Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни (+ Анкета)
Yanko Petrov написа:Пуши на воля, ГЕРБ разрешава - от 29 март 2012
Депутатите одобриха пълната забрана за пушене от 1 юни - от 11 април 2012
![]()
![]()
добро око

п.с. и все пак са си пълни смешници, добре че е ЕУ да ни натисне за всичко.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
До второ четене ще има промени в закона .Ще забранят фасовете в офисите .Докато не мине окончателното гласуване нищо се не знае.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Ама аз друго се питам - колегата Наско нали написа, че неговото заведение ще е първото с табела "частен клуб". За какво е всичката тая разправия в темата, щом с една табела и "проблема" е решен
Пак ще има ограничения, но в заведенията ще си се пуши, стига собственикът да го желае....

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Е, нещата не опират само до едната табела, но има начини.
Въпреки всичко се надявам, че законът няма да мине на второ четене, като се има предвид как се вземат решенията в това правителство
Въпреки всичко се надявам, че законът няма да мине на второ четене, като се има предвид как се вземат решенията в това правителство

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Абе вие нормални ли сте? Ми много ясно, че няма да ми пушите, бе...дискриминация било...ми да си вкарам в заведението и е36-цата и да фърля 1 камък на газта и да се разцепва от прекъсвачи, 'щото така обичам и съм пристрастен, па вас съм ви ебал...к'во като ви трови/дразни?
Правите нещо, което е доказано, че съсипва не само вашето здраве, но и на тези около вас. Откъде накъде ще търпя на някой вредните навици, ебаващи майката и на моето здраве? Боцкайте се, шмъркайте, правете к'вото искате, не ме ебе, тровете се, ама да тровите другите и най-нагло да им обяснявате как ви дискриминират с това, че не желаят да ги тровите е прекалено...
И спокойно, ще влезе в сила, ще се приложи и така...в ЕС сме, няма мърдане.
Щели да намалеят клиентите....ми обиколил съм почти цяла Европа и никъде не се пуши, пък заведенията са си пълни. А ся де?
И последно, постоянно всички мрънкате как се бъхтите за ник'ви пари, как в БГ всичко е скъпо - от нафтата, през памперсите, та до дъвките и в същото време хвърляте по 3-4-5000лв годишно за цигари...е т'ва пък изобщо не го разбирам...

Щели да намалеят клиентите....ми обиколил съм почти цяла Европа и никъде не се пуши, пък заведенията са си пълни. А ся де?
И последно, постоянно всички мрънкате как се бъхтите за ник'ви пари, как в БГ всичко е скъпо - от нафтата, през памперсите, та до дъвките и в същото време хвърляте по 3-4-5000лв годишно за цигари...е т'ва пък изобщо не го разбирам...
- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
Ако направят заведения, в които е позволено да си вкараш колата, аз просто няма да влизам в тях. Ще ходя да си пуша в другите заведения 

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
TsvetanVR написа:Абе вие нормални ли сте? Ми много ясно, че няма да ми пушите, бе...дискриминация било...ми да си вкарам в заведението и е36-цата и да фърля 1 камък на газта и да се разцепва от прекъсвачи, 'щото така обичам и съм пристрастен, па вас съм ви ебал...к'во като ви трови/дразни?![]()
![]()
![]()
![]()
Правите нещо, което е доказано, че съсипва не само вашето здраве, но и на тези около вас. Откъде накъде ще търпя на някой вредните навици, ебаващи майката и на моето здраве? Боцкайте се, шмъркайте, правете к'вото искате, не ме ебе, тровете се, ама да тровите другите и най-нагло да им обяснявате как ви дискриминират с това, че не желаят да ги тровите е прекалено...
+1
Начи от утре почвам да карам навсякъде с 200.... град извънград, по центъра - не ме интересува ,че е забранено, или е вредно за другите около мен, който не му харесва да не кара по пътя който аз карам
освен това ще ходя в заведения които пускат само хора каращи с 200 щото са по готини......

