Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
bum_bum е прав ама малко залита към крайностите, сега не всеки има свободно време да си нареди храненетата и тренировките оптимално и тук напомощ идват добавките!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми те добавките затова са си добавки... Да помагат, а не да се разчита на тях.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Има разни изследвания в нета за процента усвояемост на протеина на прах. Ако ги прочетат повечето хора предполагам ще спрат да си дават парите.
Има добре работещи добавки, близки до това, което се намира в природата и синтетично добити, които са само лъскава опаковка и реклама.
Има добре работещи добавки, близки до това, което се намира в природата и синтетично добити, които са само лъскава опаковка и реклама.
bum_bum написа:Има разни изследвания в нета за процента усвояемост на протеина на прах. Ако ги прочетат повечето хора предполагам ще спрат да си дават парите.
Е кои са те?
Иначе аз май ще си взема това, което си бях наумил и след 1 месец ще си пусна изследвания за кръвна захар да видя дали ми влияе по някакъв начин. Мерси на всички писали

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз от 2 седмици минах на Iso scitec и Bcaa Scitec 6400, по доволен съм от Abb и Маgic milk протеина, въпреки че са различни по часово действие. От Sciteca много бързо възстановявам и нямам тая умора след тренировка.
Някой правил ли е това упражнение за гърди http://www.youtube.com/watch?v=h3id0SRe ... r_embedded
Някой правил ли е това упражнение за гърди http://www.youtube.com/watch?v=h3id0SRe ... r_embedded
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
ditko1 написа:аз от 2 седмици минах на Iso scitec и Bcaa Scitec 6400, по доволен съм от Abb и Маgic milk протеина, въпреки че са различни по часово действие. От Sciteca много бързо възстановявам и нямам тая умора след тренировка.

Какво ли не правят в днешно време изнежените момченца в фитнеса.....май само розовите уреди му липсват на тоя момък.....пълна простотия е това

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Мисля да взема за ежедневни витамини NOW ADAM™ Superior Men's Multiple Vitamin. Някой пил ли ги е? Понеже почвам работа от понеделник и се местя в Софията не знам как ще ми стига времето за силови тренировки и съм решил първия месец да го карам само на кардио вечер.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
sambeto написа:ditko1 написа:аз от 2 седмици минах на Iso scitec и Bcaa Scitec 6400, по доволен съм от Abb и Маgic milk протеина, въпреки че са различни по часово действие. От Sciteca много бързо възстановявам и нямам тая умора след тренировка.
![]()
Какво ли не правят в днешно време изнежените момченца в фитнеса.....май само розовите уреди му липсват на тоя момък.....пълна простотия е това
Тва с подхвата са го измислили далеч преди

М/у другото пробвай го. За трицепс е по-добро от бутането с тесен хват.
speedhokk написа:Е кои са те?
Рибено масло, витамин А, витамин Д, витамин С (тук трябват сериозни дози), Q10 Ubiquinol, цинк пиколинат.. има и още според разните специфични нужди. За всичко останало вярвам, че може да се набави от храната. Иначе какво е обяснението за Винс Жиронда, Джон Гримек или Арманд Тани. Всичките в състояние да спечелят републиканското по културизъм днес, а тренирали далеч преди появата на стероиди и добавки. Отделно са живяли и по до 90 години кажи-речи. А.. и били са на НВ-ВМХ преди да го е имало като теория

Последна промяна bum_bum на 25 Май 2012, 8:18, променена общо 1 път
- sambeto
- ентусиаст
-
bum_bum написа:sambeto написа:ditko1 написа:аз от 2 седмици минах на Iso scitec и Bcaa Scitec 6400, по доволен съм от Abb и Маgic milk протеина, въпреки че са различни по часово действие. От Sciteca много бързо възстановявам и нямам тая умора след тренировка.
![]()
Тва с подхвата са го измислили далеч преди. Има го в програмите на тия, дето са тренирали преди да открият химията и са имали разлика между талията и гръдния кош по метър.
М/у другото пробвай го. За трицепс е по-добро от бутането с тесен хват.
Е пробвах го,ама ме болят рамената и китките,не е мойто упражнение това

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Jim Beam написа:Мисля да взема за ежедневни витамини NOW ADAM™ Superior Men's Multiple Vitamin. Някой пил ли ги е? Понеже почвам работа от понеделник и се местя в Софията не знам как ще ми стига времето за силови тренировки и съм решил първия месец да го карам само на кардио вечер.
Дам, добри са

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Със сигуност въпроса ми ще е уникално тъп, ама да си питам пак.
Добре ли е да се пие анимал пак за възтановяване 

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- sambeto
- ентусиаст
-
Radoslav318i написа:Със сигуност въпроса ми ще е уникално тъп, ама да си питам пак.Добре ли е да се пие анимал пак за възтановяване
Ако Animal Pak не е добре,незнам кое би трябвало да е

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
тенкс
а за приемането му какво мислиш. Четох как някой го пият сутрин само, други пък сутрин и после след тренировка.

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- sambeto
- ентусиаст
-
Radoslav318i написа:тенкса за приемането му какво мислиш. Четох как някой го пият сутрин само, други пък сутрин и после след тренировка.
![]()
Е то много зависи какво ти е нивото,по принцип идеалния вариант е две пакетчета на ден.Едно няколко часа преди тренировка и едно до половин час след тренировка,НО тука става въпрос за бая хапчета.
Ако ходиш в залата от дъжд на вятър или си 50-60 кила ше ти дойде нагоре по два пакета дневно.
Ако си от средно сериозен взимай по едно пакетче дневно след тренировка,ако си сериозен и си поне 80 кила вземай по две на ден.
- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
80 кг съм и 1.80 и нещо
Тренирам от 4 месеца г/д, качил съм около 6 кг за сега и тренировка не съм изпускал още. А и не съм взимал нищо освен 2 3 пъти протеин