Емиграция и имиграция
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик

-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Емиграция и имиграция
alekangg написа:Навсякъде в Европа е едно и също и всеки ден, наръгани, обрани, изнасилени.
Ето от днес, нелегален марокацец е пребил 88 годишен и го е ограбил, бил е задържан за 45-и път! Да няма грешка 45 пъти е бил задържано, животното.
И какво от това питам аз, утре ще има х2 маймуни и ще броят, че са задържани по 145 пъти, дори да вкарат в затвор 1-2-3 или разкарат, новодошлите са 10 пъти повече.
Та с две думи, за мен в Европа бъдеще няма или всеки ще трябва да е с частна охрана 24/7
Страшен кенеф е всичко! И само либерални педали на всякакви ръководни позиции!
Или идва някой нов австрийски художник и ги прави на сапун всичките тия, или тоя континент отива в кофата...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
УСА пак имат късмет, да ги ева... Техните мексиканци са работливи и са християни...
А нашите отпадъци хем са мързеливи, хем са от болната религия.
А нашите отпадъци хем са мързеливи, хем са от болната религия.

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
Не се учудвам. Както казах- цените на имотите са нелогични в момента. Проблема е също, че едно че цените са високи, две че има много разходи около имотите. Навсякъде е различно, но данък имот плюс застраховка могат да са едно 1/3 от месечната ипотека. В стария ми град които не е нищо особено- смята се за работнически град- средната цена на къща е примерно едно $750к - 200 квадрата- 3-4 спални и 2 бани. Тази къща ше има $9000 данък имот на година и $2500-3000 застраховка… това положение не може да просъществува още дълго. А в Канада където заплатите са 1/3 надолу а цените 1/3 нагоре- просто няма схема.
Това самозабравяне дето цари от едно 10-тина години ще завърши с плач.
Това самозабравяне дето цари от едно 10-тина години ще завърши с плач.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:...Това самозабравяне дето цари от едно 10-тина години ще завърши с плач.
При мен просто е страшно. С грипа оставиха хората у дома и те се видяха в пари. Започнаха се ремонти, започнаха да се купуват жилища, цените се утроиха. Буквално се утроиха. После дойде изтрезняването. Лихвите скочиха, вноските скочиха, жилищата, купени като инвестиция си седят празни, а вноските по моргиджите си вървят. След пика последва задържане на цените на къщите и буквален срив при апартаментите. Оказа се, че хем не можеш да го продадеш, хем вноските растат. Сега върху горките хорица се струпаха и още беди. Започнаха да ги връщат на работа. А това са много доплнителни $$$ всеки ден. Изведнъж се оказа, че някой трябва да се грижи за детето (децата), детски градини, забавачки преди и след училище, бензин, паркинг, кафе, обяд и т.н. и т.н. и т.н. Лятото кампове, а те са също $$$.
Тук нямат финансова дисциплина и нещата като цяло са много сериозни.
А иначе, ето спомен от София. Кучета и сръбска музика
Как да не ти стане мило и родно

Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Ами, като нямат пари, къде са тръгнали да живеят? Да завещават всичко на ... банката и да се приключват!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Ако отбиеш и пропуснеш колоната зад теб, защото си бавен, няма да ти се скъси нищо!!!
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
BMW_POWER написа:А иначе, ето спомен от София. Кучета и сръбска музика![]()
Как да не ти стане мило и родно
Какво се оплакваш сега, в Западна Европа пък от минарето почват да викат от тонколоните в 4 сутринта
For the pre-dawn prayer, a special phrase is inserted: As-salatu Khayrun Minan-nawm (meaning "Prayer is better than sleep").
В други новини, злите езици говорят, че Путин за пореден път е уволнил прайм министъра на Британия
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Прайма кучета го яли , да не вземе да уволни краля . Че тогава ще стане мазало , крал Чарлз е крал и на канадците и на британците . Такъв акт на насилие ще засегне 2те кралства ...В други новини, злите езици говорят, че Путин за пореден път е уволнил прайм министъра на Британия
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Малко материал от Канада
https://www.7sur7.be/monde/coups-de-feu ... ~a17d0803/
https://www.7sur7.be/monde/coups-de-feu ... ~a17d0803/
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Аз едно не мога да разбера, в Канада нямали пари да си изплащат къщите и живеят на каравани белите, а цялата тая паплач от Индия, Пакистан и от където се сетиш живее в...къщи. Тоест за белият работещ къщи няма защото не могат да плащат наеми даже, а мангалите от някъде си дошли могат?
И същите тези мангали живеят по големите градове, не къде да е. Както казваше един турбър четящ пост на негов познат, тези индийци и каквито се сетиш са превзели квартала, цялата улица мирише на техните манджи и подправки, носят се като типични мангали навсякъде и се множат като зайци, викат техните роднини от другия край на света и още и още...
Обаче нищо, важното е, че в София в някакъв си квартал от всичките може да чуеш нощем да полайват кученца и да върви сръбска музика...някога си.
Аз в наше село не съм чувал пък, ни сръбска, ни чалга, освен ако не видиш някой мангал с тонколона да върви, което не е невъзможно, ама и те повече рап пускат по тия сандъци из града, да не се излагат, в махалата може и друго. И в чалготеката съм чувал, че пускат чалга и сръбско, гръцко...каквото иска всеки.
Обаче нищо, важното е, че в София в някакъв си квартал от всичките може да чуеш нощем да полайват кученца и да върви сръбска музика...някога си.
Аз в наше село не съм чувал пък, ни сръбска, ни чалга, освен ако не видиш някой мангал с тонколона да върви, което не е невъзможно, ама и те повече рап пускат по тия сандъци из града, да не се излагат, в махалата може и друго. И в чалготеката съм чувал, че пускат чалга и сръбско, гръцко...каквото иска всеки.

In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Абе това Казанлък е Бел Еър-а на България, според мен Зак трябва там да емигрира, не да се занимава с глупости 
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Не може ако не си купи Зафира. Иначе нема го пуснат, бордър контрол кво да праиш.
Хм,хм...
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Така е, така е, ще се сетите, ама късно.
Казина има повече на квадратен метър от Вегас или малко по-малко.
Имат явно пари, по друг начин не мога да си го обясня. Колкото и да ми казват, че хазартът процъфтява където е бедност...не излиза математиката. Нали някой трябва да носи доста пари? Плюс това Вегас, как ще ме убедят, че там ходят основно бедняци да си дават парите? 
Я Данчо да каже, че не ми се пита Джемини.
П.п: В участъците с измерване на средна скорост се оказа, че със Зафирата съм по-бърз от почти всички, а багаж мога да кача повече от всяко комби.
Та с тези и другите камери, май леко се уби смисъла да имаш бърза кола освен ако не си ентусиаст да мамиш системата някак или... просто да се возиш с тези коли.
Моджо, Шкодите също ще станат още по-предпочитани.
Енигма, тия нашите крави не са толкова агресивни като швейцарските, може да си я наближиш и да я погалиш даже, има си и мандри край пътя от които може да си купиш все още нещо близко до истинско мляко, кашкавал и сирене.
И с моторетката има къде да караш по бая пусти планински пътища с асфалт, а по черен път може да минеш и Средна гора за Пловдив, само да ти се кара, а из Стара планина може да стигнеш хем до морето, хем до Сърбия.
Тракийци, минерална вода, череши, жени... 
Препър също може да го играеш, ако ти стиска и по следите на мечките може да вървиш.
Казина има повече на квадратен метър от Вегас или малко по-малко.
Имат явно пари, по друг начин не мога да си го обясня. Колкото и да ми казват, че хазартът процъфтява където е бедност...не излиза математиката. Нали някой трябва да носи доста пари? Плюс това Вегас, как ще ме убедят, че там ходят основно бедняци да си дават парите? Я Данчо да каже, че не ми се пита Джемини.
П.п: В участъците с измерване на средна скорост се оказа, че със Зафирата съм по-бърз от почти всички, а багаж мога да кача повече от всяко комби.
Моджо, Шкодите също ще станат още по-предпочитани.

Енигма, тия нашите крави не са толкова агресивни като швейцарските, може да си я наближиш и да я погалиш даже, има си и мандри край пътя от които може да си купиш все още нещо близко до истинско мляко, кашкавал и сирене.
И с моторетката има къде да караш по бая пусти планински пътища с асфалт, а по черен път може да минеш и Средна гора за Пловдив, само да ти се кара, а из Стара планина може да стигнеш хем до морето, хем до Сърбия.
Тракийци, минерална вода, череши, жени... Препър също може да го играеш, ако ти стиска и по следите на мечките може да вървиш.
Последна промяна Top Gun Maverick на 22 Юни 2026, 23:03, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: вара, каравара...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
А-аа , аз минах на японско. Съвършенно е. И не е тойота
))
Ама Шкода в момента с тия цени/ 130 години Шкода/ просто няма кой да ги бие....
Ама Шкода в момента с тия цени/ 130 години Шкода/ просто няма кой да ги бие....
Хм,хм...
- enigma
- кандидат ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Енигма, тия нашите крави не са толкова агресивни като швейцарските, може да си я наближиш и да я погалиш даже, има си и мандри край пътя от които може да си купиш все още нещо близко до истинско мляко, кашкавал и сирене.И с моторетката има къде да караш по бая пусти планински пътища с асфалт, а по черен път може да минеш и Средна гора за Пловдив, само да ти се кара, а из Стара планина може да стигнеш хем до морето, хем до Сърбия.
Тракийци, минерална вода, череши, жени...
Препър също може да го играеш, ако ти стиска и по следите на мечките може да вървиш.
Знам аз за кравите, нали писах, че съм израстнал с тях летата по баирите...
Аз много пъти писах, че последните години като идвам в БГ ми харесва много, определено се вижда подобрение.
И природата е уникално красива, и много интелигентни млади хора има, които не мисля, че още дълго ще търпят политическата пасмина... сега миналото лято едно хлапе барманче на басейн го видях да чете (смислена) книга
Негативното ако търсиш - навсякъде може да го намериш.
enigma
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ
ⵙⵍⴻⵍⵍⵉ ⵡⵉⴷ ⵢⴻⵜⵜⵡⴰⴹⴻⵍⵎⴻⵏ