събитията за 6.3:
Преди малко се пуснаха съобщения по доста телеграм канали. Цитира се МО на руснаците и е следното:
В момента съобщават за яки градски боеве тази нощ там и дано не стане голяма беля...
И час е много.
Днес имаше пък доста клипове от Молдова в тикток качени от молдовци за момчета и не само как наглеят там по хотелите и заведенията. Там на местните яко им е писнало....
Преди малко се пуснаха съобщения по доста телеграм канали. Цитира се МО на руснаците и е следното:
- Код: Избери целия код
Националисты заминировали реактор на экспериментальной ядерной установке, находящейся в Харьковском физико-техническом институте. СБУ и боевики батальона «Азов» планируют подорвать реактор и обвинить Вооруженные силы России в якобы нанесении ракетного удара по экспериментальной ядерной установке.
В момента съобщават за яки градски боеве тази нощ там и дано не стане голяма беля...

ivoaudi написа:От патили ще чуеш, че не трябва да даваш такова убежище за повече от час, два!![]()

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
peshehodetz написа: Доказал го е още през ВСВ военнопрестъпника жуков, който е пращал войниците на сигурна смърт през минните полете за да могат после танковете да минат невредими.
В казармата съм бил два пъти на сапьорски курс. Отдавна беше, пък и не се бях засилил много да уча, но помня, че за задействането на противотанкова мина са нужни някакви 250-тина кила. Т.е. безопасна е за пехотата.
bum_bum написа:peshehodetz написа: Доказал го е още през ВСВ военнопрестъпника жуков, който е пращал войниците на сигурна смърт през минните полете за да могат после танковете да минат невредими.
В казармата съм бил два пъти на сапьорски курс. Отдавна беше, пък и не се бях засилил много да уча, но помня, че за задействането на противотанкова мина са нужни някакви 250-тина кила. Т.е. безопасна е за пехотата.
Това е така, обаче в минните полета на немците е имало и от 2та вида мини - и за пехота, и за тежка техника.
Стратегията на Жуков е била да прати пехотата игнорирайки загубите от мини, след което те устройват укрепена позиция от другата страна.
След това инженерите идват и изкопават канали, през които машините могат да минат безопасно.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това от Солженицката титаничните глупости или собствена трактовка е ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Положението малко ми прилича на "пазар"
В момента Русия ако спре без да се изпълнят изискванията , ще ги сметната за "слаби" и на там по спиралата на долу.
Ако обаче продължат, ще има доста жертви , за които после ще трябва да си "платят" и украинските политици вероятно го знаят.
И се хвърлят хора в мелачката.
Ето за това мразя политиците, защото първо жертват хората си, а една държава това са хората!
В момента Русия ако спре без да се изпълнят изискванията , ще ги сметната за "слаби" и на там по спиралата на долу.
Ако обаче продължат, ще има доста жертви , за които после ще трябва да си "платят" и украинските политици вероятно го знаят.
И се хвърлят хора в мелачката.
Ето за това мразя политиците, защото първо жертват хората си, а една държава това са хората!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На зеленски не му пука изобщо за народа , не че на путлягата му дреме но поне направи опит да се размине кръвопролитието . Предложи им неколкократно да сложат оръжие докато тоя урод зелевски не остави никакъв шанс на хората . Пусна ги курбан без право на отказ . Бежанците са 99% само майки с деца ако сте забелязали . Мъжкото население е блокирано в украйна принудително да се бие със руснаците .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
зеленски бил еврейче, няма какво повече да се каже
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Обсадили били Киев вече и се готвели за голяма атака. Струпвали много военна техника и се готвят за масирана атака на града.
- Sweden: 5,000 AT4 anti-tank weapons
- Denmark: 2,700 anti-tank weapons
- Norway: 2,000 anti-tank weapons
- United Kingdom: 2,000 NLAW short-range anti-tank missiles
- Finland: 1,500 single-shot anti-tank weapons
- Germany: 1,000 anti-tank weapons (от работещата партида)
- Netherlands: 400 rocket-propelled grenade launchers
- Belgium: 200 anti-tank weapons
- Estonia: Unspecified number of Javelin anti-tank missiles
Или 14,800 без наличните в Украйна... 1) https://www.youtube.com/watch?v=JltljbEjQ6c 2) https://www.youtube.com/watch?v=cWypLlPAaGc&t
Бях гледал че на някои от танковете им завързват метални маси/легла с надеждата снаряда да се насочи натам. Нищо чудно че колоната не се движи и почнаха с арилерия по всичко.
- Denmark: 2,700 anti-tank weapons
- Norway: 2,000 anti-tank weapons
- United Kingdom: 2,000 NLAW short-range anti-tank missiles
- Finland: 1,500 single-shot anti-tank weapons
- Germany: 1,000 anti-tank weapons (от работещата партида)
- Netherlands: 400 rocket-propelled grenade launchers
- Belgium: 200 anti-tank weapons
- Estonia: Unspecified number of Javelin anti-tank missiles
Или 14,800 без наличните в Украйна... 1) https://www.youtube.com/watch?v=JltljbEjQ6c 2) https://www.youtube.com/watch?v=cWypLlPAaGc&t
Бях гледал че на някои от танковете им завързват метални маси/легла с надеждата снаряда да се насочи натам. Нищо чудно че колоната не се движи и почнаха с арилерия по всичко.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Grozdanoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i
- Мечтае да кара: E39 ALPINA B10
acer написа:Бях гледал че на някои от танковете им завързват метални маси/легла с надеждата снаряда да се насочи натам. Нищо чудно че колоната не се движи и почнаха с арилерия по всичко.
руския танк T-90 за разлика от абрама има "активна защита", която взривява вражеския снаряд/ракета преди да е достигнала танка. В Сирия се видя, че тази защита работи!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ако говорим за Щората - и Т-80 я има, и в Украйна се произвежда и се ползва.
Сега с едното око гледам кво става със слуховете за минирания реактор в Харков, с другото гледам гайгера на прозореца

Сега с едното око гледам кво става със слуховете за минирания реактор в Харков, с другото гледам гайгера на прозореца

Si non confectus, non reficiat.