Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: iOS тема
Колко да е як тоя силикон, който е 10% от стойността на телефона
Ще го надереш на втората седмица и ще те е яд.

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
абе аз си взех и оригиналния и е 1 към 1 с ибейския на един приятел
вече 2 пъти се прецаквам с кейсове за тоя телефон
иначе аз вече г/д половин година го нося без кейса и ми харесва доста повече. само на няколко пъти съм го слагал докато ремонтирам нещо покрай колата, че го пипам с мръсни ръце тогава...

иначе аз вече г/д половин година го нося без кейса и ми харесва доста повече. само на няколко пъти съм го слагал докато ремонтирам нещо покрай колата, че го пипам с мръсни ръце тогава...

- TNT
- младши ентусиаст
-
Еми те оригиналните да не ги правят в Калифорния в централата... За кабели и слушалки разбирам нещо по-марково, ама за някаква гума са абсурдни пари това.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз от 5-цата насам ползвам Спиген. Телефонът има зверски падания с него. Един път преди няколко месеца счупих дисплея ама падна по лице на ръб и нямаше как не се случи нищо.
Топ падането му е като го изпуснах от колелото с над 30км/ч. Викам си- тва стана на сол. Нямаше му абсолютно нищо. На края му се спука лайстната на протектора. Spigen Neo Hybrid е модела. Писах им на тия и ми пратиха нова без пари. Преди месец се спука и втората. Явно е много тънка там, където е копчето за звука.
Поръчах си Spigen Liquid Armor. Той е без лайстна и предполагам не предлага толкова добра защита ама е и по-хубав на външен вид.
Фолиата им за екрана са също перфектни.
Всичките протектори малко или много загрозяват иначе хубавия телефон ама аз много ги изпускам. До сега поне едно 30 пъти щях да го тотализирам ако е без нищо.
Топ падането му е като го изпуснах от колелото с над 30км/ч. Викам си- тва стана на сол. Нямаше му абсолютно нищо. На края му се спука лайстната на протектора. Spigen Neo Hybrid е модела. Писах им на тия и ми пратиха нова без пари. Преди месец се спука и втората. Явно е много тънка там, където е копчето за звука.
Поръчах си Spigen Liquid Armor. Той е без лайстна и предполагам не предлага толкова добра защита ама е и по-хубав на външен вид.
Фолиата им за екрана са също перфектни.
Всичките протектори малко или много загрозяват иначе хубавия телефон ама аз много ги изпускам. До сега поне едно 30 пъти щях да го тотализирам ако е без нищо.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Аз ги нося за кеф и според настреоението, имам 10-на чайници вкъщи. Като цяло не го пазо тъпия телефон много, много и не ми дреме. Харесвам си го чисто гол! Ебати здравия телефон! Нямам протектор и има само дребни деруги по дисплея. Няколко пъти прави плонжове по асфалт, каменяк и само леки дериги по лайсничката.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
На мен без протектор ми падна от джоба на плочките от 20-тина см (бях клекнал) и лайстната се подби.
Като му счупих дисплея купих 2 ръка явно ползван без протектор. Надран е на гъз. Поне 100 драскотини има, не знам как е ползван направо.

Като му счупих дисплея купих 2 ръка явно ползван без протектор. Надран е на гъз. Поне 100 драскотини има, не знам как е ползван направо.
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Е го на брат ми оригиналния силиконов кейс на 8 месеца 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-

Гумената част на моят Спиген на който се счупи страничната лайстна си беше като чисто нов на близо 4 години.

- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Тоя телефон на шмиргел ли е наострян?

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Не знам к'во го е правил, явно не го пази много ама на шмиргел чак не го е качвал 

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Приятел има същият, светло син, за година и нещо не е мръднал. Мен ми допада като цяло, добре пази телефона и е приятен на допир. Тоя тука все едно са го яли кучета

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
От известно време наблюдавам два проблема в моята 5-ца.
1. Телефона звъни на произволен номер от някой от последните набрани в списъка, ей тъй, както си седи на масата, от само себе си се включва и звъни. Или пък ми звъни в джоба, докато е заключен.
2. Доста често се изключва от мрежата и изписва No Service, после по някое време пак се включва. Сменях от 4G на 3G режимите, никакъв ефект.
С последната версия на ОС съм.
1. Телефона звъни на произволен номер от някой от последните набрани в списъка, ей тъй, както си седи на масата, от само себе си се включва и звъни. Или пък ми звъни в джоба, докато е заключен.
2. Доста често се изключва от мрежата и изписва No Service, после по някое време пак се включва. Сменях от 4G на 3G режимите, никакъв ефект.
С последната версия на ОС съм.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- TNT
- младши ентусиаст
-
Колега... телефона ти се е превърнал в Андроид
Пробвай с формат и рестор после през кабел. На старата 4-ка като й понатежа вече софтуера и започна да прави подобни "андроидски" номера и така се оправи.

Пробвай с формат и рестор после през кабел. На старата 4-ка като й понатежа вече софтуера и започна да прави подобни "андроидски" номера и така се оправи.

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Следите ли новините/спекулациите около iPhone 8, iOS11 и т.н? Има ли вече наточили се кандидати за новия телефон или още ви е рано
Наскоро четох, че има шанс да няма пръстов отпечатък, а само сканиране на ретината за отключване, ще ни вкарат яко в джаза май, ако излезе вярно

Наскоро четох, че има шанс да няма пръстов отпечатък, а само сканиране на ретината за отключване, ще ни вкарат яко в джаза май, ако излезе вярно

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Аз само като прочетох " предполагаемата " цена и го отсвирих .
Ще си карам с моят докато умре !!!! За тия пари много поздрави от мен . Фен голям съм им ..... ама не съм фанатик ! Мога да си го позволя но няма да я бъде тая . Тия полудяха тотално . Според слуховете наистина няма да има пръстов отпечатък ...... , но засега .... до излизането има време все пак ..... а и се спомена нещо за януари - февруари поради недостиг на дисплей ( уж ) .

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "