Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от zAcK » 21 Юни 2026, 14:52

alekangg написа:Навсякъде в Европа е едно и също и всеки ден, наръгани, обрани, изнасилени.

Ето от днес, нелегален марокацец е пребил 88 годишен и го е ограбил, бил е задържан за 45-и път! Да няма грешка 45 пъти е бил задържано, животното.
И какво от това питам аз, утре ще има х2 маймуни и ще броят, че са задържани по 145 пъти, дори да вкарат в затвор 1-2-3 или разкарат, новодошлите са 10 пъти повече.
Та с две думи, за мен в Европа бъдеще няма или всеки ще трябва да е с частна охрана 24/7

:yes: :yes: :yes:

Страшен кенеф е всичко! И само либерални педали на всякакви ръководни позиции!
Или идва някой нов австрийски художник и ги прави на сапун всичките тия, или тоя континент отива в кофата...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 21 Юни 2026, 14:57

УСА пак имат късмет, да ги ева... Техните мексиканци са работливи и са християни...
А нашите отпадъци хем са мързеливи, хем са от болната религия. :bang:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Юни 2026, 16:50

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 22 Юни 2026, 1:08

Не се учудвам. Както казах- цените на имотите са нелогични в момента. Проблема е също, че едно че цените са високи, две че има много разходи около имотите. Навсякъде е различно, но данък имот плюс застраховка могат да са едно 1/3 от месечната ипотека. В стария ми град които не е нищо особено- смята се за работнически град- средната цена на къща е примерно едно $750к - 200 квадрата- 3-4 спални и 2 бани. Тази къща ше има $9000 данък имот на година и $2500-3000 застраховка… това положение не може да просъществува още дълго. А в Канада където заплатите са 1/3 надолу а цените 1/3 нагоре- просто няма схема.

Това самозабравяне дето цари от едно 10-тина години ще завърши с плач.
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 22 Юни 2026, 2:02

alx написа:...Това самозабравяне дето цари от едно 10-тина години ще завърши с плач.

При мен просто е страшно. С грипа оставиха хората у дома и те се видяха в пари. Започнаха се ремонти, започнаха да се купуват жилища, цените се утроиха. Буквално се утроиха. После дойде изтрезняването. Лихвите скочиха, вноските скочиха, жилищата, купени като инвестиция си седят празни, а вноските по моргиджите си вървят. След пика последва задържане на цените на къщите и буквален срив при апартаментите. Оказа се, че хем не можеш да го продадеш, хем вноските растат. Сега върху горките хорица се струпаха и още беди. Започнаха да ги връщат на работа. А това са много доплнителни $$$ всеки ден. Изведнъж се оказа, че някой трябва да се грижи за детето (децата), детски градини, забавачки преди и след училище, бензин, паркинг, кафе, обяд и т.н. и т.н. и т.н. Лятото кампове, а те са също $$$.

Тук нямат финансова дисциплина и нещата като цяло са много сериозни.

А иначе, ето спомен от София. Кучета и сръбска музика :dunno:

Как да не ти стане мило и родно :conf:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 22 Юни 2026, 14:13

Ами, като нямат пари, къде са тръгнали да живеят? Да завещават всичко на ... банката и да се приключват!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Юни 2026, 17:22

BMW_POWER написа:А иначе, ето спомен от София. Кучета и сръбска музика :dunno:

Как да не ти стане мило и родно :conf:

Какво се оплакваш сега, в Западна Европа пък от минарето почват да викат от тонколоните в 4 сутринта

For the pre-dawn prayer, a special phrase is inserted: As-salatu Khayrun Minan-nawm (meaning "Prayer is better than sleep").

В други новини, злите езици говорят, че Путин за пореден път е уволнил прайм министъра на Британия :mrgreen:
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Юни 2026, 19:13

В други новини, злите езици говорят, че Путин за пореден път е уволнил прайм министъра на Британия :mrgreen:
Прайма кучета го яли , да не вземе да уволни краля . Че тогава ще стане мазало , крал Чарлз е крал и на канадците и на британците . Такъв акт на насилие ще засегне 2те кралства ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 22 Юни 2026, 22:15

Малко материал от Канада
https://www.7sur7.be/monde/coups-de-feu ... ~a17d0803/
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Юни 2026, 22:30

Аз едно не мога да разбера, в Канада нямали пари да си изплащат къщите и живеят на каравани белите, а цялата тая паплач от Индия, Пакистан и от където се сетиш живее в...къщи. Тоест за белият работещ къщи няма защото не могат да плащат наеми даже, а мангалите от някъде си дошли могат? :shock: И същите тези мангали живеят по големите градове, не къде да е. Както казваше един турбър четящ пост на негов познат, тези индийци и каквито се сетиш са превзели квартала, цялата улица мирише на техните манджи и подправки, носят се като типични мангали навсякъде и се множат като зайци, викат техните роднини от другия край на света и още и още...
Обаче нищо, важното е, че в София в някакъв си квартал от всичките може да чуеш нощем да полайват кученца и да върви сръбска музика...някога си.
Аз в наше село не съм чувал пък, ни сръбска, ни чалга, освен ако не видиш някой мангал с тонколона да върви, което не е невъзможно, ама и те повече рап пускат по тия сандъци из града, да не се излагат, в махалата може и друго. И в чалготеката съм чувал, че пускат чалга и сръбско, гръцко...каквото иска всеки. :dunno:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Юни 2026, 22:41

Абе това Казанлък е Бел Еър-а на България, според мен Зак трябва там да емигрира, не да се занимава с глупости :D
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 22 Юни 2026, 22:43

Не може ако не си купи Зафира. Иначе нема го пуснат, бордър контрол кво да праиш.
Хм,хм...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 22 Юни 2026, 22:56

Така е, така е, ще се сетите, ама късно. :mhihi:
Казина има повече на квадратен метър от Вегас или малко по-малко. :ahah: Имат явно пари, по друг начин не мога да си го обясня. Колкото и да ми казват, че хазартът процъфтява където е бедност...не излиза математиката. Нали някой трябва да носи доста пари? Плюс това Вегас, как ще ме убедят, че там ходят основно бедняци да си дават парите? :mrgreen:
Я Данчо да каже, че не ми се пита Джемини. :mhihi:
П.п: В участъците с измерване на средна скорост се оказа, че със Зафирата съм по-бърз от почти всички, а багаж мога да кача повече от всяко комби. :mhihi: Та с тези и другите камери, май леко се уби смисъла да имаш бърза кола освен ако не си ентусиаст да мамиш системата някак или... просто да се возиш с тези коли. :mhihi:
Моджо, Шкодите също ще станат още по-предпочитани. :ok:

Енигма, тия нашите крави не са толкова агресивни като швейцарските, може да си я наближиш и да я погалиш даже, има си и мандри край пътя от които може да си купиш все още нещо близко до истинско мляко, кашкавал и сирене. :ok: И с моторетката има къде да караш по бая пусти планински пътища с асфалт, а по черен път може да минеш и Средна гора за Пловдив, само да ти се кара, а из Стара планина може да стигнеш хем до морето, хем до Сърбия. :ok: Тракийци, минерална вода, череши, жени... :mrgreen:
Препър също може да го играеш, ако ти стиска и по следите на мечките може да вървиш.
Последна промяна Top Gun Maverick на 22 Юни 2026, 23:03, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: вара, каравара...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 22 Юни 2026, 23:03

А-аа , аз минах на японско. Съвършенно е. И не е тойота :)))
Ама Шкода в момента с тия цени/ 130 години Шкода/ просто няма кой да ги бие....
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 22 Юни 2026, 23:13

Top Gun Maverick написа:Енигма, тия нашите крави не са толкова агресивни като швейцарските, може да си я наближиш и да я погалиш даже, има си и мандри край пътя от които може да си купиш все още нещо близко до истинско мляко, кашкавал и сирене. :ok: И с моторетката има къде да караш по бая пусти планински пътища с асфалт, а по черен път може да минеш и Средна гора за Пловдив, само да ти се кара, а из Стара планина може да стигнеш хем до морето, хем до Сърбия. :ok: Тракийци, минерална вода, череши, жени... :mrgreen:
Препър също може да го играеш, ако ти стиска и по следите на мечките може да вървиш.

Знам аз за кравите, нали писах, че съм израстнал с тях летата по баирите...

Аз много пъти писах, че последните години като идвам в БГ ми харесва много, определено се вижда подобрение. :bchug:

И природата е уникално красива, и много интелигентни млади хора има, които не мисля, че още дълго ще търпят политическата пасмина... сега миналото лято едно хлапе барманче на басейн го видях да чете (смислена) книга :shock:

Негативното ако търсиш - навсякъде може да го намериш.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата