Акция "Зима"
Модератор: Общи модератори
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Re: Акция "Зима"
А спокойно... Ся процесите от края и средата на 90те мощно пристигат У Пловдив
С преселението сме поне с 1/3 или 1/2 повече от официално. По избори е най-добре... Като си заминават за Смолян и Кърджали по булевардите няма трафик дори.
Нямам нищо против тези хора. Имам против тези принуждаващи ги да напускат родните си места... A. K. A. "политическия ни елит"
По темата...
Днес в 7:30 беше -1/-2 в Пловдив и околовръстния... Сега е 0 градуса.
Другата седмица като падне под минус 3...Очаквам яко екшън сутрин от пилотите от пловдивска област.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

С преселението сме поне с 1/3 или 1/2 повече от официално. По избори е най-добре... Като си заминават за Смолян и Кърджали по булевардите няма трафик дори.
Нямам нищо против тези хора. Имам против тези принуждаващи ги да напускат родните си места... A. K. A. "политическия ни елит"
По темата...
Днес в 7:30 беше -1/-2 в Пловдив и околовръстния... Сега е 0 градуса.
Другата седмица като падне под минус 3...Очаквам яко екшън сутрин от пилотите от пловдивска област.
dextuar написа:efren написа:Dirty M5 driveR написа:Аз си имам редовни клиенти и при някои се случва така, че си слагат зимните края на октомври и ги махат края на март-началото на април. Не съм забелязал на никого да му се износват свръхекстремно гуми от това, че ги е карал общо 20 дни извън определения период за зимен сезон. Какво избщо има да се обсъжда повече? Да ги таковам в гумите, нали са за това да се търкалят по асфалта...
Тия 20 дни ги дъвчем вече 2 месеца![]()
За жителството тъкмо се чудех дали не е време да го напишем в тази тема, че го нямаше, тъй де трябва да го има във всяка една тема.
Това със жителството е огромен проблем, което само някой, без да визирам теб, "пришелец" не би разбирал. Защото аз помня как изглеждаше София 99-та като бях 1-ви клас и си ходех на училище съвсем спокойно, а не е като да ми е било близо - Сухата река - Народното събрание. Откъм трафик, откъм мръсотия, сравнение НЯМА. Да не казвам като се качи човек на Витоша, дали гледката е била постоянно СМОК. Отделно подбиването на заплатите. Не упреквам хората, които идват в София. Предполагам, че не биха, ако имаха възможност да печелят достойно по родните им места. Но се напълни и с много хора, които идват в София само заради някъв престиж
Аз съм от тея дето не идват в София, а се махнаха оттам и пътувам до София само когато се налага (то пък не е като да не се налага). Аз я помня отпреди да се родиш, но ако във всяка тема се оплакваш от едно и също нещо, логиката куца. Поне според мен.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Ако мен ме визираш, не виждам някой да се оплаква. Просто това са фактите...efren написа:dextuar написа:efren написа:Dirty M5 driveR написа:Аз си имам редовни клиенти и при някои се случва така, че си слагат зимните края на октомври и ги махат края на март-началото на април. Не съм забелязал на никого да му се износват свръхекстремно гуми от това, че ги е карал общо 20 дни извън определения период за зимен сезон. Какво избщо има да се обсъжда повече? Да ги таковам в гумите, нали са за това да се търкалят по асфалта...
Тия 20 дни ги дъвчем вече 2 месеца![]()
За жителството тъкмо се чудех дали не е време да го напишем в тази тема, че го нямаше, тъй де трябва да го има във всяка една тема.
Това със жителството е огромен проблем, което само някой, без да визирам теб, "пришелец" не би разбирал. Защото аз помня как изглеждаше София 99-та като бях 1-ви клас и си ходех на училище съвсем спокойно, а не е като да ми е било близо - Сухата река - Народното събрание. Откъм трафик, откъм мръсотия, сравнение НЯМА. Да не казвам като се качи човек на Витоша, дали гледката е била постоянно СМОК. Отделно подбиването на заплатите. Не упреквам хората, които идват в София. Предполагам, че не биха, ако имаха възможност да печелят достойно по родните им места. Но се напълни и с много хора, които идват в София само заради някъв престиж
Аз съм от тея дето не идват в София, а се махнаха оттам и пътувам до София само когато се налага (то пък не е като да не се налага). Аз я помня отпреди да се родиш, но ако във всяка тема се оплакваш от едно и също нещо, логиката куца. Поне според мен.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Парламентът прие при сняг или лед да се използват гуми, предназначени за зимни условия или гуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 мм.
Народното събрание гласува на второ четене Закона за движение по пътищата. „За“ бяха 76 депутати, „против“ - 0 , „въздържали се“ - 3, предаде „Фокус“.
Тези гуми ще бъдат задължителни за водачите в периода от 15 ноември до 1 март.
Народното събрание гласува на второ четене Закона за движение по пътищата. „За“ бяха 76 депутати, „против“ - 0 , „въздържали се“ - 3, предаде „Фокус“.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Mpower94
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E36 320i touring
Mercedes c230 cl203 sport coupe
Opel Corsa C 1.2
laviatan написа:Парламентът прие при сняг или лед да се използват гуми, предназначени за зимни условия илигуми с дълбочина на протектора не по-малка или равна на 4 мм.
Разликата е ,че няма да е 1 мм а 4 мм

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Тия 4мм колко глави ще изядат... много зимни гуми дори в добро състояние имат по- малко от 4мм грайфер... Да не говориме за всесезонени или още повече летни...
Този закон означава, че може да не ти трябват зимни гуми ама ще купуваш нови гуми всяка година защото индкиаторите за износване на нормалните гуми са на 1.5мм... демек много преди да са износени ще трябва да ги сменяш ако искаш да караш през зимата...
Добри времена за гумаджиите...
... и поредния безумен закон които има ограничена ефективност, но ще пълни нечии джобове. Нищо ново.
Този закон означава, че може да не ти трябват зимни гуми ама ще купуваш нови гуми всяка година защото индкиаторите за износване на нормалните гуми са на 1.5мм... демек много преди да са износени ще трябва да ги сменяш ако искаш да караш през зимата...
Добри времена за гумаджиите...
... и поредния безумен закон които има ограничена ефективност, но ще пълни нечии джобове. Нищо ново.
Последна промяна alx на 24 Ное 2016, 18:04, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
с две думи 4мм значи едно - к.р за Продавалинка
Нови гуми до дупка колеги 

"Чемодан, вокзал, Москва"
- B.Stoimenov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530dA
- Мечтае да кара: по хубави пътища и сред културни шофьори
незнам какви хора ги пишат тези статии ... Не са задължителни. Пише зимни гуми ИЛИ гуми с не по-малко от 4 мм грайфер (да се разбира като ЛЕТНИ). В последния сайт пък...забранили днес движението в насрещното...хахах че то било ли е позволено досега? и медиите ни не стават за нищо ... мамата си джаса ей.
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
"Забранява се също движението в насрещното, както и в лентата за принудително спиране, без да има повреда или причина за това.
Парламентът прие да не се извършват маневри, изразяващи се в резки промени на движенията и внезапно преминаване в лентите за движение."
Че тия неща не са ли забранени по принцип?
Парламентът прие да не се извършват маневри, изразяващи се в резки промени на движенията и внезапно преминаване в лентите за движение."
Че тия неща не са ли забранени по принцип?

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
bai_ILIA написа:с две думи 4мм значи едно - к.р за ПродавалинкаНови гуми до дупка колеги
Наистина страшни неща се продават там...
B.Stoimenov написа:незнам какви хора ги пишат тези статии ... Не са задължителни. Пише зимни гуми ИЛИ гуми с не по-малко от 4 мм грайфер (да се разбира като ЛЕТНИ). В последния сайт пък...забранили днес движението в насрещното...хахах че то било ли е позволено досега? и медиите ни не стават за нищо ... мамата си джаса ей.
Май правилно си разбрал - така написано означава, че може с летни 4 мм. Ако ИА Фокус не е сбъркала, това ще е най-тъпото възможно.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- Don_Diego
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
По радиото го оправдаха с мотива, че на места в България зимата е много мека и сняг има много за малко, та по този начин хората да не са задължени да купуват зимни гуми, а да карат кой с каквото намери стига да е над 4мм. Според мен 4мм е ок като минимум 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
То 4мм е супер като минимум, но пак опираме до това, че лятната гума каквато и да е тя не се доближава дори до поведението на зимната. Аз съм карал старата ми кола с 225/45/17 Dunlop Sportmaxx RТ (уникална гума) на току що паднал сняг... Нито можеш да тръгнеш нормално, нито да спреш, а като завъртиш волана колата просто продължава напред. Мен не ме интересува кой ще си купи зимни гуми от мен и кой не. Интересува ме като изляза да карам и да си върша работата с колата да нямам допирни точки с други автомобили заради това, че карат с летни (и като цяло гуми за боклука) на ниски температури, да не говорим за сняг, киша или лед. Щото такъв заслужава да го изкараш от колата и да му биеш 2 шамара за показно на всички останали. Гореспоменатата случка беше края на октомври 2014 и тъкмо мислех да слагам зимните. До края на работния ден се образува лека покривка мокър сняг и реших да карам така до вкъщи, а после да оставя колата докато се стопи. Но факт - беше си приключение да измина 3.5км в градска среда.