Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Re: Море 2026г.?!...
Винаги когато правя road trip правя един дълъг етап в самото начало и след това все на къси отсечки + ден почивка на по-интересните места
Както си го намислил изглежда добре. Това за Триест наистина може да дойде в повече, хубаво го премислете дали няма да изкарате един ден по пътищата, без да видите нищо, но за сметка на това да се изтощите и да измъчите детето
ПП: Дай идея за хубави места за хапване в Белград, че ще ходя след няколко седмици за уикенд там
Както си го намислил изглежда добре. Това за Триест наистина може да дойде в повече, хубаво го премислете дали няма да изкарате един ден по пътищата, без да видите нищо, но за сметка на това да се изтощите и да измъчите детето
ПП: Дай идея за хубави места за хапване в Белград, че ще ходя след няколко седмици за уикенд там

- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
TNT написа:Началото на март, 5-6-7-8-9, нещо такова, плюс-минус. Не очаквам опашки тогава, поне не и на Калотина. Тогава съм пътувал и няма никой.
Новата идея ни е да направим тежко пътуване първия ден и директно Пловдив - Загреб. Waze дава 8ч, Google Maps 9ч30минЗа вечеря все да сме стигнали. На следващия ден да разгледаме квото разглеждаме и от там кратко пътуване до Любляна с 2 нощувки. После Любляна - Белград/Нови Сад - Пловдив. Това ми се струва най-компромисен вариант. Пловдив - Загреб - Любляна - Белград/Нови Сад - Пловдив .
Жената мисли и някаква бърза разходка "Любляна - Триесте - Любляна", доста близо е, ама мисля, че ще се престараем и с това. И без това ни е стегната програмата.
Като гледам и с 1 резервоар няма да стигна, еле па да се върна, ама предвид проблемите с горивата в Сърбия, май не искам да сипвам там. Кой знае ква дълбока резерва умешена с нещо си ще сипя. При хърватите предполагам са ок горивата ?
В Сърбия не сипвай нищо
I love the sound of V8 in the morning...
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
И за мен всички изброени градове не са нищо особено и да се бие път до тях е малко безсмислено, освен ако целта не е возене и каране..
Все пак на подобни километри е Тимишоара и Суботица, може да ги видиш, поне са хубави, особено Тимишоара.
Все пак на подобни километри е Тимишоара и Суботица, може да ги видиш, поне са хубави, особено Тимишоара.
- bereta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F07, 258 k.с. Bang & Olufsen
- Мечтае да кара: Към следващия концерт на AC/DC
Това пътуване трябва да включва Плитвичките езера и пещера Постойна Яма. Иначе другото са градове като градове.
Ride on