Море 2026г.?!...
Модератор: Общи модератори
Re: Море 2026г.?!...
alekangg написа:Албена е за соц носталгиците
Всеки има различни виждания за 'почивка'.
За мен по-голям лукс за лятна почивка от нула ангажименти*, спокойствие и сигурност за децата, и широк пясъчен плаж няма.
*Примери за ангажименти:
- ходене от хотел до плаж е ангажимент
- организиране на храненето
- ходене по ресторанти и избиране на храна
- обличане/събличане с деца
- обикаляне
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Затова на Воята 
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Kroki написа:Затова на Воята
Не точно. За мен на Влас плаж няма, а аз не ходя на море заради басейни, СПА, ултра ол инклузиви и прочие.
Обстановката там също не кореспондира с разбиранията ми(слънчак за малко по-богати).

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
*Примери за ангажименти:
- обикаляне
ние така успяваме да си починем с малките деца, като просто не мислиш за тия неща 10 дена
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Kroki написа:Затова на Воята
Сега си четох мейл от Воя , че като техен клиент ще ползвам някаква отстъпка за лято 26 - нощувка за двама само за 610 лв.

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
TheDriver написа:alekangg написа:Албена е за соц носталгиците
Всеки има различни виждания за 'почивка'.![]()
За мен по-голям лукс за лятна почивка от нула ангажименти*, спокойствие и сигурност за децата, и широк пясъчен плаж няма.![]()
*Примери за ангажименти:
- обикаляне
А Албена си има именно широка плажна ивица, спокойно е, децата могат да си ходят необезпокоявани навсякъде, практически движение на автомобили в комплекса липса(който в ходил знае защо)а това последното го няма никъде по цялото ни Черноморие, за съседни държави не знам.
Сега, хотелите са леко стари отвън, ама и аз съм си соцносталгик.
Албена е топ за мен, а и явно за доста други хора. Жалко е, че доста години не съм ходил.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
Аз пък никога не съм ходил на Албена и от миналата година си го бях добавил в списъка. Кои са добрите хотели и какво да търся при резервация? 2 възрастни и 2 деца.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Чети в сайта на Съни турс(visit.bg)коментарите на реални гостували, има и оценки, винаги са истински. Има няколко големи хотела, някакъв нов имаше много го хвалеха, но беше доста скъп. Боряна винаги е била добре в съотношение цена качество, останалите гледай основно да са на плажа, като то от хубавите май само Фламингото не беше на плажа(ама и той беше скъп)а този новия Парадайс беше нещо мега скъп по спомен. Ето ти всъщност да ги видиш за Албена, както и другите им от сайта, но от време навреме пускат някакви по-хубави отстъпки, обаче по спомен за Албена такива доста големи намаления не излизат просто защото всичко се заема лесно при тях:
https://visit.bg/pochivki-na-more/albena/oferti/
Ето тука е опцията за промо, за Албена ако има някоя по-хубав оферта ще излезе и тук, ама си поиграй със сайта да му свикнеш, че през годините все го променят по отношение на къде и какво излиза. Имаше опция само last minute преди време, сега май е само това промо:
https://visit.bg/promo/
https://visit.bg/pochivki-na-more/albena/oferti/
Ето тука е опцията за промо, за Албена ако има някоя по-хубав оферта ще излезе и тук, ама си поиграй със сайта да му свикнеш, че през годините все го променят по отношение на къде и какво излиза. Имаше опция само last minute преди време, сега май е само това промо:
https://visit.bg/promo/
Последна промяна Top Gun Maverick на 07 Дек 2025, 8:46, променена общо 1 път
In God we trust, all others we track.
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
В х. Гергана съм бил , препоръчвам - големи стаи с изглед към морето ,на плажа е ,басеин си има . Храната на алл инк е истинска ,питиетата също .
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
mr_petroff написа:В х. Гергана съм бил , препоръчвам - големи стаи с изглед към морето ,на плажа е ,басеин си има . Храната на алл инк е истинска ,питиетата също .
Аз също съм бил в хотел Гергана, през 2020г в разгара на Короната.
В някои стаи имаше мухъл и трябва да се внимава при настаняване. Аз поисках друга стая.
Плажа е супер. За храната нямам конкретни спомени но мисля че беше ок.
Като цяло е хубаво място за почивка но гледам че цените за семейство са...високи според мен.
Благодаря, дано си заслужават цените, че за 1 седмица си отива бюджет като за Е60-ка на 780к км 
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
3186 написа:Благодаря, дано си заслужават цените, че за 1 седмица си отива бюджет като за Е60-ка на 780к км
Все си прееВан

- Моджо
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Не е лошо в Албена, с деца особено има какво да се прави вечерно време. Плажа е ОК, чадърите са на достатъчно място един от друг..не е гъз до гъз.
Ся..храната на мен лично не ми хареса..ама то си е до вкус.
Обаче на цени от над 2000 евра, даже 3000- айде нема нужда.
Между другото си харесах в Ираклион хотелче със закуска, на плажа, за 10 дена - 1300 евро и 500 примерно самолетните билети станаха 1800.
Ся ще питам агентите дали ще ми осигурят директен полет, пък там на място ще си хванем такси от летището до хотела, то не е далече.
А ол инклузиви с полети , с всичко на Крит е по-евтино от в Боряна, Албена....мхм. Ся яденетата по таверните с какви цени са да кажат тия дето са били. Примерно за 2 порции скариди, 2 сувлакита, 1 гръцка салата и 4 сока ..това ни е яденето. И не вярвам да е повече от 70-80 евра.
EDIT Погледнах 2-3 таверни наоколо..няма и 60 евро да излезе един обяд/вечеря.
ЕДИТ 2 Албената е проблем паркирането...първо е платено и второ няма места. Ние понеже излизахме да ходим да обикаляме та беше зор...щото освободиш ли си мястото после нъцки
) За щастие имахме късмет и все около хотела си намирахме място...примерно до 300-400 метра което си се води близо.
Ся..храната на мен лично не ми хареса..ама то си е до вкус.
Обаче на цени от над 2000 евра, даже 3000- айде нема нужда.
Между другото си харесах в Ираклион хотелче със закуска, на плажа, за 10 дена - 1300 евро и 500 примерно самолетните билети станаха 1800.
Ся ще питам агентите дали ще ми осигурят директен полет, пък там на място ще си хванем такси от летището до хотела, то не е далече.
А ол инклузиви с полети , с всичко на Крит е по-евтино от в Боряна, Албена....мхм. Ся яденетата по таверните с какви цени са да кажат тия дето са били. Примерно за 2 порции скариди, 2 сувлакита, 1 гръцка салата и 4 сока ..това ни е яденето. И не вярвам да е повече от 70-80 евра.
EDIT Погледнах 2-3 таверни наоколо..няма и 60 евро да излезе един обяд/вечеря.
ЕДИТ 2 Албената е проблем паркирането...първо е платено и второ няма места. Ние понеже излизахме да ходим да обикаляме та беше зор...щото освободиш ли си мястото после нъцки
Хм,хм...