Имотният пазар
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Имотният пазар
Познавам хора, които си стоят от 10+ години в тристайни под наем в центъра на София (Лозенец, зона Б5) на по 500-600лв, което е абсолютен подарък. И двата примера инвестират яко в това и онова, без да им е ограничен месечния бюджет и да се чудят дали ще избутат месеца, ако останат без работа или не полючат повишение.
Украинците промениха пазара, особено по морето. Но вече като бройка хич не са, колкото бяха преди. Вече направо си прави впечатление, като видиш, а преди 1-1,5 години бяха навсякъде.
Украинците промениха пазара, особено по морето. Но вече като бройка хич не са, колкото бяха преди. Вече направо си прави впечатление, като видиш, а преди 1-1,5 години бяха навсякъде.

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Аз лично приветствам всякакви трудещи се хора да идват, ако са славяни или източно азиатци, още по-добре!
Еми, за тях е супер сделка, хубаво е, че използват момента да инвестират.
TNT написа:Познавам хора, които си стоят от 10+ години в тристайни под наем в центъра на София (Лозенец, зона Б5) на по 500-600лв, което е абсолютен подарък. И двата примера инвестират яко в това и онова, без да им е ограничен месечния бюджет и да се чудят дали ще избутат месеца, ако останат без работа или не полючат повишение..
Еми, за тях е супер сделка, хубаво е, че използват момента да инвестират.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Интресни цени в София... Премиерът е успял да си купи жилище от 154кв.м за 286хил.лв в нова кооперация близо до американското посолство. Така прочетох в тази статия: https://www.marica.bg/lajfstajl/zabrane ... -kato-svoi .
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Може да се провери на каква цена са били продадени другите апартаменти в същата кооперация и ще стане ясно. Иначе локацията не е избрана случайно, да му е близо като ходи на инструктаж..... 

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Премиерът е направил услуга някаква или е бутнал в брой една торба при сделката. По-скоро първото, защото такива торби с пари никой не ще да взима вече. Къде ще ги харчиш и за какво, освен както се казва за к**ва и бело. Много ограничен асортимент ще имаш.
И аз така си мислех, но скоро ми се наложи да общувам с такива хора и повярвай ми, нямат проблем с торбите с пари. Естествено голяма част вече се стараят да прехвърлят повече в легални доходи и банкови сметки, но торбите с пари си вървят.
Live it like you Love it
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Ограничено приложение като цяло и вече отиват къмто 100% нелегални неща. За нещо легално, всеки отказва пари в брой.
Е то над 10к лева не можеш да платиш в брой и без това. Въпроса е, че намират начин да си ги харчат и съхраняват, което ми изглежда безумно.
Live it like you Love it
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Доста скъпи коли още се продават в брой.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
даже немецо Клоос взе пари на ръка и то не малко, вие ми говорите за 10к лева, че не можело

иначе и аз мразим хартийки, нямам търпение да изчезнат, заедно с "българското левче"

иначе и аз мразим хартийки, нямам търпение да изчезнат, заедно с "българското левче"
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Имотният пазар
За немецо няма драма. Там ограничения за кешовите плащания няма. Драмата е за теб да закараш кеша до там 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Аз не съм фен на това да изчезнат хартийките, защото трябва да има алтернатива. Не че много ги ползвам. Иначе ще стане една казарма и никаква свобода няма да има.
Доста повече хора се притесняват за произхода на парите си, дори неуки хора. Всеки е чувал вече за ревизия на ЧЛ
Доста повече хора се притесняват за произхода на парите си, дори неуки хора. Всеки е чувал вече за ревизия на ЧЛ
- hotblooded
- Потребител
-
- Кара: G30 530i
- Мечтае да кара: E31 850 CSi
ildivvy написа:Интресни цени в София... Премиерът е успял да си купи жилище от 154кв.м за 286хил.лв в нова кооперация близо до американското посолство. Така прочетох в тази статия: https://www.marica.bg/lajfstajl/zabrane ... -kato-svoi .
Декларира се по данъчна оценка, за това излизат такива нереални цени, но родната журналистика обича да прави гуйняни новини. (без изобщо да съм фен на премиера или управляващите).
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И защо трябва да се прави тая измама?
Защото си е измама както и да го погледнеш с цел избягване на плащане на данъци и то на държава, дето в момента си премиер/президент или какъвто там си.
Ето тези трябва да ги питат директно и в ефир за тези неща.
И не само да ги питат, ами и да ги разледяват.
Какво се случи с онзи от "Възраждане" с "къщата за гости", за онзи другият , дето имаше 100 апартамента, онзи с фирмите със задължения за милиони, продадени на някакъв от малцинствата?
Просто ми се повръща от подобни типове, дето по един или друг начин управляват тази държава.
Защото си е измама както и да го погледнеш с цел избягване на плащане на данъци и то на държава, дето в момента си премиер/президент или какъвто там си.
Ето тези трябва да ги питат директно и в ефир за тези неща.
И не само да ги питат, ами и да ги разледяват.
Какво се случи с онзи от "Възраждане" с "къщата за гости", за онзи другият , дето имаше 100 апартамента, онзи с фирмите със задължения за милиони, продадени на някакъв от малцинствата?
Просто ми се повръща от подобни типове, дето по един или друг начин управляват тази държава.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
steeN написа:За немецо няма драма. Там ограничения за кешовите плащания няма. Драмата е за теб да закараш кеша до там
Че каква е драмата, минаваш през Румъния и ограничения мисля няма?
sub_eleven написа:Ограничено приложение като цяло и вече отиват къмто 100% нелегални неща. За нещо легално, всеки отказва пари в брой.
Не знам къде живееш, но толкова много пари минават кеш, че изобщо на никой не му пука за ограничението от 10к. Пък точно за строителите хич не е проблем да вземат кеша, има къде да се разплащат без да се отичитат...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti