Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
HackeD написа:sambeto написа:
Да ти кажа това си е почти диета
Все пак е по-добре да ядеш квото ти падне...Mollov написа:Варени картофи, варен ориз, овесени ядки.... колко много въглехидрати...
Да няма да ги яде в един ден всичките неща.
Зависи какво цели може да иска бивол да стане.... сутрин овесени ядки, на обяд ориз и на вечеря картофи какво лошо има!!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Веселин|Василев написа:HackeD написа:sambeto написа:
Да ти кажа това си е почти диета
Все пак е по-добре да ядеш квото ти падне...Mollov написа:Варени картофи, варен ориз, овесени ядки.... колко много въглехидрати...
Да няма да ги яде в един ден всичките неща.
Зависи какво цели може да иска бивол да стане.... сутрин овесени ядки, на обяд ориз и на вечеря картофи какво лошо има!!
голяма дискусия стана

не ям хляб от години,сладко от скоро -по малко шоколад(наистина малко),газирано почти не ,от скоро никви картофи ,овеси и чудесии..
яко мазнотии и меса и кашкавали -първия месец ефекта беше

Иначе приличам на човек,но пресата не съм я виждал през съзнателния си живот

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
А пак за аминото когато не ходя на фитнес да ги пия ли пак?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако ядеш добре - по-скоро не... аминокиселините са за бързо зареждане на мускула... храни се добре в нетренировъчните дни и няма сми да добавяш и аминокиселини.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Mollov написа:Ако ядеш добре - по-скоро не... аминокиселините са за бързо зареждане на мускула... храни се добре в нетренировъчните дни и няма сми да добавяш и аминокиселини.
Мерси.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Maverick_VS написа:...
Препоръчайте някой хубав протеин - последно взимах добавки преди година и половина и малко съм излязъл от час. Тогава бях на ON Whey Gold, но сега се заглеждам по Now Whey Protein Isolate (чудя се дали да взимам овкусен, че искам да е максимално чист, а не знам с какво го овкусяват...) ?!
....
Някое мнение по моето питане - кой протеин да избера с най-малко допълнителни боклуци в него

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
E па добре си се ориентирал... искаш още варианти да си избираш или?
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Чудех се, защото четох някъде, че в on whey gold имало аспартам или там други "лоши" неща във връзка с овкусяването (което, разбира се, не знам колко е достоверно). И затова се ориентирах към Now като мисля да го взема неовкусен, именно с идеята да е максимално чист - та общо взето питанката е дали има нещо по-добро и чисто от протеина на Now на нашия пазар
?!

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Maverick_VS написа:Чудех се, защото четох някъде, че в on whey gold имало аспартам или там други "лоши" неща във връзка с овкусяването (което, разбира се, не знам колко е достоверно). И затова се ориентирах към Now като мисля да го взема неовкусен, именно с идеята да е максимално чист - та общо взето питанката е дали има нещо по-добро и чисто от протеина на Now на нашия пазар?!
Със сигурност има доста протеини които са по добри от NOW

Аспартам отдавна няма в протеините на водещите фирми.
Аз бих ти препоръчал SCIVATION Whey,протеина е доста добър,на хубава цена,не знам какво искаш да постигнеш...ама си вземи и аминокиселини,креатинче,нещо за вдигане на нивата на тестостерон.....лято идва,тва онова...няма се излагаме,требва да сме плажни лъвове....поне ти де.....аз съм издоена крава вече

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Хехе, това с плажните лъвове ми хареса
, въпреки че не ми е точно целта. Идеята е малко да се стегна, че за последните 4 месеца учене и лежане в нас, качих 6 кг. към и без това не много нормалното си тегло
. Иначе освен протеина, ще взема и БЦАА, и след 2-3 седмици като навляза във форма ще включа и animal cuts пък да видим какво ще излезе накрая. SCIVATION я знам като марка, но си мислех, че на Now и ON са по-добри протеините. Креатин не съм взимал никога и честно казано малко ме е страх като чета за възможните странични ефекти върху бъбреците.

- sambeto
- ентусиаст
-
Maverick_VS написа:Хехе, това с плажните лъвове ми хареса, въпреки че не ми е точно целта. Идеята е малко да се стегна, че за последните 4 месеца учене и лежане в нас, качих 6 кг. към и без това не много нормалното си тегло
. Иначе освен протеина, ще взема и БЦАА, и след 2-3 седмици като навляза във форма ще включа и animal cuts пък да видим какво ще излезе накрая. SCIVATION я знам като марка, но си мислех, че на Now и ON са по-добри протеините. Креатин не съм взимал никога и честно казано малко ме е страх като чета за възможните странични ефекти върху бъбреците.
Gold Standart на ON e много добър протеин да,ама е дебелина откъм цена.
Колкото до креатина,бъди сигурен че примерно 1 гр Витамин С влияе на бъбреците по същия начин както креатина

Само че никъде не казват,че Витамин С малко или много товари бъбреците нали

Да креатина малко натоварва бъбреците,НО за разлика от черния дроб,при бъбреците е сравнително по лесно,минава и заминава най общо казано.
Ти няма да го пиеш постоянно,няма да вземаш и големи дози.При спазване дозировката която е дал производителя,проблеми няма с бъбреците,при положение че нямаш наистина здравни проблеми с тях !
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Добре, а ефектът от него (в комбинация с протеин и БЦАА) какъв ще бъде - защото примерно аз се целя в сваляне на килограми, най-общо казано. И някой креатин да ми препоръчаш тогава, че никога не съм се интересувал от този продукт
.
Пп. благодаря за вниманието

Пп. благодаря за вниманието

- sambeto
- ентусиаст
-
Maverick_VS написа:Добре, а ефектът от него (в комбинация с протеин и БЦАА) какъв ще бъде - защото примерно аз се целя в сваляне на килограми, най-общо казано. И някой креатин да ми препоръчаш тогава, че никога не съм се интересувал от този продукт.
Пп. благодаря за вниманието![]()
Съжалявам,ама няма ти препоръчам нищо понеже с креатин ако свалиш ще вземеш Нобелова награда за постижение в Фитнеса

Вземай протеина,BCAA и Animal Cuts щом искаш да изкарваш излишни мазнинки

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мен ме е страх да взимам протеин сега като чистя! Принципно минах на бягане 1 час всеки ден, понеделник, сряда и петък, бягам от 17 до 18 часа, пия Л-карнитин преди и след бягането и в 18 директно отивам на фтнес от 18 до 20 часа и след фитнеса пия едно суроватъчно протеинче с вода! От другата седмица мисля да включа и продукта който ми беше препоръчал колегата на миналата страница! Свалих от 84 на 80 за две седмици, чудя се на колко килограма ще излезнат полочките, имам мазнини само около талията, мисля че някъде към 71-72кг тегло, само ме е страх да не стана много смешен, забелязвам друго, преди винаги като слезна под 80кг, силата на лежанката ми пада, сега вече съм под 80кг и пак си правя 10-ка на 100кг на лежанката което е малко странно, ще видим като слезнем още надолу!
П.С: Мисля скоро да добавя и 30мин бягане сутрин!
П.С: Мисля скоро да добавя и 30мин бягане сутрин!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Колеги оня ден щеше да ми гръмне сърцето от Jack 3d преди пиех N.O.Exlode coffein free, но реших да пробвам с една доза от тва.
Даде страшно много енергия обаче вечерта в леглото ме подлуди. Наложи се жената да ми дава Валериан да заспя ... Пълен шит е тва Джака.