Емиграция и имиграция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Емиграция и имиграция

Мнение от TNT » 03 Фев 2026, 10:47

peshehodetz написа:P. S. Бе я си кажете ако имате желание колко от вас сте семейни без да сте сключвали брак ? :) :) :)

Аз :yes: Някой ден може и да се оженим :mhihi: То сега е модерно като се роди второто дете и вече е взета ипотеката :lol:

Я дай тая статистика, че сме на първо място. Не мисля, че е много по-различно. Аз друго намирам https://www.businessinsider.com/eurosta ... pe-2015-10 Поне една от основните причини за всички си е финансова. Както е и с всичко друго - то не може да е просто такава сватба, трябва да е такава, и онакава, и такова да има, и онакова :mhihi: Тука под 100 човека е абитуриетски бал, а не сватба. И сега се замислям - не се сещам за двойка, която сама да си е платила сватбата, в последните 10 години. Всичко е от родители. Включително и натиск от родителите да се вдига сватба. Аз за някои двойки се бъзикам, че само бебето са си направили сами, всичко друго от родители идва - сгодявайте се, женете се, правете ни внуци, ама бързо, че на 25 сте стари моми. Тези, на които няма кой да им плати сватба... повечето даже и годежен пръстен нямат. Доста от тези със сватбите са с тотални абсурди. С мама и тате на меден месец как звучи ? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Или тате тегли 15 бона кредит, че на щерката ѝ се ходило на Малдивите за меден месец :mhihi: Само подпис първо, че също не е без пари, второ и половината рода се сърди после - един братчед я игра тая работа, много му се сърдиха :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата