Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Re: iOS тема

Мнение от nightdriver » 06 Юли 2017, 19:37

само да излезе и е мой !
иначе такива калъфи никога не слагам , просто го загрозяват обаче пък и пазят.
още чисто нов беше и как ми се изплъзна от ръката и долу на цемента му се подби леко ъгъла , иначе не се драска ни отгоре ни отдолу , като нов си стои страхотно покритие са направили !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 08 Юли 2017, 10:00

AGT написа:Аз само като прочетох " предполагаемата " цена и го отсвирих . :banghead: Ще си карам с моят докато умре !!!! За тия пари много поздрави от мен . Фен голям съм им ..... ама не съм фанатик ! Мога да си го позволя но няма да я бъде тая . Тия полудяха тотално . Според слуховете наистина няма да има пръстов отпечатък ...... , но засега .... до излизането има време все пак ..... а и се спомена нещо за януари - февруари поради недостиг на дисплей ( уж ) .

каква е предполагаемата цена? обикновено са еднакви като предишните..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 08 Юли 2017, 12:13

6s като го разклатя силно чувам едно много леко цъкане вътре, но не разбирам от коя част на телефона идва. Някой друг има ли го това и проблем ли е изобщо? Чак сега го забелязах, а телефона го имам от година и нещо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 08 Юли 2017, 12:17

k.milanov написа:6s като го разклатя силно чувам едно много леко цъкане вътре, но не разбирам от коя част на телефона идва. Някой друг има ли го това и проблем ли е изобщо? Чак сега го забелязах, а телефона го имам от година и нещо.

Най-вероятно дисплея в някой от краищата е поотлепен.
Denmark написа:
AGT написа:Аз само като прочетох " предполагаемата " цена и го отсвирих . :banghead: Ще си карам с моят докато умре !!!! За тия пари много поздрави от мен . Фен голям съм им ..... ама не съм фанатик ! Мога да си го позволя но няма да я бъде тая . Тия полудяха тотално . Според слуховете наистина няма да има пръстов отпечатък ...... , но засега .... до излизането има време все пак ..... а и се спомена нещо за януари - февруари поради недостиг на дисплей ( уж ) .

каква е предполагаемата цена? обикновено са еднакви като предишните..

В Щатите ги подготвят за $1000, смятай при нас какво ще е...
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 08 Юли 2017, 12:48

Denmark написа:каква е предполагаемата цена? обикновено са еднакви като предишните..

Еднакви се очакват да са на 7S , 7S+ а за 8_ца се очаква около 1200 паунда :banghead: :banghead: Много им здраве от мен :nono:
Те още миналата година вдигнаха с по 100 долара цените за англииския пазар заради ниският курс на паунда .... и бяха последвани от Самсунг .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юли 2017, 12:55

Че те скоро макбуците ще са по-евтини от телефоните. :mhihi:

speeder88 написа:
k.milanov написа:6s като го разклатя силно чувам едно много леко цъкане вътре, но не разбирам от коя част на телефона идва. Някой друг има ли го това и проблем ли е изобщо? Чак сега го забелязах, а телефона го имам от година и нещо.

По-скоро моторчето за вибрацията.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 08 Юли 2017, 13:37

аз принципно не ги чета разните слухова за какво може да е, но според мен телефон на такава цена е обречен на неуспех. Ще разбера ако пуснат някакъв телефон с диаманти или някви други глупости, от който да се купи някоя бройка, ама имайки предвид, че целят масата народ да си купува нови телефони всяка 1-2 години...Аз не бих дал толкова пари за телефон, който след 1 година ще е остарял и ще ми еднакво омръзнал колкото и нормалния 7s.

чакам момента да се наакат и да си взема някой евтин андроид с 32 ядра и 500гб рам и да почна да разправям насам натам за малката резолюция на айфона :D

иначе в днешно време вече всичко е измислено и реално няма смисъл от смяна на телефона, освен ако не е счупен по някакъв начин.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 08 Юли 2017, 14:58

Със сигурност ще го пуснат на цена на която ще се продава страшно добре. Вече дали тази цена ще ни е изгодна на нас в България е друг въпрос. Със сигурност цените не си ги смучат от пръстите, а са въпрос на внимателно проучване, планиране и анализи.

Ако направят нещо, което не се чупи дълго време за съжаление го състаряват по други начини така, че след време да стане неприятно за употреба и да те накарат да си купиш друго. Аймака откакто го взех до сега работи поне 2 пъти по-бавно. Ползвам едни и същи програми, които имат едни и същи функции. :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 09 Юли 2017, 0:55

Elesar74 написа:От известно време наблюдавам два проблема в моята 5-ца.
1. Телефона звъни на произволен номер от някой от последните набрани в списъка, ей тъй, както си седи на масата, от само себе си се включва и звъни. Или пък ми звъни в джоба, докато е заключен.
2. Доста често се изключва от мрежата и изписва No Service, после по някое време пак се включва. Сменях от 4G на 3G режимите, никакъв ефект.
С последната версия на ОС съм.

Същата работа при мен! :shock:
Мислих, че картата е за смяна и това е причина за губенето на мрежа по време на разговор, а това със случайното набиране е неволно, откакто махнаха swipe to unlock при последната версия. Това с мрежата ме побърква, на Мтел съм за сведение, не знам дали е същата ситуация при другите оператори.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 10 Юли 2017, 9:25

^ на следващия ъпдейт си ъпдейтнете телефоните през iTunes и вижте как ще е, а ако не ви се чака - Restore.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E82, E83, E92, F02
Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.

Мнение от stocky » 12 Юли 2017, 10:22

bum_bum написа:Че те скоро макбуците ще са по-евтини от телефоните. :mhihi:

speeder88 написа:

По-скоро авто-фокуса на камерата. Всеки телефон с авто-фокус издава този звук. С времето става по-отчетлив звука.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 12 Юли 2017, 11:50

stocky написа:
bum_bum написа:Че те скоро макбуците ще са по-евтини от телефоните. :mhihi:

speeder88 написа:

По-скоро авто-фокуса на камерата. Всеки телефон с авто-фокус издава този звук. С времето става по-отчетлив звука.

+1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 12 Юли 2017, 15:27

Southside написа:
Elesar74 написа:От известно време наблюдавам два проблема в моята 5-ца.
1. Телефона звъни на произволен номер от някой от последните набрани в списъка, ей тъй, както си седи на масата, от само себе си се включва и звъни. Или пък ми звъни в джоба, докато е заключен.
2. Доста често се изключва от мрежата и изписва No Service, после по някое време пак се включва. Сменях от 4G на 3G режимите, никакъв ефект.
С последната версия на ОС съм.

Същата работа при мен! :shock:
Мислих, че картата е за смяна и това е причина за губенето на мрежа по време на разговор, а това със случайното набиране е неволно, откакто махнаха swipe to unlock при последната версия. Това с мрежата ме побърква, на Мтел съм за сведение, не знам дали е същата ситуация при другите оператори.

Vivacom съм аз. Това за картата ми го каза и един приятел, Q акаунт в Теленор. Ама все забравям да мина през някой магазин да я сменя.
DigitalExile написа:^ на следващия ъпдейт си ъпдейтнете телефоните през iTunes и вижте как ще е, а ако не ви се чака - Restore.

Май на следващия ъпдейт на ОС(11.00), ще ме отсвирят вече, аз съм с обикновена 5-ца. Гледам, че вече некои програми са от 5s нагоре.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 12 Юли 2017, 20:52

bum_bum написа:
speeder88 написа:

Всичко си работи идеално, имам още 9 месеца гаранция. Има ли вероятност нещо да се скапе баш след като изтече гаранцията и това цъкане дали е за сервиз или ще ме гледат като дебил? :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Юли 2017, 22:54

Не пречи да го занесеш в Криейтив. Проблемът по-скоро е, че ще ти го държат поне седмица сигурно за диагностика.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата