С какво ни пръскат от небето?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: С какво ни пръскат от небето?

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 9:09

larbi написа:http://www.youtube.com/watch?v=vZYYmOgdVdI

Това е първа част на едно филмче общо десетина са ама вие можете и сами да си пускате останалите. Общо взето цялата кауза да убедиш зомбирани хора които повтарят едно и също е обречена от самото начало, но поне стана ясно , че повечето хора обичат да се придържат към текущите догми и разбирания и не могат дори да допуснат да има нещо по-велико от тях , но както и да е. Човечеството използва ин витро технологии и кръстоски на породи животни за да постигне някаква цел, защо да няма други които са си играли с нашето ДНК?
Знам , че не го пише в учебниците :winky:

Тази теория е безкрайно слаба. Технически е възможно, да... Само че тогава остава въпросът - ами тези другите от къде са се взели? Те еволюирали ли са, създадени са от божество ли или и тях някой ги е създал изкуствено? Забелязваш ли омагьосания кръг, който създава тази хипотеза? Тя не предлага отговор на нищо. Впрочем дай да не минаваме на тези въпроси, защото за тях вече успя да демонстрираш отчайваща липса на знания. Бъркаш еволюция с културно развитие, използваш неадекватни примери, явно не знаеш що е то екологична ниша, абе изобщо... Защо не вземеш да прочетеш малко научни теории вместо конспиративни? Вярно е, липсва им романтично очарование, щото не говорят постоянно за пирамиди, Атлантида и древни технологии, но всъщност в тях има ужасно интересни неща. Плюс много, ама наистина много обяснения на въпросите, които те мъчат. :)

AGD, мерси за линка. Доста интересно наблюдение. :)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Мар 2011, 10:18

zazomazo написа:
///peter написа:
zazomazo написа:
Feanor написа:... Що ли си губя времето изобщо...

правилно!

това не се учи в техническия, следователно никъде не се учи, следователно не е възможно да е вярно.... :banghead:

Ами то и Вашата страна е същата...
Щом го има казано от конспирационните гурота, не може да не е истина, ама без грам научни факти...

бате, ако си направиш труда да прегледаш постовете ми назад предполагам ще си коригираш написаното:
никъде не твърдя, че това е вярно, но за разлика от Вас не го отхвърлям категорично...просто факта, че КЪМ МОМЕНТА няма доказателства в подкрепата му не го прави автоматично невярно....опитвам се да гледам от по-широк ъгъл на необяснимите неща, отколкото Вие....Вашата теза е: това не ми го побира главата, следователно НЕ Е ВЪЗМОЖНО да е истина...

вярвам си достатъчно интелигентен за да схванеш разликата :winky:

"Бате", аз нищо не отричам, а просто питам дали за неговото твърдение има обяснение макар и съвсем семпло, как нещата в теорията му се случват.
Това куца на всички конспиратори... Аз не съм против новите и ултра напреднали технологии, но не е сериозно когато говорим сам за това че елемент 115 не се намира тук, никой неможе да го види, но с него става реенето в нулева гравитация :D

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 12:15

Романтично обаяние , научни факти.... Нито вие можете да обясните нещата как са направени и с каква цел , нито аз мога да ви кажа ето това е доказателството пък за тези теории. Ако бяхте погледнали филма последния можеше да си зададете някои въпроси ама по-лесно е да си обесняваме всичко по научно му.
За линка които ЕйДиДжи е дал е малко манипулативно всичко, както това може да се отнася за мен така може да се отнася и за вас защото и вашите теории не могат да бъдат доказани на 100% ама вие вярвате в че каквото са ви казали в училище и изобщо общоприетото е задължително вярно и не може да се оспори по никой начин. Точно пък с тези неща които са набивани в главите на всички и всичко останало което е написано в това определение спокойно се обръща на 180 градуса! Във видеото има доста случайности, това съвпада с онова в различни крайща на света и както вие ще кажете случайно е да. Да ама нищо в природата не било случайно уж. Или това което го говори спорещия с вас е случайно, а това което го казва учението е цялата и свята истина и не можем да се съмняваме ни на йота ? :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 12:41

larbi написа:Романтично обаяние , научни факти.... Нито вие можете да обясните нещата как са направени и с каква цел , нито аз мога да ви кажа ето това е доказателството пък за тези теории.

Кои неща по-точно? Стига с общите приказки, дай да говорим по същество. На кои въпроси търсиш толкова отчаяно отговорите?

larbi написа:Ако бяхте погледнали филма последния можеше да си зададете някои въпроси ама по-лесно е да си обесняваме всичко по научно му.

Такива филми съм гледал доста, защото наистина в историята има доста любопитни неща. Но както казах и преди, теориите за извънземни, които са "създали" хората не обясняват нищо. Защото изместват въпроса "как сме се появили" до абсолютно очевидния следващ въпрос "а как са се появили те". Което по същество е съвсем същият въпрос. Естествено, че ще потърся отговорите другаде. Пък на всичкото отгоре се оказва, че има съвсем прилични и обосновани теории, които не само, че отговарят на въпроса, а и не изискват да правим допълнителни допускания. Ти знаеш ли какво е "бръсначът на Окам"? :)

larbi написа:За линка които ЕйДиДжи е дал е малко манипулативно всичко, както това може да се отнася за мен така може да се отнася и за вас защото и вашите теории не могат да бъдат доказани на 100% ама вие вярвате в че каквото са ви казали в училище и изобщо общоприетото е задължително вярно и не може да се оспори по никой начин.

О, напротив. Всичко може да се оспори, но оспорването не се прави с много общи приказки и няколко случайни допускания. ;)

larbi написа:Точно пък с тези неща които са набивани в главите на всички и всичко останало което е написано в това определение спокойно се обръща на 180 градуса! Във видеото има доста случайности, това съвпада с онова в различни крайща на света и както вие ще кажете случайно е да. Да ама нищо в природата не било случайно уж. Или това което го говори спорещия с вас е случайно, а това което го казва учението е цялата и свята истина и не можем да се съмняваме ни на йота ? :mhihi:

Нищо не било случайно, казваш? Явно си пропуснал съвсем теорията на хаоса и квантовата физика. Ироничното е, че цитираш доста остаряло схващане (липсата на случайност) в подкрепа на тезата си колко сме консервативни ние. Не че това ме учудва... :mhihi:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 13:02

казах ти на какво търся отговор от теб. Примерно на мегалитните структури , с каква цел са били построени и с какви инструменти. защото онзи град в Боливия ли беше е много як пример за това как учените нямат никакво обяснение за него.

Никой не измества въпроса от "как са ни направили" на "как са се появили те"
Щом си запознат всички теории ще знаеш и за модификациите на ДНК-то , ще знаеш и теорията за отвличането визирам едно специфично, а също така и друго като това за много показания че е правен секс между хуманоид и човек и после след години са му показвали резултата! Това е смешно сигурно защото не сте го видели и е невъзможно нали ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 13:12

larbi написа:казах ти на какво търся отговор от теб. Примерно на мегалитните структури , с каква цел са били построени и с какви инструменти. защото онзи град в Боливия ли беше е много як пример за това как учените нямат никакво обяснение за него.

За отговорите на тези въпроси можем само да предполагаме. Истината е, че въпросните отговори не са от толкова съществено значение. Няма да ни променят живота, защото на никого не му е притрябвало да строи нов Стоунхендж примерно. Нито някой се е засилил да живее в мегалитните градове в Андите. А ти търсиш отговорите на тези въпроси само за да можеш да ги използваш като аргумент за нещо друго. Кой е главният въпрос, на който търсиш отговора?

larbi написа:Никой не измества въпроса от "как са ни направили" на "как са се появили те"

Аз го измествам. За мен отговорът "направили са ни извънземни" не е удовлетворителен, защото не отговаря нито на въпроса за абиогенезата, нито на въпроса за появата на разумен живот. Твоят "отговор" предполага, че вече е имало такъв живот. Добре, но той как се е появил? Това е интересният въпрос.

larbi написа:Щом си запознат всички теории ще знаеш и за модификациите на ДНК-то , ще знаеш и теорията за отвличането визирам едно специфично, а също така и друго като това за много показания че е правен секс между хуманоид и човек и после след години са му показвали резултата! Това е смешно сигурно защото не сте го видели и е невъзможно нали ?

Някой изобщо видял ли го е? :) Документирано нещо да има? :) Не вярвам в чудеса и еднократни феномени.
Последна промяна Feanor на 28 Мар 2011, 13:25, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 28 Мар 2011, 13:24

Точно бях написал същите отговори на същите цитати, но видях, чe Feanor вече е отговорил.
larbi написа: Щом си запознат всички теории ще знаеш и за модификациите на ДНК-то , ще знаеш и теорията за отвличането визирам едно специфично, а също така и друго като това за много показания че е правен секс между хуманоид и човек и после след години са му показвали резултата! Това е смешно сигурно защото не сте го видели и е невъзможно нали ?

Върху какви факти почива тази "теория за отвличането" и какво точно гласи? Пък било то и едно специфично.
Интернет филм/клипче? Жълт вестник? Чичо Гошо от Стрезимировци ми разказа, че го е видял/бил е там?
Напълно е възможно хуманоид да прави секс с човек. В края на краищата човекът е хуманоид.
Ако имаш в предвид извънземен хуманоид и човек, също е възможно. Не можеш да разбереш, че никой от нас не изключва такава възможност. Но как да разберем имало ли е, или е нямало?
И пак. Интернет филм/клипче? Жълт вестник? Чичо Гошо от Стрезимировци ми разказа, че го е видял/бил е там?

Имаш готови отговори на въпроси, на които човечеството няма.
Но по-лошото е че не ги знаеш, ами вярваш в тях. Тук е голямата разлика.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 13:44

KoolyO написа:Точно бях написал същите отговори на същите цитати, но видях, чe Feanor вече е отговорил.
larbi написа: Щом си запознат всички теории ще знаеш и за модификациите на ДНК-то , ще знаеш и теорията за отвличането визирам едно специфично, а също така и друго като това за много показания че е правен секс между хуманоид и човек и после след години са му показвали резултата! Това е смешно сигурно защото не сте го видели и е невъзможно нали ?

Върху какви факти почива тази "теория за отвличането" и какво точно гласи? Пък било то и едно специфично.
Интернет филм/клипче? Жълт вестник? Чичо Гошо от Стрезимировци ми разказа, че го е видял/бил е там?
Напълно е възможно хуманоид да прави секс с човек. В края на краищата човекът е хуманоид.
Ако имаш в предвид извънземен хуманоид и човек, също е възможно. Не можеш да разбереш, че никой от нас не изключва такава възможност. Но как да разберем имало ли е, или е нямало?
И пак. Интернет филм/клипче? Жълт вестник? Чичо Гошо от Стрезимировци ми разказа, че го е видял/бил е там?

Имаш готови отговори на въпроси, на които човечеството няма.
Но по-лошото е че не ги знаеш, ами вярваш в тях. Тук е голямата разлика.

За РЕГРЕСИВНА ХИПНОЗА чувал ли си ? :mhihi: Как ти звучи теорията за отвличането да лежи на нея ? О, дааааа вярно , че невярващите казват че можело да се манипулира какво се запечатало подсъзнателно :kuku:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 13:51

Feanor написа:
larbi написа:Никой не измества въпроса от "как са ни направили" на "как са се появили те"

Аз го измествам. За мен отговорът "направили са ни извънземни" не е удовлетворителен, защото не отговаря нито на въпроса за абиогенезата, нито на въпроса за появата на разумен живот. Твоят "отговор" предполага, че вече е имало такъв живот. Добре, но той как се е появил? Това е интересният въпрос.

Твоя въпрос е подвеждащ и предполага определен отговор!

Относно това някои видял ли го е е все едно да те хване МВР и да те счупи от бой ама да те държи докато ти зараснат раните и изчезнат синините. И като излезнеш да твърдиш, че са те помляли от бой! А върви го докажи! Давай! :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 14:06

larbi написа:Твоя въпрос е подвеждащ и предполага определен отговор!

Моля?! Кой въпрос е подвеждащ?!

larbi написа:Относно това някои видял ли го е е все едно да те хване МВР и да те счупи от бой ама да те държи докато ти зараснат раните и изчезнат синините. И като излезнеш да твърдиш, че са те помляли от бой! А върви го докажи! Давай! :mhihi:

Така си и мислех. "Няма доказателства ама така ще да е било". :mhihi: Мда де, допускам и тази възможност. Но да я приема безрезервно - ей сега, как не... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 28 Мар 2011, 14:06

Ми хубаво бе! Чувал съм. Даже малко от малко познайвам.
Дай да видим. Къде са резултатите, кой я е правил, върху кого е правена. И най-вече кой ги е потвърдил и къде са публикувани?
И пак и пак и пак. Интернет видео? Жълта преса? Чичо Гошо...
Хихих, или някой от форумите за конспирации, "уфология" и т.н.
Ето какво прочетох в един такъв :shock:
По отношение на имплантантите в етерното тяло бих искал да направя един паралел с енергоинформационните паразити и по-специално с мафлоците, за които се проведе дискусия преди няколко месеца. Струва ми се, че започването на разговор относно имплантанти в по-ефирните части от човешкия организъм ще доведе до плавно преминаване към анализ на над-телесната комуникация и обмен, към изследване на високоенергийните взаимодействия, които по принцип са доста по-интензивни, отколкото можем да си представим на относително статичното 3D ниво във веществения свят. Такова последствие ще се окаже от съществена важност за израстването на съзнанията към "срещите от третия вид" във всичките значения на това понятие, което със сигурност надхвърля конвенционалната комуникация "човек-човек", "актуален_проблем-актуален_проблем".
/Под "актуален" разбираме такъв, който се счита от обществото или от някакво разумно прието мислене за съществен, струващ си да бъде обсъждан./
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Feanor » 28 Мар 2011, 14:10

Добри гъби е пушил някой... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 14:12

KoolyO написа:Ми хубаво бе! Чувал съм. Даже малко от малко познайвам.
Дай да видим. Къде са резултатите, кой я е правил, върху кого е правена. И най-вече кой ги е потвърдил и къде са публикувани?
И пак и пак и пак. Интернет видео? Жълта преса? Чичо Гошо...
Хихих, или някой от форумите за конспирации, "уфология" и т.н.
Ето какво прочетох в един такъв :shock:
По отношение на имплантантите в етерното тяло бих искал да направя един паралел с енергоинформационните паразити и по-специално с мафлоците, за които се проведе дискусия преди няколко месеца. Струва ми се, че започването на разговор относно имплантанти в по-ефирните части от човешкия организъм ще доведе до плавно преминаване към анализ на над-телесната комуникация и обмен, към изследване на високоенергийните взаимодействия, които по принцип са доста по-интензивни, отколкото можем да си представим на относително статичното 3D ниво във веществения свят. Такова последствие ще се окаже от съществена важност за израстването на съзнанията към "срещите от третия вид" във всичките значения на това понятие, което със сигурност надхвърля конвенционалната комуникация "човек-човек", "актуален_проблем-актуален_проблем".
/Под "актуален" разбираме такъв, който се счита от обществото или от някакво разумно прието мислене за съществен, струващ си да бъде обсъждан./

Това, че не можеш да си представиш нещо не означава , че не е възможно.Не говоря за дадения текст.

Апропо, ще се окаже , че всички които спорите с мен сте от нобелов лауреат нагоре :kuku:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 14:18

Feanor написа:
larbi написа:Твоя въпрос е подвеждащ и предполага определен отговор!

Моля?! Кой въпрос е подвеждащ?!

larbi написа:Относно това някои видял ли го е е все едно да те хване МВР и да те счупи от бой ама да те държи докато ти зараснат раните и изчезнат синините. И като излезнеш да твърдиш, че са те помляли от бой! А върви го докажи! Давай! :mhihi:

Така си и мислех. "Няма доказателства ама така ще да е било". :mhihi: Мда де, допускам и тази възможност. Но да я приема безрезервно - ей сега, как не... :mhihi:

Сега, от много постове насам искам да ти изтъкна нещо специфично но чакам да го повториш 10 000 пъти :mhihi:
Аз не вярвам безрезервно, но нито ти нито другите ми предлагате разумно обяснение и само се заяждате и хващате за отделни думи!
Ако наистина допускаш както твърдиш то няма за какво да спорим тъй като и аз допускам и задавам въпроси които ще се повторя ,на които ти нито някой от вас умове можете да ми дадете 100% отговор а само някакви теории на хаоса и някакви чудеса, че от всички ние сме избрани едва ли не от природата :kuku:
Ти не допускаш НЕЕЕ , ти ОТХВЪРЛЯШ С НАСМЕШКА всичко което не е казано официално и признато от всички

Ето в това е разликата!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 28 Мар 2011, 14:20

Feanor написа:Добри гъби е пушил някой... :mhihi:

Тука пък какъв смешен автогол си вкара не е истина :mhihi:
Точно шаманите и всякакви подобни пушат някакви субстанции за да влезнат в контакт с там каквото влизат и като изпаднат в транс имат видения за бъдеще и тем подобни.
Това по целия свят. А тук в Европа Оракула от Делфи беше мисля , не съм 100% сигурен.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата