Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Витамините са нещо СУПЕР важно за човешкия организъм, а много хора изобщо не ги бръснат за нищо... 

[quote="BMWALPINA"]Гледам да страна от химията и досега не съм пил нищо за тестостерона и ще го опитам този чай. Другуя въпрос ми е "за или против мускулната треска?
Мускулната треска е показател за добре свършена работа.Така,че твърдо за! С напредването на интензивноста на тренировките лекото и усещане е гаранцията,че посоката Ви е вярна.Спре ли да се усеща,застоят е гарантиран.
Мускулната треска е показател за добре свършена работа.Така,че твърдо за! С напредването на интензивноста на тренировките лекото и усещане е гаранцията,че посоката Ви е вярна.Спре ли да се усеща,застоят е гарантиран.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
А някой да е пил еленов корен 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
sobiss написа:От около месец пия "Б-комплекс" и забелязах че съм станал доста похотлив...чак жената се учуди![]()
Незнам дали е от витамините, но има подобрение в общия статус
ХА, за първи път чувам Бкомплексът да влияе на либидото. Аз пиех стресс Б комплекс на ОН + 1000 мг Витамин Ц и не се разболявах, също така пикаех зелено, но не съм забелязал да ми рипа повече.

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
sambeto написа: ще кажа че единствения орган в човешкото тяло който расте при употреба на стероиди е черния дроб......обаче няма как той да порасне до толкова че да ти се раздуе тумбака
Има как,батю,ама по-добре да не знаеш защо....

А туНбака пораства при употреба на соматотропин (хормон на растежа) ,защото от него "порастват" и вътрешните ограни в коремната кухина.Успоредно с това ,на тия дето го помпат им пораства и долната челюст,обувките им отесняват ,както и кепето (щото пораства и черепа).Ама спирам до тук, да не се счете че отплесваме от темата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
То ако вит С помага за тая работа аз пия 6 грама от над година ама разлика не виждам
Тва за мускулната треска не съм съгласен. Няма как да те боли нещо и това да е знак, че е добре.

Тва за мускулната треска не съм съгласен. Няма как да те боли нещо и това да е знак, че е добре.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
bum_bum написа:То ако вит С помага за тая работа аз пия 6 грама от над година ама разлика не виждам![]()
Ако искаш трансплантация на бъбреци,продължавай с толкова вит.С....
Мускулната треска отдавна е доказано ,че се дължи на микроразкъсвания на мускулните влакна и няма много общо с млечната киселина,а за да има растеж,трябва да има и разкъсвания.
Съвсем друго пък е да те боли сухожилие и това става ,като се фърли човек на тежкото за бицепс,щот там сухолилието е едно от едната страна,а две от другата

п.п. що пак ше се одобряваме преди постинг ве ,батки?
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Аз също не съм съгласен с твърдението, че мускулната треска е показател за добре свършена работа.
Бум какъв е смисъла от такива големи количества Вит. Ц ?
Бум какъв е смисъла от такива големи количества Вит. Ц ?
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
bum_bum написа:То ако вит С помага за тая работа аз пия 6 грама от над година ама разлика не виждам....
Това на ден ли са тия 6 грама витамин С ?

- Mollov
- Мародератор
-
Benord написа:
Също и знак за претрениране при активно трениращите...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
За мен мускулната треска ако продължи повече от 1 ден си е признак на недобро възстановяване, аз като дългогодишен трениращ знам как да се натоваря и много ясно се усещам в периодите без добавки как не мога да се взтановявам и ме държи мускулната треска 3-4 дена!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
За това някой има ли някакво инфо:
http://media.silabg.com/nov-multivitami ... ws495.html
Само за витамини и аминокиселини ли говорим или за още нещо по-силно, защото както го сравняват с Анимал Пака, който си е сила, аз преди много добре го усещах, бях си подобрил постиженията доста!
http://media.silabg.com/nov-multivitami ... ws495.html
Само за витамини и аминокиселини ли говорим или за още нещо по-силно, защото както го сравняват с Анимал Пака, който си е сила, аз преди много добре го усещах, бях си подобрил постиженията доста!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
sobiss написа:От около месец пия "Б-комплекс" и забелязах че съм станал доста похотлив...чак жената се учуди![]()
Незнам дали е от витамините, но има подобрение в общия статус
аз също се събуждам на триножник от Б-комплекс, не е само при теб

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Mollov
- Мародератор
-
Radoslav318i написа:А някой да е пил еленов корен
Не е лош продукта, но е според човека... при някои няма никакъв ефект, при други удря здраво...
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
Аз ве4е 2години нон стоп тринирам,и ни6то не взимам нито протеин нито витамини просто наблягам на вода пове4е 1,78 висок 90кг но не ми ли4ат
43см рака само от време на време имам мускулна треска по съм спокоен така за6тото на дне6но време на никои не се доверявам!но не е зле някои витамини да ми препоръ4ате