When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
BMW_RIDER написа:TsvetanVR написа:Абе вие нормални ли сте? Ми много ясно, че няма да ми пушите, бе...дискриминация било...ми да си вкарам в заведението и е36-цата и да фърля 1 камък на газта и да се разцепва от прекъсвачи, 'щото така обичам и съм пристрастен, па вас съм ви ебал...к'во като ви трови/дразни?![]()
![]()
![]()
![]()
+1
Начи от утре почвам да карам навсякъде с 200.... град извънград, по центъра - не ме интересува ,че е забранено, или е вредно за другите около мен, който не му харесва да не кара по пътя който аз карам
освен това ще ходя в заведения които пускат само хора каращи с 200 щото са по готини......
Като минаваш през центъра , обади се и на TsvetanVR да се прегледате в някоя болница

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Целия проблем идва от народопсихологията на българина и принципа "Бе ш'си праа квот си искам бе" и "Къв си ти че да ми кажеш кво да правя - аз съм по-ценен клиент от теб". И тва не важи само за цигарите ами за повечето проблеми в родината. Просто хората не искат да се съобразяват с нищо и толкоз. 

ineedmoney написа:Целия проблем идва от народопсихологията на българина и принципа "Бе ш'си праа квот си искам бе" и "Къв си ти че да ми кажеш кво да правя - аз съм по-ценен клиент от теб". И тва не важи само за цигарите ами за повечето проблеми в родината. Просто хората не искат да се съобразяват с нищо и толкоз.
Става дума за самата ЗАБРАНА,а не за това,кой,какво си мисли! Набъркването в нормалните човешки взаимоотношения не е работа на държавата.Значи за гейовете е позволено да си имат заведения,а за пушачите не! Това мирише на дискриминация отвсякъде.Имаш си правото на свободен избор,никой не Ви натиска да влизате в опушената кръчма,или се смятате за отритнат,защото видиш ли всички са се отдали на порока и Ви пречат да мислите?Ако човека отсреща пуши най-нагло според Вас,само за да Ви дразни,обърнете се, или помолете келнера да реши проблема! Толкова ли е трудно? Ако пък всички пушат и въобще не Ви забелязват,и получите една майна от сервитьора,не се чувствайте задължен да седите там! Имате достатъчно богат избор от заведения,защо сте си избрали точно това? Или май се чувствате задължен да оправите света по собсвенният си мироглед? Ами ако утре някой докаже,че цигарите са полезни,защото видиш ли,действат успокоително на пушачите и това е предотвратило всички възможни създадени от стреса последствия,какво правим тогава?Ще запалите ли?Така се объркват нещата и се измества темата,а нещата са си просто наред,само не ни трябват още правила и забрани.Излишно е отвсякъде! Тормозът и постоянното налагане на това видиш ли,как е в някои други страни,не ни върши никаква,ама никаква работа,и още по-малко е някакъв приоритет на властимащите.Руски,финландски,немски и какъвто и друг опит да е по света,НЕ ни върши никаква работа на нас българите.Докато не се научат политиците ни,че опитът в каквато и да е посока,трябва да се открива тук,а не да се привнася отвън,защото така е по лесно и ги мързи или не могат да мислят,ще има такива теми в обществото,защото ни засягат лично и най-важното,че ни разделят като хора с глупостите си.Не трябва да допускаме по никакъв начин някой да ни разделя като нация,защото ни превръща в джавкащи се кучета,в "...не народ ,а мърша!".
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Бих дарил някой лев, ако решите да се лекувате....баси болните хора сте, честно...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ами ние всички даряваме чрез здравноосигурителната система.И накрая стана ясно че проблема с пушенето не опира до забрана а до профилактика и здравеопазване .Тая забрана е врата в полето и нищо повече ако няма общесвена нагласа тая забрана да се спазва.Дано всички непушачи го разберете накрая и да не расъждавате единствено от позиция на собственото си спокойствие.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
TsvetanVR написа:Абе вие нормални ли сте? Ми много ясно, че няма да ми пушите, бе...дискриминация било...ми да си вкарам в заведението и е36-цата и да фърля 1 камък на газта и да се разцепва от прекъсвачи, 'щото така обичам и съм пристрастен, па вас съм ви ебал...к'во като ви трови/дразни?![]()
![]()
![]()
![]()

never drive faster, than your guardian angel can !
не знам, аз намирам нещо еротично в танцуваща с цигара в ръка мадама..
ако може само дебелите и потни гадове да не пушат или пък дори да не ходят изобщо по заведения, това ще е най-добре
ако може само дебелите и потни гадове да не пушат или пък дори да не ходят изобщо по заведения, това ще е най-добре

No bling at the Ring
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
а ако не се спестява от хубав проект и изпълнение на вентилацията, няма да има проблем с цигарения дим