Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M5 E39

Re: Политическа.

Мнение от Centurione » 09 Авг 2014, 12:08

ineedmoney написа:
Centurione написа:.. не съм от тях, но и не съм от т.нар. от теб "алтернатива". И не, не съм безпартиен и аполитичен, така че не захващай и тази тема.
ПП: Сега сигурно се чудиш какво ще да е туй животно дето хем не е червено, хем не е герберастко, пък и безпартийно не било :shock:

аз си признавам че ме гложди :mhihi:
остават Барека, РЗС, ВМРО или някоя др. националистична.... (това при положение, че приемем, че под "тях" отхвърляш БСП и ДПС едновременно. Иначе щях да напиша ДПС, а знаем, че техния контингент е с IQ-то колкото са копчетата на волана)

Не симпатизирам на националистическите партии, дори си мисля че трябва да се третират като антисистемни и да се изолират от политическия живот, по демократичен начин разбира се.

Политическите ми пристрастия са в дясно-център, за момента към ДСБ.
Live forever or die trying

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 09 Авг 2014, 15:19

И не, не съм безпартиен и аполитичен,

И тогава кво животно си ? хейтваме /всички са маскари/ квото ни падне ? :kuku:
Не симпатизирам на националистическите партии, дори си мисля че трябва да се третират като антисистемни

В БГ нямаме националистически партии. Най голямото кречетало се оказа клика на ДПС и проруски проект.
Между другото , моята скромна персона се смятам за патриот и националист.. Само че нямам партия :) - пак опирам до алтернативата - което е срещу етническия вот на турците и циганите - съм ЗА.
Политическите ми пристрастия са в дясно-център,

Дефакто и аз съм така, само че нещо не припознавам ДСБ и червената подводница командира за мой представител. ноооо.. хайде да кажем , че е много по приемлив вариант.

пс
василево-пеевския проект, харчещ КТБ пари "България за цензура" не е вариант. ВМТО се изложиха тотално , джамбазки се качи на печеливш кон, спечели евродупенце, и слезе от състезанието :) т.е. печеливш далавераджия за още няколко години щедра еврозаплатка, но... дотам.
РЗС ? хм.. А.Петров още ли е на сцената ? сигурно готви нови бестселъри на театралната ни политическа сцена ?
Всъщност, ако имаше харизмата на бат ви бойко , АП щеше да е мн по добър от него , да не говорим че на спортно поприще е реално по добър от него . :) както и да е
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 09 Авг 2014, 21:56

stefanoff написа:Я, Бойко се е снимал с електората :mhihi:

Изображение

:nono: :nono: :nono:

miro20 написа:Сарказма ти и насмешката ти са напълно неадекватни ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 10 Авг 2014, 7:44

И кво пак ме цитираш ? :)
Въпросната снимка и мен ми е забавна откъм двоякото значение за електората.
Е И ?
Нима очакваш да кажа някоя глупост от рода - вие що се подигравате с вожда, месията, спасителя ?? :lol: :lol: :lol:
Както си ме цитирал по горе, дали ще ти стигне ителекта да ме цитираш и какво съм казал малко поназад за вождовете и месиите ?
Или май само знаеш да копираш нещо извън контекста и да ми го лепиш постоянно . ?
Да, ще потретя - отново в случая "насмешките ти са напълно тъпи и неадекватни "
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Авг 2014, 7:48

..вождът МИ ,е мноо по добър от вождът ТИ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 10 Авг 2014, 14:01

Вече има и кавъри :
Изображение :D
Jordana написа:..вождът МИ ,е мноо по добър от вождът ТИ... :mhihi:

Аз нямам такива.
Твоя кой е ? стани шефффф ли ? тва момче ко стана с него ? ше го връщаме у комсомолу ли ? :lol:
Или усул усул... при Хр.Бисеров ?
Абе, ко стана и с тоя виден зъботехник ?

пс
а тези просто не би трябвало да имат място в политиката на едно нормално общество.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 10 Авг 2014, 18:09

Това е леко гнусно :ranting:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 10 Авг 2014, 23:29

Centurione написа:Политическите ми пристрастия са в дясно-център, за момента към ДСБ.

малко ще те разочаровам, казвайки ти че ДСБ са си типични консерватори или на български казано "десни". Нямат нищо общо с идеите на либерализма изповядвани в центъра. Ако обаче искаш да кажеш че симпатизираш по принцип на партиите в дясно и в центъра, тогава те разбирам защо си за ДСБ, защото сега в т.нар център в БГ (защото реално няма истинска либерална партия тук) са само ДПС и Барека.
Но не забравяй че и ГЕРБ и реформаторите са дясно-центриски партии :mrgreen:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Centurione » 11 Авг 2014, 1:02

ineedmoney написа:
Centurione написа:Политическите ми пристрастия са в дясно-център, за момента към ДСБ.

малко ще те разочаровам, казвайки ти че ДСБ са си типични консерватори или на български казано "десни". Нямат нищо общо с идеите на либерализма изповядвани в центъра. Ако обаче искаш да кажеш че симпатизираш по принцип на партиите в дясно и в центъра, тогава те разбирам защо си за ДСБ, защото сега в т.нар център в БГ (защото реално няма истинска либерална партия тук) са само ДПС и Барека.
Но не забравяй че и ГЕРБ и реформаторите са дясно-центриски партии :mrgreen:

ДСБ са част от реформаторите, а що се отнася до ГЕРБ, няма как една силова групировка да е либерална. При ДПС и ББЦ либерално се използва само като параван.
ПП В терминологията която изпозлваш за либерали и консерватори се определям като умерено консервативен.

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 11 Авг 2014, 20:13

Centurione написа: а що се отнася до ГЕРБ, няма как една силова групировка да е либерална

Станишев ти ли си ?! :mhihi: :kuku:

Видя се кой е групировка, 1г хората протестираха а БСП/ДПС барикадираха София и се нижеха през задните входове.. ГЕРБ си подадоха оставката на 2-та седмица от протестите, а тия биеха хората, смениха цялото мвр и гдбоп, бутнаха банка, подписаха южен поток и уестингахус, рокади в цялата държава и се опитаха да назначат олигарх за шеф на националната сигурност.. и после видиш ли ГЕРБ били групировка, чакай изборите да видиш кой е групировка :mrgreen:

Да не споменаваме че Герб са член на ЕНП и от там не искат да работят с никоя друга партия ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Centurione » 11 Авг 2014, 20:28

acer написа:
Centurione написа: а що се отнася до ГЕРБ, няма как една силова групировка да е либерална

Станишев ти ли си ?! :mhihi: :kuku:

Видя се кой е групировка, 1г хората протестираха а БСП/ДПС барикадираха София и се нижеха през задните входове.. ГЕРБ си подадоха оставката на 2-та седмица от протестите, а тия биеха хората, смениха цялото мвр и гдбоп, бутнаха банка, подписаха южен поток и уестингахус, рокади в цялата държава и се опитаха да назначат олигарх за шеф на националната сигурност.. и после видиш ли ГЕРБ били групировка, чакай изборите да видиш кой е групировка :mrgreen:

Да не споменаваме че Герб са член на ЕНП и от там не искат да работят с никоя друга партия ;)

Отново пример за типично късогледо и идеологизирано отношение. Очевидно щом не харесвам ГЕРБ значи съм от БСП (това е ирония моля не ме цитирайте извън контекста). А що се отнася до оставката на ГЕРБ, ако трябва да съм обективен (както винаги съм се опитвал), то на г-н Б. Борисов му беше значително по-лесно да си я подаде спрямо ситуацията с БСП при положение, че след няколко месеца идват избори. Не съм сигурен обаче, дали това щеше да е така ако протестите срещу ГЕРБ бяха в началото на техния мандат.

ПП Въпрос към Acer: Как изтълкува това, че казах, че ГЕРБ са силова групировка като защита на г-н Станишев, и че за мен БСП/ДПС не са силови групировки (не казвам че са) ?

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 11 Авг 2014, 20:34

Айде Путя влиза в Украйна :mhihi:

Барозу звънял на Путин да го предупреждава по телефона :mhihi:
Лавров пък казва, че се договорил за хуманитарна мисия с украинците :mhihi:
http://rt.com/news/179496-lavrov-humani ... or-agreed/

Е тая пропаганда /и от двете страни/ ако можеше да я види Гьобелс, би се обърнал в гроба :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 11 Авг 2014, 20:38

Те и сега след изборите ,тъкмо януари като избрусят сметките за ток и парно ще им поискат оставката .Само гледайте дали ще си я подадат . Обаче имам притеснение че тоя път на ББ са му подсказали как да прескочи тая динена кора - просто , с коалицийка и бягане от отговорност.Радан Кънев усети накъде го влече течението и почна да рита къчове ама късно .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Compact M40B18 M-tech

Мнение от k-hristov » 11 Авг 2014, 20:53

Тука ги целите нещата като социологически агенции обаче :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 11 Авг 2014, 21:22

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата