Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Jordana написа: еднократни костюми за многократна употреба и милиарди распиратори с костилки от кайсии ?
Както се пее в една песен - някой коври направиха много пари от хай-тек костилки

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
K'во се оплаквате, я гледайте ората к'ви мерки въвеждат :

Министърът на здравеопазването на Белгия заяви, че забранява „несъществените“ сексуални дейности, в които участват повече от трима човека. Причина за решението й е силно заразният коронавирус, съобщава World News Daily Report.
Де Блок заяви, че е била принудена да действа дръзко, тъй като Белгия има славата на „европейска столица на пиенето на бира и груповия секс.
Тя забрани всички сексуални дейности на трима или повече души, след като миналата седмица „коронавирус парти“ се е превърнало в масова оргия с 500 човека, от които 380 са се заразили със смъртоносната инфекция.
„Размяна на съпруги, тройките и оргиите с по шест, петдесет, сто или повече души не са разрешени, докато заразата не изчезне“, обяви тя в парламента.
Ubi dubium, ibi libertas
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Олеле майко, това ме развесели

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Уникални мерки. На входа на Южния КПП
На изходите на София КПП-та. Хората се блъскат навсякъде, където може и не спазват малоумните мерки. Ако ги бяха оставили да отидат по вили, планини и села, в момента София нямаше да е пълна с хора, които се чудят къде да се дянат
И съответно всички мерки отиват по дяволите. Тоя смешник, дето всяка сутрин дрънка простотии, какво мисли по въпроса, мама му.....
P.S. Само ей тука в кадъра има 15 човека, повечето на пейки, без маски и т.н.
А на 200 метра ченгетата пазят

P.S. Само ей тука в кадъра има 15 човека, повечето на пейки, без маски и т.н.

- drevnia
- кандидат ентусиаст
-
zAcK написа:Уникални мерки. На входа на Южния КППНа изходите на София КПП-та. Хората се блъскат навсякъде, където може и не спазват малоумните мерки. Ако ги бяха оставили да отидат по вили, планини и села, в момента София нямаше да е пълна с хора, които се чудят къде да се дянат
И съответно всички мерки отиват по дяволите. Тоя смешник, дето всяка сутрин дрънка простотии, какво мисли по въпроса, мама му.....
P.S. Само ей тука в кадъра има 15 човека, повечето на пейки, без маски и т.н.А на 200 метра ченгетата пазят
![]()
взе да ме кефиш последните няколко дена така с мненията за говньо

- sub_eleven
- ентусиаст
-
zAcK написа:
P.S. Само ей тука в кадъра има 15 човека, повечето на пейки, без маски и т.н.А на 200 метра ченгетата пазят
![]()
Колега, знам че ще избухнеш пак, но от днес пак сме официално без маски на открито

Имам чувството, че щабът се ебава лично с теб

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
sub_eleven написа:Колега, знам че ще избухнеш пак, но от днес пак сме официално без маски на открито, преди малко един приятел срещнах вън и ми каза да си я махна.
Лично на мен маската не ми пречи. Слагам си я на брадата и ако влизам някъде я вдигам, че не зная кой ще притесня. Примерно някоя бременна дама в магазина

Проблем са ми абсолютно нелогичните мерки, като КПП-то на входа на Южния в момента

- sub_eleven
- ентусиаст
-
zAcK написа:...
Ако гледаме реално София при 2 милиона има 10 души на ден. Други малки градчета имат по повече или съвсем малко по-малко. Изобщо не сме център на заразата, а са ни блокирали нас най-много. Пак се приобщавам към вас, не разсъждавам егоистично, защото друг на мое място(с лиценз от МВР) щеше да си каже абе кво ми дреме, аз нали пътувам където си искам.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
zAcK написа:А още по-голям проблем ми е, че мерките не важат за всичкиНякой от Сандански ако иска, може да отиде в Шабла на плаж например, мен ме третират като престъпник и втора категория човек. Ами да го смуче тоя гремлин...
Това не мисля, че е вярно.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Баш си е вярно. Като няма КПП по пътя, кой ще го спре ? То това е като цяло проблема в цялата ни държава. Че винаги има някой, който е по-равен. Че едни хора може да спазват правила и мерки, а други не.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
И планините отвориха междувременно... Не знам КППтата остават ли?
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/596253
Оф най-накрая да махнат глупостите...
https://novini.bg/bylgariya/obshtestvo/596253
Оф най-накрая да махнат глупостите...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
steeN написа:zAcK написа:А още по-голям проблем ми е, че мерките не важат за всичкиНякой от Сандански ако иска, може да отиде в Шабла на плаж например, мен ме третират като престъпник и втора категория човек. Ами да го смуче тоя гремлин...
Това не мисля, че е вярно.
Вярно е и още как. Нямаш никакви проблеми да прекосиш цяла България.
Само не трябва да се буташ по областните градове, където хората за затворени като престъпници

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Не мисля,че някой от Сандански е ходил от социализма насам на черноморието та сега да вземе да се тръшка заради кпп-тата
И аз не съм мърдал от София 2 месеца ама не рева! а мога да излизам до където си искам без проблем,в сферата на телекомуникацийте съм и на кпп-то ушевите на колегите не им правят никви проблеми! даже като видят джипките със стълбите на покрива не им искат и деклараций.

И аз не съм мърдал от София 2 месеца ама не рева! а мога да излизам до където си искам без проблем,в сферата на телекомуникацийте съм и на кпп-то ушевите на колегите не им правят никви проблеми! даже като видят джипките със стълбите на покрива не им искат и деклараций.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ама тези от Елхово са ходили и са с повече права от софиянци, майни, бургазлии, варненци, русенци и т.н.
Ся новата тъпотия е, че може да се обикаля по паркове и гори, ама само в същата община. В момента съм в Пловдив, Пловдив е до табелата - планината, която виждам от терасата е друга община.
Ся новата тъпотия е, че може да се обикаля по паркове и гори, ама само в същата община. В момента съм в Пловдив, Пловдив е до табелата - планината, която виждам от терасата е друга община.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
TNT написа:Ама тези от Елхово са ходили и са с повече права от софиянци, майни, бургазлии, варненци, русенци и т.н.
До седмица ще махнат всичко като гледам с каква скорост се движат. Само в моловете ще сме с маски...