Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от 3186 » 21 Сеп 2017, 15:22

alozavar написа:Аз ползвам EZtrans, работи добре и досега не ме е подвеждало с неточна информация :yes:

Изглежда добре, но не го откривам в appstore , единствено във външни линкове. Тъй като съм от 5 дни с iOS и не знам пинизите за да инсталирам нещо такова...освен jailbreak, вероятно :)

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 21 Сеп 2017, 15:47

3186 написа:
alozavar написа:Аз ползвам EZtrans, работи добре и досега не ме е подвеждало с неточна информация :yes:

Изглежда добре, но не го откривам в appstore , единствено във външни линкове. Тъй като съм от 5 дни с iOS и не знам пинизите за да инсталирам нещо такова...освен jailbreak, вероятно :)
За jailbreak може да забравиш ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 21 Сеп 2017, 15:57

Кроки и аз много се ядосвах така в началото, че като съм си свикнал на нещо и си го искам така..
Даже като взех 7-цата и си викам, за какво пък го взех това... С 6S-а - МРАЗЕХ го след 5S.. Ама няма как - еволюция, революция..
Сменят някои неща не, за да са по-добри, а просто да сменят нещо.. Ба ли ги.. Явно свикнах и вече гледам какво са сменили и се смея..
Ето, в 11 настройките на мейла - нищо общо с тези от преди това, да не говорим за БОЛД-натия шрифт, който също не ме кефи особено, ама ще свикна :lol: :lol: :lol:

И да, прав си, телефон за чука си пари не върви с фраза `ще свикна`, ама пак са ми по-малко нервите от предишните :lol:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 21 Сеп 2017, 16:52

Екстра си е 11-ката. По-добре ли е лонча на 7 и 8, къде беше пълен с бъгове? И аз имах 5-ца и минах на 6s преди 2 години. Въпреки, че за мен дизайна на 5цата е един от най-добрите им до сега и много си го харесвах, сега като погледна дисплейчето, спрямо 6цата, едно такова ми идва малко...ми не бих се върнал. Но по-голям от това телефон не искам, защото ми е неудобно с една ръка.

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 21 Сеп 2017, 20:03

Kroki написа:
alozavar написа:хххх

Не ме кефи, че трябва да натисна home бутона при отключването.
Не ме кефи, че мога да слайдна още един път наляво и да видя времето, преди си ми беше в падащото меню отгоре.
Не ме кефи, тоя чаршав дето излиза от издигащото меню на горе, че можеш и него да слайдваш.
Не ме кефи, звука при писане на клавиатурата.
Не ме кефи, звука при заключване на телефона.

Това е като разцъках телефона за 2 мин и го оставих, защото не издържах. Телефона си ми беше с оригиналния софт, не jail.

Можеш да включиш raise to wake функцията и няма да се налага да натискаш бутона, за да отключиш телефона, само с допир. Звуците можеш да ги спреш, които те дразнят. На 11 “чаршафът” е на един екран, не слайдваш по него, можеш и да избереш какво да включва. С останалото се свиква, сигурен съм, че ще поработиш на 10 или 11 за 2 дни и ще си забравил за 9

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 21 Сеп 2017, 20:59

Чрез rest finger to open е в 11 премахването на втория клик за отключване . Мен лично не ме кефи това мазното движение и плъзтане на менюта и икони . Не виждам някаква кой знае каква бързина да има в повече . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 21 Сеп 2017, 21:54

Ето за тази графика на клавиатурата говорех, че не ме кефи, все едно са го променили само колкото да го направят различно, а реално е грозно съпоставено с iOS 10. Другото е ОК.

IMG_5994.JPG

VS

IMG_5995.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 21 Сеп 2017, 23:03

В крайна сметка сложих 11. То е ясно, че ще свикна, но тия малките неща..
Благодаря за съветите. :)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 22 Сеп 2017, 7:55

Някъде има ли сравнение на иос 9, 10 и 11, по-скоро ще да последните две де за iPhone SE??
Да видя с колко точно ще е по-бавен и на кои приложения

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Сеп 2017, 8:41

Не би трябвало да е по-бавен . За кои приложения нямам идея но аз не виждам никаква разлика между 10 и 11 за SE . С изключение на това мазното плъзгане и отваряне което граничи с лагване . Свикнал съм всичко да се отваря и затваря моментално като при РС и това в 11 ми идва малко в повече :mhihi:
https://www.youtube.com/watch?v=uMAcZFNq0bI
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от drevnia » 22 Сеп 2017, 10:48

Някой сложи ли ios11 на iphone 6 да сподели, как се държи

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

iOS тема

Мнение от b00st » 22 Сеп 2017, 11:03

MMG написа:Ето за тази графика на клавиатурата говорех, че не ме кефи, все едно са го променили само колкото да го направят различно, а реално е грозно съпоставено с iOS 10. Другото е ОК.

IMG_5994.JPG

VS

IMG_5995.JPG

И мен малко не ме кефят новите шрифтове, не знам ако Стив Джобс можеше да види това, сигурно нямаше да се зарадва. Типографията винаги е била на високо ниво по негово време. Защо всичко е болднато и шрифта е променен, като за кьорави хора не схващам? Баба ми много щеше да се зарадва на тоя ъпдейт, ако ползваше iPhone, ама аз все още си виждам добре и не ми харесва.

Иначе пърформанса е супер като за първа версия.
https://youtu.be/fsj5jmRVhb0

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 22 Сеп 2017, 11:39

И при мен не откривам разлика при SE, мисля че този ъпдейт ще го понесе без проблем, вече за 12 ще мислим

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 22 Сеп 2017, 11:45

Аз не искам да слагам iOS 11 но до сега след като няколко пъти излезне нова версия сам се ъпдейтва?
iPhone 7
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F10 ///M5

Мнение от DriftoMania » 22 Сеп 2017, 12:13

boksioraE39 написа:Аз не искам да слагам iOS 11 но до сега след като няколко пъти излезне нова версия сам се ъпдейтва?
iPhone 7

То че досажда за ъпдейт досажда, но ако не цъкаш без да гледаш при всяко 'напомняне' за ъпдейт няма проблем да си отлагаш. Така бях сума ти време на 10.1.1 и месец-два ме караше да ъпдейтвам на 10.3.3, но аз упорито не му позволявах. След време просто спря да ме пита. :mhihi:

Иначе за 11-ката - като цяло ми харесва, тва с променянето на контрол центъра е ок, почти като андроид ще стане функционален тоя иос :mrgreen: Две неща не са доизмислени според мен - тва с неспирането на уайфайя и блутута от контрол центъра и тъпия болднат текст. Доста ме дразни особено второто, някои икони също са станали по-анимационни.. все едно съм с някое Леново или LG, преди беше по изчистено, спор няма.

MMG написа:Ето за тази графика на клавиатурата говорех, че не ме кефи, все едно са го променили само колкото да го направят различно, а реално е грозно съпоставено с iOS 10. Другото е ОК.

IMG_5994.JPG

VS

IMG_5995.JPG
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата