Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от steeN » 14 Фев 2026, 0:10

enigma написа:А истинското шоу всъщност гледа ли го ? На мен ми хареса, особено в контекста.
А тоя измислен рапър спечели Грами , на мен не ми е от любимите изпълнители ама мисля има кампания против него,само защото е заел политическа позиция срещу Тръмп…

Не ми хареса на мен... Aко трябва избирам най-доброто, се двоумя между RHCP като имаха cameo и Dr Dre.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Фев 2026, 1:48

Spunky написа:...защото това търси...

Тая където се е снимала, зад нея всеки ден като тръгвам за работа събирам боклуците на n примати, които си изхвърлят всичко за по-лесно, където сварят!
И тия са от магазинчетата и т.н. наоколо, не са преминаващи :idea:

Spunky написа:...но той вече е измрънкал ...

И пак там, където се е снимала дори не можеш да си представиш колко дръвчета изписаха, засадени когато не трябва и изсъхнали.

Ей ти миналия ден след конгреса на БКП пак там.

Търсел съм :dunno: Човек, ти в паралелна София ли живееш? Всичко е кал, боклуци и разруха, някаква снимала нещо за Инстаграм и станахме Монако :ok: :mhihi:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...

Мнение от dhtj » 14 Фев 2026, 3:32

Може и да има хубави места в София... преди да ги съсипят хората... примерно парк Възраждане беше готин като го направиха преди няколко години, не съм ходил скоро.
Та със сигурност има хубави места, паркове, градинки, квартали дори... НО НЯМА ВЪЗДУХ в този град...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Фев 2026, 4:03

steeN написа:
enigma написа:А истинското шоу всъщност гледа ли го ? На мен ми хареса, особено в контекста.
А тоя измислен рапър спечели Грами , на мен не ми е от любимите изпълнители ама мисля има кампания против него,само защото е заел политическа позиция срещу Тръмп…

Не ми хареса на мен... Aко трябва избирам най-доброто, се двоумя между RHCP като имаха cameo и Dr Dre.

То ясно че няма да се хареса на всички, ама МАГАджиите как се упражняват по него вече цяла седмица с тия карикатури ми идва в повече…. Това е развлекателна програма, да оставят политиката настрана :dunno: Аз го гледах на купон в един спортен бар и всички много се забавляваха, повече отколкото от самия мач - който беше един от най-скучните, които си спомням :mhihi:

Смешното е, че самият Тръмп също е гледал това шоу за да плюе после https://people.com/trump-super-bowl-par ... y-11902517

A video posted on X appears to show Donald Trump at a Super Bowl 2026 watch party with Bad Bunny's halftime show playing in the background, despite Trump's criticism of the performance

:mhihi: :mhihi: Какъв киселяк трябва да си значи … вместо да гледа алтернативното шоу с Кид Рок на своите хора и да каже някоя добра дума за него :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Фев 2026, 5:28

Заки, либерални ценности на 100%. Лапето в най-ранна възраст е започнал да се тъпче с хормони, със знанието и съгласието на майка си, Имал е достъп до оръжие, което е било иззето от полицията и ... после е върнато обратно. Полиция и пожарна са викани многократно у тях, защото той е правил нееднократни опити да запали дома си....
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 14 Фев 2026, 9:12

BMW_POWER написа:Заки, либерални ценности на 100%. Лапето в най-ранна възраст е започнал да се тъпче с хормони, със знанието и съгласието на майка си, Имал е достъп до оръжие, което е било иззето от полицията и ... после е върнато обратно. Полиция и пожарна са викани многократно у тях, защото той е правил нееднократни опити да запали дома си....

Е то вие там сте като нас - мазохисти!
10 години ви управлява капут, сега пак либерален капутник си избрахте :ok:
Същото като при нас. Явно в цял свят масите са мазохисти, друго обяснение нямам :dunno:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Фев 2026, 19:25

Енигма, често, опитах се да изгледам шоуто. Опитах бе, бързо го спрях.

Опитах да му слушам и музиката на тоя и то клипове, които имат над милиард гледания. Честно, това...айде няма да го редя, хич не мине по вкуса. А харесвам рап доста, изкарал съм младежките години на две вълни - рап и метъл, хард рок, хард кор и подобни. Покрай това и всякакъв вид музика поп, хаус, диско, каквото се сетиш. Рап съм слушал и комерсиален доста, обаче някъде преди около 20 и малко години го убиха изцяло комерсиалния рап. Стана някакъв...никакъв. А тоя е само потвърждение на това. А едно време комерсиалните рапъри бяха супер добри, да не говорим за тия, които се слушаха от тесен кръг хора, там имаше брутално добри неща.
А тоя...това е обида да рапа като музика, мъртъв е тоя жанр и добре, че остана много от едно време какво да се слуша.
Макар от комерсиалните 2Pac да ми бе най-най, ето ти един поздрав с яко комерсиален рап, който просто чупи кокалите с всяка нота, всеки бийт и всяка рима и показва нагледно що за траш са всички съвременни комерсиални шитни, които имат по милиард гледания и нагоре и които не мога да изтрая повече от 30 секунди:
https://youtu.be/U8U_gR58eJU?si=t9TvQTI5oCSXWMvN

И защо се оплакваш, че магаджиите го ебавали тоя цяла седмица и един вид политически войни? Ама не беше ли той, който излезе и използва трибуната на Грами наградите да обяснява как не били животни, мистър президенте не знам си какво? Значи той може да ползва сцената за политически цели, а после що другите му отвърнали така? Като не искаш да те бият, недей удря. Плюс това цялата работа си е реклама за него и печели дивиденти. Кой знае колко като мен още не му бяха чували името на тоя до Грами лозунгите и кой знае колко клика е насъбрал по клиповете така от интерес да го видят какво грачи.
Ама аз не се учудвам, че е поредния плюещ по републиканците, все пак шоубизнеса основно е захранван от тях, Холивуд и още бая утайки винаги на избори за тях стискат. Нали така политизираха и изпедерастиха и кино индустрията - ако нямаш черен, гей и жълт в някакъв филм(и то не просто да присъстват като храсти)не може да участваш за Оскар.

Мистър президенте, ние не сме животни. Теб животно ли те нарекоха бе, мучачос?
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 14 Фев 2026, 19:56

Top Gun Maverick написа:Енигма, често, опитах се да изгледам шоуто. Опитах бе, бързо го спрях.

Ужасно е зайчето и от както го знам, твърдя, че го прави на таш@к и някак си му се връзват шпаньолите, но е много голям в общността.

За това че нямало добър рап сега, звучиш, като чичак вече и ти :mhihi: Има много як рап световно, пак комерсиален, просто вече всеки си слуша каквото иска и е по-нишово. Аз слушам главно бритиш grime, но има и много свежи американски

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 14 Фев 2026, 20:18

Йоу, нига, това второто много добро бе, втори път щом си го пускам. :mhihi:
Първото не мога да кажа, че е траш, ама нещо акцента ме дразни, сякаш е типично британски. А и някакви ХаЛудита май пеят. :mhihi:

Може да си прав за нишовото, все пак музиката не е за младите това, което беше за по-немладите като нас. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 14 Фев 2026, 20:27

Spunky написа:
Top Gun Maverick написа:Енигма, често, опитах се да изгледам шоуто. Опитах бе, бързо го спрях.

Ужасно е зайчето и от както го знам, твърдя, че го прави на таш@к и някак си му се връзват шпаньолите, но е много голям в общността.

Ааа, оттам идва разминаването - вие го оценявате като рапър. :ok:
Той си е ентъртейнър/инфлуенсър. :lol:

Младите забелязвам такъв стил слушат по принцип, не само в латиното, това не го разбирам, ама си е вече разликата в поколенията.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Фев 2026, 20:40

enigma написа:Младите забелязвам ... това не го разбирам, ама си е вече разликата в поколенията.

Още един изгряващ "чичак". Аз си мислех, че само комшията ми е конкуренция, сега взе да се промъкваш и ти :shock:

Накъде отива тоя форум :?:

Заки, нещата се променят много бързо и за мен е интересно, как няколко десетки хиляди пакистанци и индийци ще променят начина ти на мислене. Така, като видиш няколко стотин човека да се къпят ритуално във водите на езерото "Ариана", какви ли постове ще пишеш тук?
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 14 Фев 2026, 21:06

Нали знаеш, че чичак не е последното стъпало. А щом новото поколение настъпва, значи старите чичаци вече минават в следващата категория.. :mhihi:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 14 Фев 2026, 21:43

b_u_b_o написа:Нали знаеш, че чичак не е последното стъпало. А щом новото поколение настъпва, значи старите чичаци вече минават в следващата категория.. :mhihi:

Знам :mhihi:

Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 15 Фев 2026, 2:27

Лоши хора ей…
алекс
трабант 601с
разни други возила

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 15 Фев 2026, 5:06

alx написа:Лоши хора ей…

Не са лоши, завиждат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само дето не си дават сметка, че скоро на тях ще им викат "чичаци" :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата