Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Море 2026г.?!...
bir40o0 написа:С парите за 2-3 дни на Вая, отидохме цяла седмица в Гърция
То това е проблема на хубавите места в страната. Че за тея пари... има навсякъде по света, не само в Гърция.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Аз силно се съмнявам, че може да получи човек същия лукс, като във Вая (примерно) на 1/10 от цената в Гърция. Че е скъпо, няма спор, но който може да си го позволи без да се интересува от цените е патрон. Не случайно преди години Бербатов си пускаше снимки от там с коментара, че му е летния имот.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Само на мен ли ми излиза 1 седмица на цена 4500++ евро и продължаваме да обсъждаме колко разумно е да се почива в България на такава цена
Където всичките лайна са се изсипали в морето отсреща 
- Lenco
- Старши скрапер
-
Миналата година, по спомен, това беше цената за нощувка за една виличка.
Скъпо е, не е за хора, които работят за заплата, колкото и да е голяма.
Най-малко няма да ти се случи в съседната вила да са братчедите, които са се прибрали от Англия и цяла нощ вдигат комплекса във въздуха, не, че Азис не се появява там, но той е интегриран мангал
Скъпо е, не е за хора, които работят за заплата, колкото и да е голяма.
Най-малко няма да ти се случи в съседната вила да са братчедите, които са се прибрали от Англия и цяла нощ вдигат комплекса във въздуха, не, че Азис не се появява там, но той е интегриран мангал
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Почива или нощува?TNT написа:Само на мен ли ми излиза 1 седмица на цена 4500++ евро и продължаваме да обсъждаме колко разумно е да се почива в България на такава ценаКъдето всичките лайна са се изсипали в морето отсреща
Представям си цените на единствения капан какви ще са
- Lenco
- Старши скрапер
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Само мен ли хич не ме впечатляват тези позьорски бунгала? И с басейн
за чий хой ти е тва 3х3 басеинче? при положение, че си отишъл наморе и на този супер готин плаж да си кисна т@шаците в някъв басейн пълен с химия
Типична бг простотия, колкото и заведения там да има за 2-3 дена ще омръзнат и кво ще плащам и ще спя в ултра гъзарията и ще бия път до Обзор да се блъскам с плебса и да си разнообразявам почивката. Или другия варянт да си седя в тежкарското бунгало и цяла вечер да слушам чалгата на някоя пияна мутра от съседната къщичка.
Мисля, че излишно да споменавам нощно време от реката какви пълчища комари ти правят компания
за чий хой ти е тва 3х3 басеинче? при положение, че си отишъл наморе и на този супер готин плаж да си кисна т@шаците в някъв басейн пълен с химия Мисля, че излишно да споменавам нощно време от реката какви пълчища комари ти правят компания
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: RX350 awd / E450 all terrain
Ние открихме сезона с едно бързо ходене до Джамейка, по точно в Негрил - Bloody bay and Seven mile beach area.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
С изключение на Оман януари, май няма да имам други морета тази година.
Наблегнах на планинска почивка миналия месец , езера и други и се върнахме на косъм, заряди войната.
Наблегнах на планинска почивка миналия месец , езера и други и се върнахме на косъм, заряди войната.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
kiko написа:Само мен ли хич не ме впечатляват тези позьорски бунгала? И с басейнза чий хой ти е тва 3х3 басеинче? при положение, че си отишъл наморе и на този супер готин плаж да си кисна т@шаците в някъв басейн пълен с химия
Типична бг простотия, колкото и заведения там да има за 2-3 дена ще омръзнат и кво ще плащам и ще спя в ултра гъзарията и ще бия път до Обзор да се блъскам с плебса и да си разнообразявам почивката. Или другия варянт да си седя в тежкарското бунгало и цяла вечер да слушам чалгата на някоя пияна мутра от съседната къщичка.
Мисля, че излишно да споменавам нощно време от реката какви пълчища комари ти правят компания
Не е само теб, ама..вкусове всякакви...иначе това ми прилича на царско село оломръстното ама до плаж. Ахахахахаха. Ни има къде да идеш , ни нищо, ще си седиш на лукшури дивано... Важното е да е лукшури басейна, морето можеш да го пропуснеш, само за фон може . На подобно място трябва на мен да ми платят за да ида.
Изакох се, стига толкова.
Хм,хм...