Киномания

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Киномания

Мнение от Jordana » 29 Юли 2023, 19:25

На това влакче от феминистки Me Too , се вози доста боклук . Стана един добър рекет за богатите и известни хора . Америка си е била винаги с двоен морал , ако попаднеш в медиите с такива обвинения гориш само за това че се вдига шум около тебе без значение виновен невинен . Ако помните един Роман Полански избяга от САЩ 1978г заради такива обвинения ...В Израел има аналогично нещо - ако женката те обвини в сексуален тормоз те арестуват до доказване на противното . В Япония е подобно положението , всичко може да бъде изтълкувано като сексуален тормоз и посегателство .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 29 Юли 2023, 21:58

Опенхаймер..хареса ми.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 03 Авг 2023, 16:38

kiko написа:Опенхаймер..хареса ми.

Гледах го снощи на 70мм IMAX. Перфектен филм.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 03 Авг 2023, 23:03

Гледах Мисията….тия вече съвсем ни взеха за боядисани врабчета с каскадите. Обиколката на Рим даже няма да я коментирам колко измислена беше :banghead: :nono:

Поне злия замисъл за контрол над света е готин :yes:

В анонсите имаше нов филм за Еркюл Поаро - до момента и двата са доста приятни за гледане, дано не се изложат с новия
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 04 Авг 2023, 7:52

kiko написа:Опенхаймер..хареса ми.

Абсолютно. 10/10 е филма :yes: Заслужава си високата оценка в IMDB.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 04 Авг 2023, 8:13

Don_Diego написа:Гледах Мисията….тия вече съвсем ни взеха за боядисани врабчета с каскадите. Обиколката на Рим даже няма да я коментирам колко измислена беше :banghead: :nono:

Поне злия замисъл за контрол над света е готин :yes:

В анонсите имаше нов филм за Еркюл Поаро - до момента и двата са доста приятни за гледане, дано не се изложат с новия

Снощи загледах Мисията..... Не знаех че участва Захари Бахаров :shock:
Замисълът е добър но дотам.
:yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 04 Авг 2023, 9:14

Аз знаех, ама бях забравил. :mhihi:
И аз я гледах в сряда вече като нямаше много народ.
Ммммм...абе мисия. Чак лоша не беше, не съм отивал с очаквания за нещо кой знае какво и не съм разочарован. Каскадите нищо им нямаше, далеч по-хубави са от Бързи и яростни. Плюс това скока от скалата е истински скок от скала с мотор с Том Круз върху него. Това в други филми почти винаги липсва.

Събота уж се надявам да успея Опенхаймер, мисля ще е хубав. Предполагам ще има изкривени факти, но пък е наболяла тема сега след като Медведев обяснява спокойно как може да думнат Украйна ако им се наложило, все пак САЩ вече го били правили преди близо 80 години.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 04 Авг 2023, 9:47

Скока макар и най-сложен като каскада е най-истинската каскада в целия филм :mhihi:
Всичко случващо се във и върху влака обаче беше потрес :kuku:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 04 Авг 2023, 9:53

И това върху влака се е случило наистина, не е CGI.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Авг 2023, 10:04

Top Gun Maverick написа:Аз знаех, ама бях забравил. :mhihi:
И аз я гледах в сряда вече като нямаше много народ.
Ммммм...абе мисия. Чак лоша не беше, не съм отивал с очаквания за нещо кой знае какво и не съм разочарован. Каскадите нищо им нямаше, далеч по-хубави са от Бързи и яростни. Плюс това скока от скалата е истински скок от скала с мотор с Том Круз върху него. Това в други филми почти винаги липсва.

Събота уж се надявам да успея Опенхаймер, мисля ще е хубав. Предполагам ще има изкривени факти, но пък е наболяла тема сега след като Медведев обяснява спокойно как може да думнат Украйна ако им се наложило, все пак САЩ вече го били правили преди близо 80 години.

той и "гулаг" се е случвал и пак са си 10млн избити от съграждани- да вземат да го повторят пак ...опс, чакай те си избиват братовчедите сега, е все пак се е случвало и преди, голяма работа

А по темата за Опенхаймър- много се радвам, че подобен филм излезе, да се види едно от най-големите зверства. За съжаление едва ли ще доживее да видя руски филм в който си признават за техните гнусотии

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 с ... ръжда

Мнение от ивчо » 04 Авг 2023, 12:09

Hypnotic .
Интересен е, като около средата към края рЕско става че всички сме били в джаза :mhihi:
Добър е :yes:
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали? :mhihi:

The night is dark and full of lo6o :mhihi: :paranoid:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Авг 2023, 22:28

Гледах го и аз Опенхаймера. Не знам защо си мислите, че Робърт Дауни ще вземал Оскар или поне номинация. Същата абсолютно еднаква и леко дебилма физиономия има както в Железния човек или Шерлок.
Самият филм според мен има прекалено много диалози и прекалено много герои, които вършат, казват и правят едно и също нещо през целия филм. Като филм очаквах повече, като история си е хубаво да го гледаш естествено.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Авг 2023, 7:59

Какво те учудват номинациите , оня Даниел Крейг колко пъти го пробутват покрай Бонд ? А реално това е актьор с 3-4 реплики във филмите и лице със изразителност като на гипсова отливка . Дауни поне си върти очите в железния човек , този и това не прави щото има поглед на змия държана във фризер :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 06 Авг 2023, 8:08

Даже не съм го чул, че го номинират Крейг. :mhihi:
Змия държана във фризер. :shock: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 07 Авг 2023, 16:14

Изгледах Малката Русалка, ест торент :mhihi:
Първият 1 час си помислих, че това ще е голямата изненада и филмчето ще става - изключително красиво заснето, перфектни визуални ефекти, песните не са чак като в мюзикъл и адаптацията е 1:1 с оригиналът. Дори обяснението, за това че Ариел е мургава беше що годе логично - крал Тритон имал по една жена от всички морета :mhihi: - царска му работа ...
След това се започва- принца бял на пуканка, майка му - благородничка черна Камерун-ка. Тази раса по тезо времена в Карибско море е била изцяло и само от нископоставени и роби - никакъв шанс за негърка благородничка/феодал от Англия.
Дори да преглътнеш 2ростепенна роля на тази жена и да приемеш милата мулатка Ариел, идва друга гадост - мъжките индивиди са безсилни, статисти, жените диктуват всичко. Белия принц не прави почти нищо освен да се усмихва безпомощно , а Тритон , краля на океаните, се зъби но пак безсилен. Това вече е 100% woke шитня.
Единството положително е че поне няма обратни. Не знам каква оценка бих дал при положение, че и в оригинала е горе долу така - принца се държи като принцеса, Тритона се държи като стар дядо. Ако някой е ОК с това, една мулатка, не би му развалила кефа...но аз имам зъб на woke- джийте от дРсини - осраха Star Wars , Mandalorian, Marvel, Indiana Jones, въобще всичко до което се докопаха :no:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата