Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Тея КПП-та са такава простотия.. няма ли да ги махат вече баси..
Незнам ся кат дойде юни кво ще е ако ги има още тея смешни КПП-та..
Кат гледам мерките колко ги спазват до ся трябваше да сме фул заразени..
Уж големия пик чакаха ся последните 2 седмици на април..те минаха вече.. големия ад идвал

Кат гледам мерките колко ги спазват до ся трябваше да сме фул заразени..

Уж големия пик чакаха ся последните 2 седмици на април..те минаха вече.. големия ад идвал

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Абе не беше много смешно, да "пикаеш" от неправилната дупкаTNT написа:Което може и да означава, че 4 човека сте прекалили с чили соса върху пицата![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ryan83 написа:Тея КПП-та са такава простотия.. няма ли да ги махат вече баси..![]()
Кат гледам мерките колко ги спазват до ся трябваше да сме фул заразени..![]()
Уж големия пик чакаха ся последните 2 седмици на април..те минаха вече.. големия ад идвал![]()
![]()
![]()
![]()
Очаква се пика от заразените кибици при взрива в неделя

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Много ясно, че ще има заразени. Като пускат хора с треска в самолетите, да идват от чужди държави, да обикалят из страната и да не ги поставят под карантина
После - имало заразени. Ебати и смешните мерки. В София едва намират по 10 заразени - тука било огнището? Какво огнище, бре? Ебати пародията на пародиите, честно...

Последна промяна zAcK на 03 Май 2020, 11:31, променена общо 1 път
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Bogat-Beden написа:Абе не беше много смешно, да "пикаеш" от неправилната дупкаTNT написа:Което може и да означава, че 4 човека сте прекалили с чили соса върху пицата![]()
![]()
Разстройство може да се хване от 4903853 неща. Вече, ако имаш разстройство, температура, загуба на обоняние и те дразни гърлото... може да се замислиш

Аз не знам какво се напъват с тези бързи тестове. Нито са точни, нито са гаранция, че човек е прекарал. Някои изобщо нямат анти-тела, след като са излекувани. Случаи на повторно боледуване пак има...
Мисля, че вече поетапно трябва да започнат да разпускат мерките. Щом след религиозните празници нямаше бум, с всичките му събирания, общи лъжички и т.н.... Спокойно може да махнат КПП-та. И без това са само за големите градове, а не за цялата страна. Изглежда сме смерили с БЦЖ-то. Веднъж и ние да сме изкарали късмет. Възможно е и да има бум на заразените, но щом не са по болници и тествани - значи го карат безсимптомно или леко.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
TNT написа:Разстройство може да се хване от 4903853 неща. Вече, ако имаш разстройство, температура, загуба на обоняние и те дразни гърлото... може да се замислиш
Ех, добре че ми каза, че нямаше как да знам.. А какво ще кажеш за факта, че човек от домакинството мина през същото няколко дни по-късно, и не, НЕ е хранително натравяне! Отделно, НЕ е задължително да развиваш пълния набор от симптоми, за да си заразен

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
И аз не разбирам за какво спорите
Нали тестове се правят вече в цяла България? Някой направи ли си тест, или всички не искат, заради щабчето, че после драми и карантини? 

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Еми и аз не знам. Това даже не е типичен симптом

П.П. А тестове бях видял и в Алиекспрес

П.П. А тестове бях видял и в Алиекспрес

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
zAcK написа:На баба му пика на тоя смешникМного ясно, че ще има заразени. Като пускат хора с треска в самолетите, да идват от чужди държави, да обикалят из страната и да не ги поставят под карантина
После - имало заразени. Ебати и смешните мерки, и олигофренията. В София едва намират по 10 заразени - тука било огнището? Какво огнище, бре, плешив смешник?
Ебати пародията на пародиите, честно...

Е така те искам!
zAcK написа:Много ясно, че ще има заразени. Като пускат хора с треска в самолетите, да идват от чужди държави, да обикалят из страната и да не ги поставят под карантина![]()
1. Не всеки може да се качи на самолетче и да кацне в България - заповед 183
2. На всеки кацнал на летището му се връчва предписание, което го поставя под карантина в следващите 14 дни, данните се вкарват в система до която имат достъп и полицаите в патрулката. Това не е от днес или от вчера.
Ако някой е решил да не си спазва карантината и е минал между капките е друг въпрос... Не съм в защита на щаба, и аз не одобрявам част от мерките, ама не е окей да се хвърлят приказки във въздуха и да тропаме по масата ей така, да сме на въпреки

- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
На тази жена и е било зле още в самолета. Някакви приказки се въртят из нета от майка ли, че още в самолета са и подали кислород, че имала проблеми с дишането. За..би предписанието за карантина, да осигурят медицинско лице и да третират хора в нейното състояние, като потенциално заразени и да настаняват другите в някакъв център докато минат изследванията на тези под въпрос.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Събуждам се тая сутрин: нямам кашлица, нямам хрема, нямам главоболие, нямам температура, нямам болки в мускулите, нямам конюнктивит... Изтръпнах, викам си: "Ужас, имам абсолютно всички симптоми на безсимптомна коронаинфекция". 

- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28