Относно Официалните Автомобилни Сервизи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Re: Относно Официалните Автомобилни Сервизи

Мнение от msi200 » 20 Яну 2026, 22:35

E.5KOV написа:
msi200 написа:Доколкото знам, Ауди и Мерцедес нямат директно представителство в България, а БМВ има.
Ако все още е така - не се надявайте някой от фирмата Ауди или Мерцедес да ви обърне внимание...

Официален представител, който има дилърски права за сервиз и продажба и права да продава под името и емблемата, не е ли "директен представител", каквото и да значи "директен" според Вас...? Да, Дару кар няма "директно представителство", защото няма права за продажба, но има за сервиз. Последното не важи за Порше Запад/изток и Силвър стар.

Имам предвид, че фирмата БМВ Аг има офис в България, а Ауди и Мерцедес нямат. И ако имам проблем с дилър на БМВ, мога да се оплача на БМВ тук. Ако имам проблем с другите две- трябва да звъня в Германия..
Последна промяна msi200 на 20 Яну 2026, 22:37, променена общо 1 път
I love the sound of V8 in the morning...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Относно Официалните Автомобилни Сервизи

Мнение от Don_Diego » 20 Яну 2026, 22:37

Всичко свързано с ВАГ и Ауди минава през Порше Бг...те абсолютно нищо не правят за да са доволни клиентите.
Опитвал съм и през whistle blow системата за връзка директно с Ауди АГ...както казах само ако са в пряк разрез със зелените политики и подобни тъпотии. Откровено лъжене на клиенти и крадене от марката изписвайки части под гаранция изобщо не ги интересува :kuku:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата