Криптовалути
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Криптовалути
b_u_b_o написа:Дообре, мини на летището със златен еднокилограмов iPhone в джоба
Просто трябва да го декларирам, нищо повече. Мислиш, че е нелегално или какво?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Аз също щях да кажа, че не е проблем преноса през летищата, но вече са писали преди мен...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
steeN написа:b_u_b_o написа:Дообре, мини на летището със златен еднокилограмов iPhone в джоба
Просто трябва да го декларирам, нищо повече. Мислиш, че е нелегално или какво?
Мисля си, че не бих искал да декларирам каквото и да било пред държавата. Предполагам знаеш какво прави Рузвелд 1933та? Дали би си декларирал златото тогава, да не говорим и за забраната която налага преди това да се изнася от страната. Другия вариант е да отиваш в някоя бананова република, ако го декларираш тва злато на влизане си е подписване на смъртната присъда. Тва са абсурдни разговори които водим в момента, очевидни са недостатъците на злато и кеш в такива моменти, само който не иска не ги вижда.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
То и биткойна няма да ти помогне, ако ти опрат дулото в главата
Но факт - най-преносимото. Учиш думите наизуст и може да спасиш част от това, което си имал преди войната да дойде при теб. След това диамантите - диамант колкото копче на сако е няколко милиона. И не се засичат по летища. Т.е. ако не ти бъркат в дупето, може и да го пренесеш без да декларираш. Има не една история и легенда за евреи, които са се спасили благодарение на диамантите. За апартаментите ме интересува 4-те котлона на човека как са след ракетата
Интересно ми е какво ще стане след всичките санкции сега с криптото. Дали адопцията няма да дойде по-бързо, отколкото си мислехме ? Бежанците с блокирани сметки в момента... сигурно не ги влечат цифрите в мобилното банкиране. С мерките и контрамерките, които споделят... според мен и в Перу ще го усетят кризисно.

TNT написа:То и биткойна няма да ти помогне, ако ти опрат дулото в главатаНо факт - най-преносимото. Учиш думите наизуст и може да спасиш част от това, което си имал преди войната да дойде при теб. След това диамантите - диамант колкото копче на сако е няколко милиона. И не се засичат по летища. Т.е. ако не ти бъркат в дупето, може и да го пренесеш без да декларираш. Има не една история и легенда за евреи, които са се спасили благодарение на диамантите. За апартаментите ме интересува 4-те котлона на човека как са след ракетата
Интересно ми е какво ще стане след всичките санкции сега с криптото. Дали адопцията няма да дойде по-бързо, отколкото си мислехме ? Бежанците с блокирани сметки в момента... сигурно не ги влечат цифрите в мобилното банкиране. С мерките и контрамерките, които споделят... според мен и в Перу ще го усетят кризисно.
аз мисля, че ако беше прав при всяко световно сътресение бития кон щеше да прави атх... а той не може си намери дъното... само констатирам. не съм достатъчно умен като вас да знам движенията му какво означават и какво го мотивира да ходи нагоре и надолу
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- TNT
- младши ентусиаст
-
Чак пък
Сирийските капитали на хората или либийските ще дръпнат цената ? Кое събитие последните 6-7 години би го сравнил със сегашното ?
П.П. А и не знам за кви дъна се говори, аз имам 2-3 губещи с 10-15% покупки на сегашната цена. Ся положението на моменти е от diamond hands на diamond balls
, ама това е положението.

П.П. А и не знам за кви дъна се говори, аз имам 2-3 губещи с 10-15% покупки на сегашната цена. Ся положението на моменти е от diamond hands на diamond balls

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
BTW Украйна е една от страните с най-голям процент от населението притежаващи биткойн. Защо ли така 

b_u_b_o написа:BTW Украйна е една от страните с най-голям процент от населението притежаващи биткойн. Защо ли така
по същата причина поради която е популярен и в родината и в нигерия и тн... жокер- няма нищо общо с политическия климат

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Момчето с най-много биткойни в света се удави (слочаено?) на един плаж в Коста-Рика или Доминикана миналата година. Някакъв румънец май беше или поне с румънски произход
Интересно, кой ли му е взел койните?
А милиардите на Кадафи слочаено са залепнали на Саркози на сметката

А милиардите на Кадафи слочаено са залепнали на Саркози на сметката

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Май беше, май е бил Румънец, пък някакво момче мулти-милиардер ако наистина е човека с най-много койни в света, силно ме съмнява някой да му знае името.
Плюс това ако имаш толкова много койни, нито ги държиш на един адрес, нито само ти имаш паса защото ако нещо стане с теб, те изчезват завинаги. А ако те хванат да те изнудват, спокойно им даваш всичко, което имаш от някой адрес с малко койни или дори няколко.
Плюс това ако имаш толкова много койни, нито ги държиш на един адрес, нито само ти имаш паса защото ако нещо стане с теб, те изчезват завинаги. А ако те хванат да те изнудват, спокойно им даваш всичко, което имаш от някой адрес с малко койни или дори няколко.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:b_u_b_o написа:BTW Украйна е една от страните с най-голям процент от населението притежаващи биткойн. Защо ли така
по същата причина поради която е популярен и в родината и в нигерия и тн... жокер- няма нищо общо с политическия климат
Аха, не е защото нигерийските пари за последните 7 години са изгубили над 60% от стойността си спрямо долара. Тва няма нищо общо с политическия климат, ами с фазите на луната...
- nickstorm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на късмет и надежди...
- Мечтае да кара: "бяла служебна баничарка"
- Детайли за колата: seats and a steering wheel....
Top Gun Maverick написа:Май беше, май е бил Румънец, пък някакво момче мулти-милиардер ако наистина е човека с най-много койни в света, силно ме съмнява някой да му знае името.
Мернах го преди време в една статия на Ел Мундо, Попеску ли се казваше или нещо подобно. Ама и като ги знам какви лъжливи хитаноси са испанците....

А и вече след случката с Епщтайн трудно вярвам на пресата....

"Работи, работи!"-казал Иван Вазов и легнал да спи
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Някакъв мини импулс от 10-12%-та тази вечер...като за начало на март.
Да видим какво ще донесе щъркела.
Да видим какво ще донесе щъркела.

In God we trust, all others we track.

- TNT
- младши ентусиаст
-
Плюс 27% dead cat bounce чуЙек тая седмица, 6500$ зелен кендъл в беър маркет - смятай къв ще е в бул
Само да няма ся и бензин 6лв литъра