Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
alozavar написа:Аз ползвам EZtrans, работи добре и досега не ме е подвеждало с неточна информация
Изглежда добре, но не го откривам в appstore , единствено във външни линкове. Тъй като съм от 5 дни с iOS и не знам пинизите за да инсталирам нещо такова...освен jailbreak, вероятно

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
За jailbreak може да забравиш3186 написа:alozavar написа:Аз ползвам EZtrans, работи добре и досега не ме е подвеждало с неточна информация
Изглежда добре, но не го откривам в appstore , единствено във външни линкове. Тъй като съм от 5 дни с iOS и не знам пинизите за да инсталирам нещо такова...освен jailbreak, вероятно

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Кроки и аз много се ядосвах така в началото, че като съм си свикнал на нещо и си го искам така..
Даже като взех 7-цата и си викам, за какво пък го взех това... С 6S-а - МРАЗЕХ го след 5S.. Ама няма как - еволюция, революция..
Сменят някои неща не, за да са по-добри, а просто да сменят нещо.. Ба ли ги.. Явно свикнах и вече гледам какво са сменили и се смея..
Ето, в 11 настройките на мейла - нищо общо с тези от преди това, да не говорим за БОЛД-натия шрифт, който също не ме кефи особено, ама ще свикна
И да, прав си, телефон за чука си пари не върви с фраза `ще свикна`, ама пак са ми по-малко нервите от предишните
Даже като взех 7-цата и си викам, за какво пък го взех това... С 6S-а - МРАЗЕХ го след 5S.. Ама няма как - еволюция, революция..
Сменят някои неща не, за да са по-добри, а просто да сменят нещо.. Ба ли ги.. Явно свикнах и вече гледам какво са сменили и се смея..
Ето, в 11 настройките на мейла - нищо общо с тези от преди това, да не говорим за БОЛД-натия шрифт, който също не ме кефи особено, ама ще свикна

И да, прав си, телефон за чука си пари не върви с фраза `ще свикна`, ама пак са ми по-малко нервите от предишните

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Екстра си е 11-ката. По-добре ли е лонча на 7 и 8, къде беше пълен с бъгове? И аз имах 5-ца и минах на 6s преди 2 години. Въпреки, че за мен дизайна на 5цата е един от най-добрите им до сега и много си го харесвах, сега като погледна дисплейчето, спрямо 6цата, едно такова ми идва малко...ми не бих се върнал. Но по-голям от това телефон не искам, защото ми е неудобно с една ръка.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Kroki написа:alozavar написа:хххх
Не ме кефи, че трябва да натисна home бутона при отключването.
Не ме кефи, че мога да слайдна още един път наляво и да видя времето, преди си ми беше в падащото меню отгоре.
Не ме кефи, тоя чаршав дето излиза от издигащото меню на горе, че можеш и него да слайдваш.
Не ме кефи, звука при писане на клавиатурата.
Не ме кефи, звука при заключване на телефона.
Това е като разцъках телефона за 2 мин и го оставих, защото не издържах. Телефона си ми беше с оригиналния софт, не jail.
Можеш да включиш raise to wake функцията и няма да се налага да натискаш бутона, за да отключиш телефона, само с допир. Звуците можеш да ги спреш, които те дразнят. На 11 “чаршафът” е на един екран, не слайдваш по него, можеш и да избереш какво да включва. С останалото се свиква, сигурен съм, че ще поработиш на 10 или 11 за 2 дни и ще си забравил за 9

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Чрез rest finger to open е в 11 премахването на втория клик за отключване . Мен лично не ме кефи това мазното движение и плъзтане на менюта и икони . Не виждам някаква кой знае каква бързина да има в повече . 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Ето за тази графика на клавиатурата говорех, че не ме кефи, все едно са го променили само колкото да го направят различно, а реално е грозно съпоставено с iOS 10. Другото е ОК.
VS
VS
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
В крайна сметка сложих 11. То е ясно, че ще свикна, но тия малките неща..
Благодаря за съветите.
Благодаря за съветите.

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Някъде има ли сравнение на иос 9, 10 и 11, по-скоро ще да последните две де за iPhone SE??
Да видя с колко точно ще е по-бавен и на кои приложения
Да видя с колко точно ще е по-бавен и на кои приложения
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Не би трябвало да е по-бавен . За кои приложения нямам идея но аз не виждам никаква разлика между 10 и 11 за SE . С изключение на това мазното плъзгане и отваряне което граничи с лагване . Свикнал съм всичко да се отваря и затваря моментално като при РС и това в 11 ми идва малко в повече
https://www.youtube.com/watch?v=uMAcZFNq0bI

https://www.youtube.com/watch?v=uMAcZFNq0bI
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
Някой сложи ли ios11 на iphone 6 да сподели, как се държи
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
iOS тема
MMG написа:Ето за тази графика на клавиатурата говорех, че не ме кефи, все едно са го променили само колкото да го направят различно, а реално е грозно съпоставено с iOS 10. Другото е ОК.
VS
И мен малко не ме кефят новите шрифтове, не знам ако Стив Джобс можеше да види това, сигурно нямаше да се зарадва. Типографията винаги е била на високо ниво по негово време. Защо всичко е болднато и шрифта е променен, като за кьорави хора не схващам? Баба ми много щеше да се зарадва на тоя ъпдейт, ако ползваше iPhone, ама аз все още си виждам добре и не ми харесва.
Иначе пърформанса е супер като за първа версия.
https://youtu.be/fsj5jmRVhb0
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
И при мен не откривам разлика при SE, мисля че този ъпдейт ще го понесе без проблем, вече за 12 ще мислим 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз не искам да слагам iOS 11 но до сега след като няколко пъти излезне нова версия сам се ъпдейтва?
iPhone 7
iPhone 7

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
boksioraE39 написа:Аз не искам да слагам iOS 11 но до сега след като няколко пъти излезне нова версия сам се ъпдейтва?
iPhone 7
То че досажда за ъпдейт досажда, но ако не цъкаш без да гледаш при всяко 'напомняне' за ъпдейт няма проблем да си отлагаш. Така бях сума ти време на 10.1.1 и месец-два ме караше да ъпдейтвам на 10.3.3, но аз упорито не му позволявах. След време просто спря да ме пита.

Иначе за 11-ката - като цяло ми харесва, тва с променянето на контрол центъра е ок, почти като андроид ще стане функционален тоя иос

MMG написа:Ето за тази графика на клавиатурата говорех, че не ме кефи, все едно са го променили само колкото да го направят различно, а реално е грозно съпоставено с iOS 10. Другото е ОК.
VS