Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: iOS тема
Дано да е така, аз отгоре-отгоре го изгледах и разбрах, че го заменят с FaceID.vlad0 написа:dextuar написа:То Х-а струва повече от Е36-цаИначе ми хареса, но не ми харесва, че премахват Touch ID-то, което аз лично доста харесвам. А и докато не изкарат читав jailbreak, няма как да мръдна от 9.3.3
махат ли го? аз останах с впечатление, че където и да натиснеш по екрана ще ти разпознае отпечатъка, един вид целия екран е touch id?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Бая време ще мине, да се изобрети такава технология. (FP Sensor touchscreen)
Премахнат е напълно и е заменен с Face ID. Така, както го обясниха изглежда интересно направен, ама те превъзнасяха и това, че са сложили AMOLED дисплей, та не знам. Ще видим как ще работи реално. На презентацията доста "хълцаше".
Премахнат е напълно и е заменен с Face ID. Така, както го обясниха изглежда интересно направен, ама те превъзнасяха и това, че са сложили AMOLED дисплей, та не знам. Ще видим как ще работи реално. На презентацията доста "хълцаше".
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
Cry...
Хаха... сега тука в един от мойте офиси в Китай гледах че са ни дали bill of materials на 10ката. Снабдителя на екрана е... Самсунг... или някой нещо е объркал или ще ми стане смешно...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
alx написа:Хаха... сега тука в един от мойте офиси в Китай гледах че са ни дали bill of materials на 10ката. Снабдителя на екрана е... Самсунг... или някой нещо е объркал или ще ми стане смешно...
Самсунг е ..смо потребители си чешат езиците самсунг срещу епъл
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Ми то друг производител на AMOLED (в смислени количества и необходимото качество поне) няма, така или иначе.
Щях да съм мноого учуден, ако не беше Самсунг.
Щях да съм мноого учуден, ако не беше Самсунг.
Laugh...
Cry...
Cry...
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Олекна ми! Сега знам, че 7-мичката ми се очертава като най-добрия айфон! Неслучайно числото седем си е седем
П.С: За камерата но комент, някой олигофрен на пияна глава го е мислил тва.

П.С: За камерата но комент, някой олигофрен на пияна глава го е мислил тва.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Не го мисли някой, просто направиха толкова тънки телефоните, ама камерата технически по-тънка немогат да я направят и затова стърчи като хой. Проблема е като телефона е извън кейса само, защото e изрязани по камерата и става равен 

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Аз мисля да си взема 7-к, само чакам малко да падне цената и отнасям..
Сега като дойде стъклото, ще го разгледам, но едва ли ще е 8..
За Х - аре бегай, един дърт кош с 4 гуми и задно за тези пари ще ми донесе повече кеф

За Х - аре бегай, един дърт кош с 4 гуми и задно за тези пари ще ми донесе повече кеф

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
iOS тема
Bexim написа:Аз мисля да си взема 7-к, само чакам малко да падне цената и отнасям..
За Х - аре бегай, един дърт кош с 4 гуми и задно за тези пари ще ми донесе повече кеф![]()
![]()
7ак пада със 100кинта цената на нов (не с договор)
7ак ще е 150/200лв макс ,по евтин от 8..не виждам много защо да не се вземе доста по-бързия ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
На мен Х ми хареса много, но това са много пари за телефон, който след 1 година ще е все толкова остарял. А пък face id-то вероятно ще се предлага на следващите телефони. Сега съм със 7 и може и да не го сменям.
Дали Apple Watch Series 1 ще може да се зарежда на wireless charging pad-а? Или е само за 3-ката...
Дали Apple Watch Series 1 ще може да се зарежда на wireless charging pad-а? Или е само за 3-ката...

Iphone 8 можеше спокойно да се казва 7s.
Iphone X - нищо неочаквано, но все пак:
- очаквам да видя дисплея и доколко реални ще са цветовете на този амолед. До момента това беше едно от конкурентните предимства на Iphone - реалното цветопредаване, да видим дали са успели отново или амоледа ще развали това.
- лично на мен ще ми липсва Touch ID. Работи супер бързо, ползвам го много и не си представям как телефона ми стои на стойката в колата, и за да го отключа докато шофирам трябва да го погледна за секунда-две, т.е. да гледам него, не пътя.
- новите emoji-та са много забавни
- харесва ми gun metal рамката на черния iphone X, също и стъкления гръб. Липсваше ми от 4-та
под черта: няма с какво да ме накара да си сменя 7+ с него, поне не и за такава цена...
Iphone X - нищо неочаквано, но все пак:
- очаквам да видя дисплея и доколко реални ще са цветовете на този амолед. До момента това беше едно от конкурентните предимства на Iphone - реалното цветопредаване, да видим дали са успели отново или амоледа ще развали това.
- лично на мен ще ми липсва Touch ID. Работи супер бързо, ползвам го много и не си представям как телефона ми стои на стойката в колата, и за да го отключа докато шофирам трябва да го погледна за секунда-две, т.е. да гледам него, не пътя.

- новите emoji-та са много забавни
- харесва ми gun metal рамката на черния iphone X, също и стъкления гръб. Липсваше ми от 4-та

под черта: няма с какво да ме накара да си сменя 7+ с него, поне не и за такава цена...
https://www.youtube.com/watch?v=m7xmCCTVS7Q
на мен дизайна на 10ката не ми хареса черната лентичка от горе седи толкова грозно и незавършено

на мен дизайна на 10ката не ми хареса черната лентичка от горе седи толкова грозно и незавършено
- apexs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 525i M54 Е91 320i N43 600RR
Не мога да повярвам, че от много пазене се случи и на мен, но се случи ... пукна се стъклото на камерата Iphone 7
Не съм изтървал телефона и не знам как е станало, но надали ще мине гаранционно . На някой да му се е случвало ?

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
iOS тема
Заради алумин-а, Габи. Не ща стъкло ;-) иначе разликата им е точно 200-250 лв, че идат от Щатите..
Абе ще го мисля още малко, не ми е зор.. :-)
Sent from КОСМОСА using Tapatalk
Абе ще го мисля още малко, не ми е зор.. :-)
Sent from КОСМОСА using Tapatalk
FREE SPIRIT