Мистериозния нов щам на коронавирус
Модератор: Общи модератори
- choio
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 335i n55
- Мечтае да кара: Това, което кара;)
- Детайли за колата: Jb4, FMIC,DP,CP,Xhp stage 3.Харчи,пари и бензин,като луда:)))j
Re: Мистериозния нов щам на коронавирус
Не сме го ограничили,върви си абсолютно нормално както всеки вирус,реално ако не се буташ във видимо заразен човек,миеш си ръцете и ги дезинфекцираш,внимаваш къде иб какво ядеш вероятноста нещо да те пипне е малка,хората се наплашиха и станаха доста по дисциплинирани и се пазят. Другото което е,че според тея дет разбират,говорим за епидемиолози и вирусолози,казват, че тея дет са се срещали с вируса са около 300000,което стщност не е много повече,ама пак е малко отгоре...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Политиците са лош източник на сигнали , не само при епидемии . Германското общество също има дебат какво точно се случва и какви мерки да се прилагат . Още повече че там отделните провинции имат и не малка автономност по тия мерки . Така че бабугера говори като политик - готви се за най лошото а очаква най хубавото да се случи . Разногласието между политици експерти и бизнеса е налично навсякъде по света , същото го плямпа и нашя щото е като ретранслатор на ония в европата дето му дърпат конците .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
sub_eleven написа:След като сме само 3 % преболедували, няма как да сме на друго място освен началото, поне ние. Колкото и тестове да правят, процента си седи същия от тестваните.
Това, което не разбирам е как го ограничихме, защото като цяло няма особени мерки, които да го правят? Със сигурност не е с КППтата. В хипермаркетите е лудница, хора по един или друг начин се прибират от засегнати страни постоянно? Нямам обяснение... Вирусът мутира ли нещо, отслабва ли сам? Със сигурност не е това, което беше в началото като заразност.
Нищо не ограничават. С тия КПП-та само разказват играта на работещите, да висят с часове

След това като се набухат в магазина, или пък в едно open space помещение с кретенска вентилация 100 човека и си берат лайката всички, и ония бастун се кефи, че се увеличавала бройката...

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Само да те оборя. Фирмата в която работя е в open space офис. В момента няма никой там. Всички сме си по домовете. Едва ли нормална фирма, която иска да работи и може да приложи home office, ще бута служителите си в офиса. Едва ли служителите на такава фирма, ще искат да са в този офис.zAcK написа:sub_eleven написа:След като сме само 3 % преболедували, няма как да сме на друго място освен началото, поне ние. Колкото и тестове да правят, процента си седи същия от тестваните.
Това, което не разбирам е как го ограничихме, защото като цяло няма особени мерки, които да го правят? Със сигурност не е с КППтата. В хипермаркетите е лудница, хора по един или друг начин се прибират от засегнати страни постоянно? Нямам обяснение... Вирусът мутира ли нещо, отслабва ли сам? Със сигурност не е това, което беше в началото като заразност.
Нищо не ограничават. С тия КПП-та само разказват играта на работещите, да висят с часове![]()
След това като се набухат в магазина, или пък в едно open space помещение с кретенска вентилация 100 човека и си берат лайката всички, и ония бастун се кефи, че се увеличавала бройката...
Кофти е да, но КПП са сложени заради свободните електрони, да не ходят при баба на село и да я заразят. За жалост има едни 10% хора, които изобщо нехаят и ходят на село при баба и дядо. Явно не им дреме, и искат да им съкратят живота.
Въпреки, че родителите ми са на 3км от моя дом аз не ги виждам. Гледаме се по Вайбър с тях. Искат да си видят внуците, но се въздържаме.
Не знам защо толкова хора се правят на бунтари срещу тези мерки? Какво толкова има да си седиш на Д-то и да не обикаляш? Особено ако можеш да работиш от къщи.
Съжалявам за хората, които са освободени от работа и наистина им съчувствам. Надявам се скоро да се охлабят малко нещата и те да се върнат на работа.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Има си много работодатели, на които не им дреме. Имам приятелка с автоимунно заболяване. В рисковата група е, както сама се изрази - "в #жито групата". Абсолютно няма никакъв проблем да е хоум офис, 100% от работата й е на компютър. Ама не, трябвало да се изнесе документация от офиса и не можело.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Zubcho написа: Едва ли нормална фирма, която иска да работи и може да приложи home office, ще бута служителите си в офиса. Едва ли служителите на такава фирма, ще искат да са в този офис.
Има много хора, които нямат избор. Това, че аз и ти имаме късмет, и примерно аз съм ходил в офиса за 2 месеца точно 2 пъти в неделя, не значи, че и останалите са така

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
zAcK написа:Zubcho написа: Едва ли нормална фирма, която иска да работи и може да приложи home office, ще бута служителите си в офиса. Едва ли служителите на такава фирма, ще искат да са в този офис.
Има много хора, които нямат избор. Това, че аз и ти имаме късмет, и примерно аз съм ходил в офиса за 2 месеца точно 2 пъти в неделя, не значи, че и останалите са такаИма супер много хора, нямат избор. Много повече, от тия като нас
Да не говорим, колко други има такива като в оная шивашка фирма с 900 човека
Тях броиш ли ги? И те са в опън спейс, че даже по-зле. Ние поне като сме в офиса, сме на супер широко и половината офис ни е creative corner-и, зони за отдих и т.н., та като се пръснем и като някой не е в момента там сме доста разредени. Ама в случая с шивачките например е много много по-зле!
Е аз съм от тези дето нямат късмет, или по-скоро избор, освен да затворя фирмата.... хубавото е, че не ме притеснява вируса. Срещам се с много хора по какви ли не сгради и обекти. За капак като съм в офиса или търговския обект и там идват хора. Аз ако не се заразя, няма кой друг.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Мухахаха....американците ще ги лекуват със инжектиране на белина и облъчване с UV лампи
https://dnes.dir.bg/svyat/tramp-s-radik ... zinfektant
Явно малко са умрелите от безумните лечения на грип със препарат за глисти и малария , трябват още трупове и Трумпета ще ги осигури без съмнение
...Американският президент Доналд Тръмп бе остро разкритикуван от лекарската общност, след като предложи да се проучи дали коронавирусът може да бъде лекуван с инжектиране на дезинфектант в тялото, предаде Би Би Си...
https://dnes.dir.bg/svyat/tramp-s-radik ... zinfektant
Явно малко са умрелите от безумните лечения на грип със препарат за глисти и малария , трябват още трупове и Трумпета ще ги осигури без съмнение

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Креативен е човека
Каза, че би било интересно да се проучи...идеята си е добра.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Лошото е че винаги има такива дето вярват безрезервно на телевизора и ще се хвърлят да пият белина и да се пекът с UV лампи . Както с тоя антималарийния боклук някакъв беше пил препарат за аквариуми а друг ял сапун щото сапуна убивал вируса 

Не знам вече,колко време трябва да мине,че да се приеме,че който не виси на някой клон вече не е нормален човек.Много бързо взеха да се случват нещата.Мислех си ,че това няма как да го доживея.Чесно! Приматите почнаха да ми лазят по нервите.
П.с. За вярващите има кофти новина-отложиха Октоберфест в Германия за догодина.Дръжте се!
П.с. За вярващите има кофти новина-отложиха Октоберфест в Германия за догодина.Дръжте се!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Jordana написа:Лошото е че винаги има такива дето вярват безрезервно на телевизора и ще се хвърлят да пият белина и да се пекът с UV лампи . Както с тоя антималарийния боклук някакъв беше пил препарат за аквариуми а друг ял сапун щото сапуна убивал вируса

Летс мейк хамерика грет аген

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
КАК изобщо подобен австралопитек може да стане милиардер, да не говорим за президент?
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
bum_bum написа:КАК изобщо подобен австралопитек може да стане милиардер, да не говорим за президент?
Бил е агент на ДС

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
dr.peshev написа:bum_bum написа:КАК изобщо подобен австралопитек може да стане милиардер, да не говорим за президент?
Бил е агент на ДС
Тц, другото, дедо му е имал бардаци

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...