Политическа.
Модератор: Общи модератори
Re: Политическа.
Centurione написа:
Отново пример за типично късогледо и идеологизирано отношение. Очевидно щом не харесвам ГЕРБ значи съм от БСП (това е ирония моля не ме цитирайте извън контекста). А що се отнася до оставката на ГЕРБ, ако трябва да съм обективен (както винаги съм се опитвал), то на г-н Б. Борисов му беше значително по-лесно да си я подаде спрямо ситуацията с БСП при положение, че след няколко месеца идват избори. Не съм сигурен обаче, дали това щеше да е така ако протестите срещу ГЕРБ бяха в началото на техния мандат.
ПП Въпрос към Acer: Как изтълкува това, че казах, че ГЕРБ са силова групировка като защита на г-н Станишев, и че за мен БСП/ДПС не са силови групировки (не казвам че са)
Казах ти "Станишев" заради начина ти на писане, щото Станишев като лидер на ПЕС наричаше основният си опонент "групировка", и как щял да ги свали по други начини.. на кой симпатизираш не ме интересува, не е нито моя работа
Ако наистина си обективен ще осъзнаеш че нещата които свършиха БСП/ДПС за 1г са колосални.. и ако ГЕРБ бяха управлявали "на въпреки" 1г с барикадирана София, с биене по хората, бели автобуси и т.н и т.н.. то днеска ГЕРБ щяха да си мечтаят за 100 хил.гласа.
Всъщност за тази 1г БСП-ДПС-АТАКА работиха за ГЕРБ, направиха им ебати рекламата и то безплатна
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
acer написа: Във всяка 1 нормална държава ако някой си позволи да сключи "южен поток" непрозрачно и без референдум - ще лежи дълго време в затвора.. а тука те го правиха въпреки предупрежденията от ЕК и доколкото разбирам са го сключили.. та пишете си, ама хората всичко това го виждат и бсп специално ще платят мн висока цена и те го знаят, но явно заповедите идват от другаде.
ББ ше ги опандизи ли?
Щото ако можеш да го гарантираш ти или друг някой аз ще забравя всичко, което знам и ще гласувам за него ...
Да не стане както винаги гарван, гарвана ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
K_Ilkov написа:acer написа: Във всяка 1 нормална държава ако някой си позволи да сключи "южен поток" непрозрачно и без референдум - ще лежи дълго време в затвора.. а тука те го правиха въпреки предупрежденията от ЕК и доколкото разбирам са го сключили.. та пишете си, ама хората всичко това го виждат и бсп специално ще платят мн висока цена и те го знаят, но явно заповедите идват от другаде.
ББ ше ги опандизи ли?
Щото ако можеш да го гарантираш ти или друг някой аз ще забравя всичко, което знам и ще гласувам за него ...
Не, просто още повече им намаля електората.
K_Ilkov написа:
ББ ше ги опандизи ли?
Ако искаш направо го питай дали ще го сложи в предизборната си кампания "затвор за бсп-дпс"
За да ги вкара му трябва международно съдействие и операция чисти ръце проведена от фбр, интерпол и прочие, другото са илюзии.
Това което ще направи обаче е задължително и електронно гласуване, така бсп/дпс ще имат по има няма 10 депутата в парламента.. което си е постижение.За търсене на отговорност, трябва велико народно събрание, смяна на конституция и висшите магистратите да се избират на избори.
На тия избори се избира Брюксел/ЕНП или Москва.. ПЕС са в другата европа
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Нова цена на тока ще има от 1-и октомври, каза председателят на Държавната комисия по енергийно и водно регулиране Боян Боев.
Дали ще позная което предположих по назад - едни 20-30 % увеличение ?

За това ББ говори за 121 депутата, после ще каже нямам 121 депутата, ще духне свещите и ще затвори вратата след себе си 
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Ваньо Танов отново стАнал шеф на митниците.
Първоначално си помислих, че имам халюцинациии, но впоследствие разбрах, че добре съм чул.
Този индивид с лице на обикновен и тъп селски касапин и месар????
Те такава ни е държавицата.
Първоначално си помислих, че имам халюцинациии, но впоследствие разбрах, че добре съм чул.
Този индивид с лице на обикновен и тъп селски касапин и месар????
Те такава ни е държавицата.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
Ти да не съдиш хората по тяхната визия?
Кажи Танов кво лошо е направил, щот мисля че Танов беше едно от най-добрите назначения , имаха преизпълнения на приходите всяка година и то с много
Порожанов аргументира решението с това, че именно митниците са най-слабото звено сред приходните агенции. "Оценката е за около 900 милиона лева неизпълнение на приходната част.Според него в агенцията се очертава голям дефицит в приходната част, обясни Порожанов. „Смятам, че Ваньо Танов е единственият човек, който може да влезе в движение и да вкара в ред проблемите, които в момента има в Агенция „Митници”.
Кажи Танов кво лошо е направил, щот мисля че Танов беше едно от най-добрите назначения , имаха преизпълнения на приходите всяка година и то с много
Порожанов аргументира решението с това, че именно митниците са най-слабото звено сред приходните агенции. "Оценката е за около 900 милиона лева неизпълнение на приходната част.Според него в агенцията се очертава голям дефицит в приходната част, обясни Порожанов. „Смятам, че Ваньо Танов е единственият човек, който може да влезе в движение и да вкара в ред проблемите, които в момента има в Агенция „Митници”.
Последна промяна acer на 12 Авг 2014, 23:43, променена общо 2 пъти
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ацер, приземи се малко...има планиране...едните са планирали по-малко и са преизпълнили..дригите, планирали повече (сметай в общия кюп бюджет) и дефицит.. и те така.
Хубаво де, дай данни, щото аз имам други спомени, за повече предвидени и събрани.
Увеличението на събираемостта идваше от Наредба 3, която я въведоха герб през 2010.. тя дава доста повече контрол в/х измервателни уреди и други. http://engineering-review.bg/engineerin ... 36&id=1594
Разбира се наредба 3 е отменена от бсп/дпс и заменена с тяхна си, доста по-олекотена
http://www.tita.bg/news/566
Тогава бях асистент на учителя в университета и просто се интересувах..
Увеличението на събираемостта идваше от Наредба 3, която я въведоха герб през 2010.. тя дава доста повече контрол в/х измервателни уреди и други. http://engineering-review.bg/engineerin ... 36&id=1594
Разбира се наредба 3 е отменена от бсп/дпс и заменена с тяхна си, доста по-олекотена
Тогава бях асистент на учителя в университета и просто се интересувах..
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ацер,
Възможно е
, но не отменя горното за планиране на бюджета..
ти още малко ше ми искаш данни, че са му сложили бръмбара докато е бил мъртво пиян
Възможно е
ти още малко ше ми искаш данни, че са му сложили бръмбара докато е бил мъртво пиян
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
acer написа:Ти да не съдиш хората по тяхната визия?![]()
Кажи Танов кво лошо е направил, щот мисля че Танов беше едно от най-добрите назначения
От "ченгефор" митничар не става драги ми.
И е назначен не случайно: Касичката на ББ е опоскана и трябват парици.
А що касае визията - и тя има значение стига да не си със собствен и то легален бизнес.
Дано съм ясен.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Политическа.
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили