Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
Re: Мотористите във форума!
Изпускал ми е фитил, който предния собственик беше поставил и не ме предупреди - не беше приятно изживяване. В Маргел ми казаха че не ремонтират мото гуми защото е рисковано (като цяло имат интерес да го кажат това, така че не го приемам за чиста монета). Следователно купих нова гума. Ако гумата е нова, бих се доверил на качествена лепенка поставена правилно. Има лепенки които имат стърчащ елемент който влиза в дупката - един вид получаваш фитил + лепенка. При спазване на процеса мисля че това е доста качествен ремонт. Но ако гумата е преминала половината от живота си по-скоро бих я сменил.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Карал съм с мото-гуми с хубаво направени лепенки и никога не е имало проблеми!
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Нека не забравяме, че има разлика от каране до каране. Наскоро колегата спомена, че ще търси хилядарка, защото кара с негови приятели по магистралата с бързо темпо. Аз лично при тези условия не бих рискувал с лепене, фитили и т.н. Сега ако е да си караш в града или извънградско с 90-100, ок, ама скорости над 150-200... не знам. Ако ще и духа от лампата да я е ремонтирал тая гума, с тоя малък обем вземе да вдигне 0.3-4-5 бара че и не знам колко още, особено сега в тея жеги, и ще си ебе мамата.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
Le Transporteur написа:Казах Ви, всички са "луди", по този Мишлен.![]()
seimo, пак ме хвърляш в размисли, а бях решил да не сменям марката. От кой сайт ги пазарува?
Относно фитила има един парадокс, специалистите го препоръчват да се използва, за да стигнете до крайната дестинация, след това гумата да се залепи. У нас отиваш на гумаджия и те питат - фитил или лепенка или ако блееш, направо ти набива каучука, без много труд и за едни бързи пари.
От bggumi.com ги взех. Иначе и предишните бяха от този модел само че петицата, така че съм луднал по тези Мишелини от бая време не е от сега

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
А на каква машина и с какъв стил на каране ги ползваш, завои (Шипка), прави отсечни, туризъм (обиколки)?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
Навсякъде по нета твърдят, че това е най-доброто им поколение!

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
От днеска 7-цата е с нов собственик. Още е при мене ма ще си я вземе до края на седмицата. Надявам се и аз да се похваля тея дни с нещо ново 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- vvasilev101
- Потребител
-
Мишлена е на безумни пари.
Аз трябва да не слизам от тоя мотор, за да си заслужава.
Карал съм и континентал и дълоп и максис и комплекта е бил по-евтин от задната гума на Мишлена. Нова гума си е ок първите два сезона и после на третия или сменяш или внимаваш.
Изпратено от моят SM-A536B с помощта на Tapatalk
Аз трябва да не слизам от тоя мотор, за да си заслужава.
Карал съм и континентал и дълоп и максис и комплекта е бил по-евтин от задната гума на Мишлена. Нова гума си е ок първите два сезона и после на третия или сменяш или внимаваш.
Изпратено от моят SM-A536B с помощта на Tapatalk
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Довечера стягаме багажа и утре след работа потегляме.
Ще преспим в София и в четвъртък рано сутринта тръгваме за Хърватска на събор

Ще преспим в София и в четвъртък рано сутринта тръгваме за Хърватска на събор

- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
turieca написа:Довечера стягаме багажа и утре след работа потегляме.
Ще преспим в София и в четвъртък рано сутринта тръгваме за Хърватска на събор![]()
![]()
Евалата. И после да напишеш тук един пътепис

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Някой с отзиви за машините от MyMoto в София, в една сграда са с Mario Moto.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
И те са си на Бисер (Марио). Така е кръстил новия магазин на ул.Ев.Челеби.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
В играта сме. Не е SP, както се точих, ама е 2023 на 1600 км. 
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
А такаа, честито!
И аз заглеждам такива, само че трейсъри, но не ми се дават парии
Какви са първите впечатления, бяга ли яко, работи ли балансирано, има ли някакви вибрации, че съм чувал различни мнения?
И аз заглеждам такива, само че трейсъри, но не ми се дават парии

Какви са първите впечатления, бяга ли яко, работи ли балансирано, има ли някакви вибрации, че съм чувал различни мнения?
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Машината е фе-но-ме-нал-на!
Като цяло преди 2 седмици гледах една такава в мобилето само, че SP. Беше на хубава цена и викам сигурно е ебавка, обадих се, реална уж. Само че беше някакъв келеш, който ме мота, мота, днес имал работа, утре имал работа, та вчера му теглих една п*тка майна по телефона, да си знае че е тъпо копеле.
А тая ямаха излезе супер случайно. На 1600 километра е, одеве ходих да я измия и наистина няма разлика от чисто нова. Вчера и днес сутринта бая се бях понасрал, че не са малко пари, ама сега докато пиша, ебаси кефа, пак бих ги дал
Като цяло нямам огромен опит с други машини, но тоя 3 цилиндров мотор е феноменален. Наистина има торк където му кажеш да го има. Четох доста и го карам на режим 4 (най-слабия, реже мощността на около 60-70 коня) и наистина е горе долу като 7-цата на вървеж. След 4 са 3, 2 и 1, като 1 се води изрод.
Еми пуснах го на 3 за лека проба (пълна мощност, просто по-плавен респонс на газта), ебаси майката, ебаси чудото, на 7-цата не ми се беше налагало никога да залягам над кормилото при ускорение. И тоя изруд продължава и продължава да дърпа. Няма пик, то всичко е пик. Звука на 3-те цилиндъра е брутален.
Не знам дали щото е по-нов или друго, обаче се кара доста по-лесно от 7-цата. Но стойката е супер странна и иска свикване - доста по-високо седиш от 7-цата, все едно си на супермото. Никакви вибрации няма, нито на ниски нито на високи обороти. На 6-та със 100 все едно караш колело по инерция. Доволен съм, много.
Взимай Трасер

Като цяло преди 2 седмици гледах една такава в мобилето само, че SP. Беше на хубава цена и викам сигурно е ебавка, обадих се, реална уж. Само че беше някакъв келеш, който ме мота, мота, днес имал работа, утре имал работа, та вчера му теглих една п*тка майна по телефона, да си знае че е тъпо копеле.
А тая ямаха излезе супер случайно. На 1600 километра е, одеве ходих да я измия и наистина няма разлика от чисто нова. Вчера и днес сутринта бая се бях понасрал, че не са малко пари, ама сега докато пиша, ебаси кефа, пак бих ги дал

Като цяло нямам огромен опит с други машини, но тоя 3 цилиндров мотор е феноменален. Наистина има торк където му кажеш да го има. Четох доста и го карам на режим 4 (най-слабия, реже мощността на около 60-70 коня) и наистина е горе долу като 7-цата на вървеж. След 4 са 3, 2 и 1, като 1 се води изрод.
Еми пуснах го на 3 за лека проба (пълна мощност, просто по-плавен респонс на газта), ебаси майката, ебаси чудото, на 7-цата не ми се беше налагало никога да залягам над кормилото при ускорение. И тоя изруд продължава и продължава да дърпа. Няма пик, то всичко е пик. Звука на 3-те цилиндъра е брутален.
Не знам дали щото е по-нов или друго, обаче се кара доста по-лесно от 7-цата. Но стойката е супер странна и иска свикване - доста по-високо седиш от 7-цата, все едно си на супермото. Никакви вибрации няма, нито на ниски нито на високи обороти. На 6-та със 100 все едно караш колело по инерция. Доволен съм, много.
Взимай Трасер