Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Re: Криптовалути
В отговор на финансовите санкции, Русия въвежда нова електронна парична единица - путкойн.
Чакаме листване!
Чакаме листване!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Нов ATH на Биткойн https://twitter.com/schuldensuehner/sta ... 37792?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Не мога да прочета какво пише, че няма Туитър, но лично аз го очаквам тази година. Писах го и преди, вариантите са ми основно са два, нов до края на април, но без да минава с много стария или дори да не стигне стария, обаче да иде над 60к, корекция и след това до ноември декември баш върха да дойде и втория ми вариант е директно голям връх още през първата половина на годината и влизане в Беър. Другите два са ми много малко вероятни като първия все пак е по-възможен
и той е бавно и плавно изкачване до нов връх чак към края на годината, с леки корекции преди това и най-нищожния вариант ми е да сме вече в Беър и да чакаме нов връх минимум 2024-та.
Та гледаме с интерес, но мисля, че вече щом част от биковете взеха да си мислят, че сме в Беър е време за изкачване.
Между другото Тера Луната направи позициониране в топ 4 вече като само Рипъла от шиткойните е пред нея и то с много малко повече капитализация. На всичките обещаващи проекти им скри топката засега. Като сметнем, че от Рипъла едва ли някой чака нещо голямо вече и сигурно ще последва съдбата на Лайткойн в един момент, то Луната преживее ли Беър маркета мисля ще направи голямо движение в другия бул. Ако все пак не е пъмп и дъмп схема с краткосрочен план. Засега измества всичките супер обещаващи проекти и Етериум килъри.
и той е бавно и плавно изкачване до нов връх чак към края на годината, с леки корекции преди това и най-нищожния вариант ми е да сме вече в Беър и да чакаме нов връх минимум 2024-та.
Та гледаме с интерес, но мисля, че вече щом част от биковете взеха да си мислят, че сме в Беър е време за изкачване.
Между другото Тера Луната направи позициониране в топ 4 вече като само Рипъла от шиткойните е пред нея и то с много малко повече капитализация. На всичките обещаващи проекти им скри топката засега. Като сметнем, че от Рипъла едва ли някой чака нещо голямо вече и сигурно ще последва съдбата на Лайткойн в един момент, то Луната преживее ли Беър маркета мисля ще направи голямо движение в другия бул. Ако все пак не е пъмп и дъмп схема с краткосрочен план. Засега измества всичките супер обещаващи проекти и Етериум килъри.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

Top Gun Maverick написа:На всичките обещаващи проекти им скри топката засега.
При почти х2 от за последните 10 дена не бих бързал да се радвам

Алт койн пазарът се движи основно на хайп, маркетинг и фундамент, ама с мноо визионерско виждане напред в бъдещето

Именно с тоя хайп Соланата ни показа страшен растеж миналото лято и се тропна и тя в топа. Хубаво, бърза, умна и ала-бала, ама няколко спирания на мрежата от уж ДДОС атаки и намирането на необявения дев портфейл и вече останаха само бег холдъри и непросветени в тая солана. Визионерското виждане за супер много и важни проекти за напред в годините се поизпари, 'щото никой луд няма да иска да гради на мрежа с под 99% ъптайм и дев тийм с милиони тоукъни в скрит портфейл.
Карданото същата работа - Чарлз на мен ми е неприятен, ама явно съм от малкото, 'щото успя да създаде ебаси култа около Кардано, съответно цената му избухна на база надежди от маркетинга и брутален хайп. Мина все време, пуснаха Алонцо смартовете и се оказа, че езика на писане е толкова сложен, че никой не иска да пише на него. Браво

И сега се пита, гледайки назад карданото к'во има освен огромни обещания и кажи-речи нищо доставено?
Последва отлив на по-образовани инвеститори и като със соланата - останаха крайните вярващи и съвсем незаинтересованите извън мобилното приложение да държат до зелени времена.
Не се знае какво зайче може да изскочи покрай Луната и да се пльосне по очи. Твърде бързото израстване обикновено не е много на добре в дългосрочен план.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Е, то какво да се радвам, аз нямам Тера Луна, но просто прави впечатление. Затова казах, че ако преживее беър маркета ще ми стане истински интересен проект.
Относно Кардано, все още държи позиции, имайки предвид как всичко падна. И аз учудих на хайпа около него, но явно има хора за всичко, а тези които мислят, че забогатяването с Биткойн и Етериум е прекалено бавно и все пак несигурно, предпочитат да опитат с нещо такова, което е по-несигурно, но пък дава по-голямо възнаграждение евентуално. Има и други проекти изглеждащи много обещаващо като Полкадот да кажем, не съм много добре запознат детайлно, но изглеждаха добре. Сега почти всичко изглеждаше умряло, та да видим. Чудя се Шибата дали има шанс да преживее беъра, а Догето искам да умре нацяло, че ми писна Маск да лае в тон с него след като видя, че може все по-малко да манипулира Биткойн дори краткосрочно.
https://youtu.be/mHaM5k6Iyrk
Това кратко видео на Пламен отговаря на някои от въпросите на Канадата и доказва пак силата на Биткойн. Ето, правителството казва на тия дайте Биткойните на протестиращите и те културни им казват да си го таковат.
И то не за друго, ами просто защото не могат да искат от всеки, който им е кефнало. И накрая как им казват, че като разберат колко са безполезни техните хартийки, когато разберат колко обратното на това е Биткойн, да заповядат да си купят от някъде.
Зарежете думите накрая, че след време това ще са парите защото не знаем, просто всичко друго е страхотно за Биткойн в този клип и показва отново част от силата му.
Относно Кардано, все още държи позиции, имайки предвид как всичко падна. И аз учудих на хайпа около него, но явно има хора за всичко, а тези които мислят, че забогатяването с Биткойн и Етериум е прекалено бавно и все пак несигурно, предпочитат да опитат с нещо такова, което е по-несигурно, но пък дава по-голямо възнаграждение евентуално. Има и други проекти изглеждащи много обещаващо като Полкадот да кажем, не съм много добре запознат детайлно, но изглеждаха добре. Сега почти всичко изглеждаше умряло, та да видим. Чудя се Шибата дали има шанс да преживее беъра, а Догето искам да умре нацяло, че ми писна Маск да лае в тон с него след като видя, че може все по-малко да манипулира Биткойн дори краткосрочно.
https://youtu.be/mHaM5k6Iyrk
Това кратко видео на Пламен отговаря на някои от въпросите на Канадата и доказва пак силата на Биткойн. Ето, правителството казва на тия дайте Биткойните на протестиращите и те културни им казват да си го таковат.

Зарежете думите накрая, че след време това ще са парите защото не знаем, просто всичко друго е страхотно за Биткойн в този клип и показва отново част от силата му.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Добре, нали разбираш, че като риташ кошера прекалено много, в един момент както са "просто" "software provider", в следващия ще са на борсата за безработни... и после ходи обяснявай кой е крив и кой е прав? Малко по-смирено трябва да се оценят такива неща. Койните са виртуални, но живота не е.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Я кажете малко това някой чувал ли го е, че един познат май се нахакал да търгува с него, ама не може да ми обясни точно какво е направил освен да преведе 220 долара, че тоя отсреща, който се свързал с него по тел от Англия му влезнал в онлайн банкирането на компютъра и той го изхвърлил в последствие. Ама можел бил да тегли от сметката, онзи можел да купи за него Биткойн и каквото реши. Искало му верификация и снимка на ЛК иначе сайта.
Мен ме съмнява, че е някакъв кол център, вече имал 2 долара печалба от сутринта. Да не би да търгуват с парите и да ти дават нещо и в даден момент като решат могат да духнат с тях?
С някаква програма any desc му дал достъп до компютъра си, да му отворел нещата.
Пишели ти на вайбър и ползвали транслейтър.
Мен ме съмнява, че е някакъв кол център, вече имал 2 долара печалба от сутринта. Да не би да търгуват с парите и да ти дават нещо и в даден момент като решат могат да духнат с тях?
С някаква програма any desc му дал достъп до компютъра си, да му отворел нещата.

Пишели ти на вайбър и ползвали транслейтър.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Звучи ми като "и почвам да бЕгам бате, бате"
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Кажи му на твоя познат да пие една студена вода и да не праща повече никакви пари ако му искат. И му прати плейлиста "започни тук" да се образова, защото очевидно не е.
Последна промяна In_Memoriam на 03 Мар 2022, 21:28, променена общо 1 път

Тоя твоя авер иска ли да му продам на Путин бившата цивилна 7-ца?
Купувал я е да го возят по нашето черноморие лятото, ама са врътнАли километража напред, че да я продадат на шофьорчето на тънки кинти, той пък комшия на братовчед ми... тия 360к дето ги пише всъщност са 36к, чеСно!
Сериозно, в крипто средите търси ли те някой с оферта - бЕги!
Т'ва инвестиции, верификации на портфейли с пробни суми, или пък недай си боже да ви пише нЕкоя мацка с атрактивна снимка - блокирайте го
Не случайно всички скамъри те врънкат са уотсъп, после ти заливат номера със спам и интересни линкове на които кликване обикновено е фатално и последно

Купувал я е да го возят по нашето черноморие лятото, ама са врътнАли километража напред, че да я продадат на шофьорчето на тънки кинти, той пък комшия на братовчед ми... тия 360к дето ги пише всъщност са 36к, чеСно!

Сериозно, в крипто средите търси ли те някой с оферта - бЕги!
Т'ва инвестиции, верификации на портфейли с пробни суми, или пък недай си боже да ви пише нЕкоя мацка с атрактивна снимка - блокирайте го

Не случайно всички скамъри те врънкат са уотсъп, после ти заливат номера със спам и интересни линкове на които кликване обикновено е фатално и последно

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Това да пуснеш някой през any desk да ти рови в онлайн банкирането и изобщо на PC-то.... 

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Изгорял е на 99.99999999% процента
Ама пак хубаво, че е изгорял с малко

Ама пак хубаво, че е изгорял с малко

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Сега се чуди дали да си сменя кодове на карти и не знам си какво още, но ако някой точел пари ставало само чрез код със смс ли каза, нещо такова. Като го видял, че рови в онлайн банкирането и го изхвърлил.
Мен ме е яд, понеже преди някой пак се беше свързвал с него и го караше да купува някакво крипто през него, а тогава му казах, като толкова иска да купи крипто само Биткойн и малко Етериум, а с времето ще си прецени други дали иска. И му казах, ще ти кажа кога е момента за Биткойн, някъде като дойде истински спад(тоест мислех към края на някаква крипто зима да речем преди другия халвинг няколко месеца)и уж се съгласи. Не исках сега да го карам защото е несигурен момент, особено за някой не знаеш какво купува. И той...решил да хване бика за рогата. Яд го е не толкова за тия 200, ами за начина и наивността. Викам карай, така се учат грешки.
Ама къде ги намират такива сайтове изобщо. Вика ми, чакай да ти пратя линка и ми го прати, викам не, не, нееее, няма да го отворя по никакъв повод на телефона ми. Аз линкове за случайни сайтове с новини не отварям, каму ли такъв сайт. Чак се разсърди, че обяснявам защо не бих отворил...чудо.
Мен ме е яд, понеже преди някой пак се беше свързвал с него и го караше да купува някакво крипто през него, а тогава му казах, като толкова иска да купи крипто само Биткойн и малко Етериум, а с времето ще си прецени други дали иска. И му казах, ще ти кажа кога е момента за Биткойн, някъде като дойде истински спад(тоест мислех към края на някаква крипто зима да речем преди другия халвинг няколко месеца)и уж се съгласи. Не исках сега да го карам защото е несигурен момент, особено за някой не знаеш какво купува. И той...решил да хване бика за рогата. Яд го е не толкова за тия 200, ами за начина и наивността. Викам карай, така се учат грешки.
Ама къде ги намират такива сайтове изобщо. Вика ми, чакай да ти пратя линка и ми го прати, викам не, не, нееее, няма да го отворя по никакъв повод на телефона ми. Аз линкове за случайни сайтове с новини не отварям, каму ли такъв сайт. Чак се разсърди, че обяснявам защо не бих отворил...чудо.

Top Gun Maverick написа:И му казах, ще ти кажа кога е момента за Биткойн
Ама и ти си си за еВане де... така се нарушават отношения.