Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Re: iOS тема
7 май е последния алуминиев айфон? Тия новите ми напомнят времената от 4/s. Иначе са красиви.
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Целта е да има безжично зареждане. С алуминиев ('сякакъв метален) гръб не става.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
KoolyO написа:Целта е да има безжично зареждане. С алуминиев ('сякакъв метален) гръб не става.
Да, уж затова. Но безжично зареждане сякви китайци и андроиди имат от поне 5 години насам. Не ми става ясно защо точно сега Епъл решиха, че безжичното зареждане е задължителна екстра, която трябва да я има в Айфон 8 и 10 и следователно телефоните им трябва да станат чуплив стъклопакет пак?
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Заслужава ли си да сменям 7ца на 4-месеца в перфектно състояние за 8ца?

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ако имаш пари за хвърляне, защо не...boksioraE39 написа:Заслужава ли си да сменям 7ца на 4-месеца в перфектно състояние за 8ца?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Последна промяна Dextuar на 14 Сеп 2017, 16:10, променена общо 1 път
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Заслужава си за Х, днес го гледах по-подробно..
Ами много добре е!
За това реших - взимам 7, алумин като за последно. Не, че ми трябва, но 6S-а съм го обещал вече.. Ко да праиш..
И после - Х, тъкмо да му изчистят бъговете, които според мен ще са доста..
Ами много добре е!
За това реших - взимам 7, алумин като за последно. Не, че ми трябва, но 6S-а съм го обещал вече.. Ко да праиш..
И после - Х, тъкмо да му изчистят бъговете, които според мен ще са доста..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
Днес гледах 8 и 8+. Същите са като 7-ците е като пропорции и разположение на бутони, сим трей и т.н.
Много ми хареса джама на гърба, изглежда по-скъпо, не като алумина. Цвета не e точно черен, а стои няколко нюанса по светло, по-скоро графит, изглежда много добре, стои стабилно в ръката.
Незнам обаче защо в iOS 11 са направили такава клавиатура и шрифт - като за пенсионери. Доста по-елегантно изглежда клавиатурата (за набиране) в iOS 10.
Много ми хареса джама на гърба, изглежда по-скъпо, не като алумина. Цвета не e точно черен, а стои няколко нюанса по светло, по-скоро графит, изглежда много добре, стои стабилно в ръката.
Незнам обаче защо в iOS 11 са направили такава клавиатура и шрифт - като за пенсионери. Доста по-елегантно изглежда клавиатурата (за набиране) в iOS 10.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Както ги пишете тези неща човек ще си помисли , че ги държите в ръце и ги сравнявате 

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
AGT написа:Както ги пишете тези неща човек ще си помисли , че ги държите в ръце и ги сравнявате
Щом ги пиша, значи го държах.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Не мога да разбера 3 неща на това "безжично зареждане":
- ако си с поставката- кое му е безжичното като и нея трябва да я забучиш в някой контакт
Просто телефонът не ти седи на бюрото, а на "безжичното", уау... ако седнеш някъде и има вградено в масата е по-приемливо
- ако имам калъф- наяждам ли се на х*й с безжичната функция (по пътя на логиката би трябвало да е така), т.е. трябва всеки път да си махам и слагам калъфа като си зареждам телефона- ммм, ноу тенкс
- и за мен най-очевидното и безсмислено нещо- докато се зарежда телефонът не може да го ползваш, трябва да седи като препариран, т.е. ако ми трябва за нещо преди да излезна и същевременно искам пълна батерия за пълен ден напред-
Face ID също имам някои резерви, например ако искам да си "погледна" телефона, но да не го отключа. Искам да видя само някой нотифишейшън, часа, времето или квото и да е- това дали ще е възможно и как ще се регулира
За липсата на Home бутона ще се види дали е плюс или минус, изглежда интиутивно измислено оттук нататък, но ще изисква свикване със сигурност. Така или иначе едва ли ще ми се наложи да свиквам скоро
Иначе Х изглежда прекрасно 
- ако си с поставката- кое му е безжичното като и нея трябва да я забучиш в някой контакт

- ако имам калъф- наяждам ли се на х*й с безжичната функция (по пътя на логиката би трябвало да е така), т.е. трябва всеки път да си махам и слагам калъфа като си зареждам телефона- ммм, ноу тенкс
- и за мен най-очевидното и безсмислено нещо- докато се зарежда телефонът не може да го ползваш, трябва да седи като препариран, т.е. ако ми трябва за нещо преди да излезна и същевременно искам пълна батерия за пълен ден напред-

Face ID също имам някои резерви, например ако искам да си "погледна" телефона, но да не го отключа. Искам да видя само някой нотифишейшън, часа, времето или квото и да е- това дали ще е възможно и как ще се регулира

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това с фейс отключването ми се струва доста глупаво . Твърдят че функцията била адаптивна и отчитала дори промените във възраста на потребителя ....явно смятат че телефона е способен да изкара 5 или 10 години 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
А FaceID-то за момичетата дали ще бачка, щото те като се гримират понякога и хората не ги познават па да не говорим за телефон... Също така със слънчеви очила, шапки и тнт... Ако ме кара да си ги махам всеки път...
Tires are evil - destroy them all ...
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
cmdkick написа:А FaceID-то за момичетата дали ще бачка, щото те като се гримират понякога и хората не ги познават па да не говорим за телефон... Също така със слънчеви очила, шапки и тнт... Ако ме кара да си ги махам всеки път...
Това с очилата е много добър довод - най-вероятно ще трябва да се свалят, май идва времето да се купуват акции на Apple...