Войната започна ...
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Войната започна ...
Зеленски казал на народа да излиза на улицата
BTW "Z" по руската техника дали не е той?
Meжду другото, срам не срам, признавам не знаех до скоро, че има в ЕС държави, които НЕ са в Нато!
Австрия, Швеция, Финландия..
Сигурно са далеко от Русия и няма какво да губят?

BTW "Z" по руската техника дали не е той?
Meжду другото, срам не срам, признавам не знаех до скоро, че има в ЕС държави, които НЕ са в Нато!
Австрия, Швеция, Финландия..
Сигурно са далеко от Русия и няма какво да губят?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- BMW_dreamer
- кандидат ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Може би, ако погледнем чисто все едно падаме от Марс, какво би станало, ако да кажем украинците сложат оръжие и изпълнят исканията на Путин за неутралитет?
Чисто хипотетично.
Какво следва?
Русия се оттегля от Украйна и вероятно всичко приключва.
Вероятно тея две нови републики ще станат анклав или ще получат по-широка автономия.
Западните държави вероятно ще продължат със санкциите поради войната , но няма да има повече война и жертви.
Защото сегашното положение е чисто, как да кажа, всеки ден има жертви и честно казано не мисля, че украинците имат кой знае какъв шанс.
Какво се чака, да се намеси някой, някой да размисли?
Просто ситуацията е такава и човешкият живот не може да бъде заменен от територия.
Важното е да се спасят човешки животи и после да се мисли какво що.
Путин вероятно разчиташе че Зеленски ще се омете на запад още на втория ден, и цялата пукотевица да приключи до там. Комика обаче за момента се държи, явно сериозно подпиран от запада, забележи че, ни байдъна, ни макарона ни борис предлагат дипломация, никой на запад не говори за преговори и мирно решение, само казват че пращат оръжие. Очевадно е че искат войната да продължи за да може Русия да затъне максимално. Защо ли? Много просто, Путин се оказа сериозен играч който обърка сметките на западните интереси, опитаха да му мътят водата с разни опозиционери но не стана, западняците са наясно че той ще искара още един мандат и вероятно ще бъде наследен от посочен от него човек което е силен удар по американските интереси.Тая война е може би единствения им шанс да се отърват от вовата а именно чрез вътрешен преврат, целта на американците според мен е да организират един нов Афганистан за руснаците, дали ще им се получи предстои да разберем.
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Ирландия ,Кипър и Малта също не са членки на НАТО .Кипър няма как да стане поради заради разделението на гръцка и турска част /не е призната от международната общност / .Явно не всички искат да са членки на Алианса ,който впрочем се оказа импотентен срещу Русия и силен срещу Сърбия и Ирак .
Е.Димитров написа:Може би, ако погледнем чисто все едно падаме от Марс, какво би станало, ако да кажем украинците сложат оръжие и изпълнят исканията на Путин за неутралитет?
Чисто хипотетично.
Какво следва?
Русия се оттегля от Украйна и вероятно всичко приключва.
Там е работата, че не вярват на Путин, защото има навика да послъгва и той... както лъга няколко месеца, че няма намерение да влиза в Украйна.
Ако сложат оръжие Путин ще си сложи негови марионетни управляващи и ще се върнат в ерата на Янукович, в най-добрия случай.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Ако сложат оръжие ще бъдат като Япония - демилитаризцирана държава без армия . Ще ги задължат да спазват неутралитет и да не влизат в никакви военни съюзи . Но това не са азиати и не знам колко ще им държи влага .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Bogat-Beden
-
-
Някой знае ли какво се случва в Мариопул, 200 хиляди не могат да излязат, обвиняват се взаимно, на кого да се вярва..
Аз мисля, че украинската нормална армия и руската нямат интерес от цивилни жертви, но трета страна има, отделно целят да си спасят кожата, дано греша..
Аз мисля, че украинската нормална армия и руската нямат интерес от цивилни жертви, но трета страна има, отделно целят да си спасят кожата, дано греша..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Ивайло Димов
- младши ентусиаст
-
- Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
- Мечтае да кара: Елинор :)
Jordana написа:Ако сложат оръжие ще бъдат като Япония - демилитаризцирана държава без армия . Ще ги задължат да спазват неутралитет и да не влизат в никакви военни съюзи . Но това не са азиати и не знам колко ще им държи влага .
Нямат армия

- Bogat-Beden
-
-
Четохте ли за руснака, дарил жилища на украинци по крайбрежието у нас 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
По-скоро чета статии за хора предоставили им убежище, не се изказват много ласкаво.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Bogat-Beden
-
-
ivoaudi написа:По-скоро чета статии за хора предоставили им убежище, не се изказват много ласкаво.
в смисъл, какво конкретно?
П.С. Да не се правя на много читав, но обмислям същото, затова питам
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Аз изхождам и от собствения си опит и просто се припокрива с четеното. Храни куче да те лае.
Естествено и те си имат читави и говна, зависи на какво ще попаднеш. Дай Боже на теб да ти провърви!
Естествено и те си имат читави и говна, зависи на какво ще попаднеш. Дай Боже на теб да ти провърви!

9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
Иначе похвална е идеята ти! Аз също обичам много да помагам. Просто малко се понаиграх и станах леко, леко по-подозрителен и премислящ. Именно така научих поговорката, че няма ненаказано добро! Та....объркан съм много, но отново казвам, чест ти прави и определено ще ти се върне ако го направиш!
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Е.Димитров написа:Какво се чака, да се намеси някой, някой да размисли?
Просто ситуацията е такава и човешкият живот не може да бъде заменен от територия.
Ако става въпрос за русия там човешкия живот не значи нищо. Доказал го е още през ВСВ военнопрестъпника жуков, който е пращал войниците на сигурна смърт през минните полете за да могат после танковете да минат невредими. А за хората е казвал, "какво толкова жените ще народят нови". Да не говорим че същия този жуков после някъде през 50-те години е наредил да се тества ефекта на атомната им бомба като е жертвал някъде около 45000 военни и незнаен брой цивилни при опита с такава.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Bogat-Beden
-
-
Това е вярно, за съжаление, дядо ми, участник във ВСВ 2 ми е разказвалpeshehodetz написа:Е.Димитров написа:Какво се чака, да се намеси някой, някой да размисли?
Ако става въпрос за русия там човешкия живот не значи нищо. Доказал го е още през ВСВ военнопрестъпника жуков, който е пращал войниците на сигурна смърт през минните полете за да могат после танковете да минат невредими. А за хората е казвал, "какво толкова жените ще народят нови". Да не говорим че същия този жуков после някъде през 50-те години е наредил да се тества ефекта на атомната им бомба като е жертвал някъде около 45000 военни и незнаен брой цивилни при опита с такава.

Но това не променя цялостната картина...
@ивоауди, имам познати от Дания украинци с които съм живял, ако не им се наложи на тях(писах им), мисля на други .. и така..
- Bogat-Beden
-
-
к**ва мач се размислили..
https://fakti.bg/world/659117-polsha-ra ... ziciata-si
https://fakti.bg/world/659117-polsha-ra ... ziciata-si