Море 2026г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Море 2026г.?!...

Мнение от Don_Diego » 26 Яну 2026, 19:41

Винаги когато правя road trip правя един дълъг етап в самото начало и след това все на къси отсечки + ден почивка на по-интересните места :bchug:

Както си го намислил изглежда добре. Това за Триест наистина може да дойде в повече, хубаво го премислете дали няма да изкарате един ден по пътищата, без да видите нищо, но за сметка на това да се изтощите и да измъчите детето

ПП: Дай идея за хубави места за хапване в Белград, че ще ходя след няколко седмици за уикенд там :bchug:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 26 Яну 2026, 19:47

TNT написа:Началото на март, 5-6-7-8-9, нещо такова, плюс-минус. Не очаквам опашки тогава, поне не и на Калотина. Тогава съм пътувал и няма никой.

Новата идея ни е да направим тежко пътуване първия ден и директно Пловдив - Загреб. Waze дава 8ч, Google Maps 9ч30мин :dunno: За вечеря все да сме стигнали. На следващия ден да разгледаме квото разглеждаме и от там кратко пътуване до Любляна с 2 нощувки. После Любляна - Белград/Нови Сад - Пловдив. Това ми се струва най-компромисен вариант. Пловдив - Загреб - Любляна - Белград/Нови Сад - Пловдив .

Жената мисли и някаква бърза разходка "Любляна - Триесте - Любляна", доста близо е, ама мисля, че ще се престараем и с това. И без това ни е стегната програмата.

Като гледам и с 1 резервоар няма да стигна, еле па да се върна, ама предвид проблемите с горивата в Сърбия, май не искам да сипвам там. Кой знае ква дълбока резерва умешена с нещо си ще сипя. При хърватите предполагам са ок горивата ?

В Сърбия не сипвай нищо :) В Хърватска горивата са супер и е по-евтино от Сърбия. Хърватска е хубаво по морето и Плитвичките езера, а в Словения по пътя има една пещера Постойна Яма, която си заслужава. На мен за туризъм не ми харесват и двата града - не че е гадно, но специално заради тях не бих отишъл... например Будапеща е много по-хубаво.
I love the sound of V8 in the morning...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 26 Яну 2026, 22:17

И за мен всички изброени градове не са нищо особено и да се бие път до тях е малко безсмислено, освен ако целта не е возене и каране..

Все пак на подобни километри е Тимишоара и Суботица, може да ги видиш, поне са хубави, особено Тимишоара.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC

Мнение от bereta » 26 Яну 2026, 22:32

Това пътуване трябва да включва Плитвичките езера и пещера Постойна Яма. Иначе другото са градове като градове.
Ride on

Предишна

Назад към Извън Темата