Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от BorisBMW » 12 Мар 2012, 21:31

Един път с лютеница я бях забъркал и сол, та ставаше горе-долу... :lol:
Я кажете някой пил ли е такова, че малко грешна поръчка дойде :lol:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 12 Мар 2012, 22:00

latrel написа:аз един път направих грешката да смеся извара със сухо мляко, няколко сурови яйца и вода в блендера и викам кво толкова да стане все ще го изпия .... ДЕЦА НЕ ОПИТВАЙТЕ ТОВА ВКЪЩИ!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вероятно радиацията е била по Чернобилски :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 13 Мар 2012, 1:22

BorisBMW написа:А изварата как я ядете, чиста ли, или я смесвате с нещо? Защото аз чиста извара не мога да ям. :)

Значи изварата на мен лично преди ми беше едно от най-противните неща :mhihi: ама кво ли не прави човек в името на целите си. Съвета ми е да пробваш с различни варианти и както ти хареса така. Аз преди просто си я посолявах малко за да има вкус, а един приятел примерно си я смесваше с малко мед ама той ядеше обезмаслена (на мен не ми допадна много тоз вариант). В крайна сметка вече нищо не и слагам, взимам си маслена извара (че по ми бие на кашкавал, а обезмаслената повече на сирене има вкус) и си я бухам чисто направо от кутийката както съм я купил. Просто с времето се свиква :mhihi: Даже сега докато пиша си дояждам изварата и си лягам :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 13 Мар 2012, 1:49

Мда... и на мен изварата ми е крайно неприятна, но мисля, както каза колегата по-горе, да я смеся с лютеница и сол. Смятам, че ще стане приятно, че инак ми стои много суха и безвкусна :dunno:
На Вита хлябът добър ли е ? И кой по-точно вид е "най", че ги гледах - те 15 вида... с 15 вида зърна и т.н... :dunno: Че без хляб даже пържолата не е пържола :conf:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 13 Мар 2012, 8:56

Най добре се научи без хляб. Не е толкоз трудно колкото си мислиш. В началото когато се одучвах, вместо хляб си белех по един морков като заместител. В момента трудно си представям, че храната с яде с хляб :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 13 Мар 2012, 9:36

sobiss написа: В момента трудно си представям, че храната с яде с хляб :roll:

Aз пък постоянно си представям 2 препечени пържоли с пекан хляб... :help: И аз миналото лято имах един период 2 месеца, нито съм пил газирано, нито вафли съм ял, даже като минавах пред баничарниците и ми се повдигаше като вида мазните баници, ся що не е така не знам.. :lol:
Сега съм почнал сериозно (от тази сутрин) тъкмо хапнах малко корнфлейкс с мляко, ще видим до края на седмицата. :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 13 Мар 2012, 15:39

Някой да каже за гейнъра с азотен бустер как се прилага ? Аз го пия 1 доза в час преди тренировка и 30 мин. преди тренировка- бустера. След тренировка пия още една доза гейнър и 40мин. след гейнера вечерям към 8. Имам проблем с корема в долната му част. Биричките ме съсипаха :( !!!
Гейнър-а Изображение
Бустера - Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 13 Мар 2012, 16:06

Гейнъра не е ли по-добре сутрин на гладно около час преди закуска и след тренировка, а в не тренировъчни дни пак сутрин и примерно между обяда и вечерята, аз така съм пил. А за бустера си го пердашиш преди тренировка. Нека някой по-компетентен да каже но аз поне така съм ги пил. За гейнъра особено според мен нищо не ти помага, ако го пиеш преди тренировката.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: колело в парка
Мечтае да кара: E34 Alpina
Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2

Мнение от Бай Семо » 13 Мар 2012, 16:12

Nikito_nn написа:Гейнъра не е ли по-добре сутрин на гладно около час преди закуска и след тренировка, а в не тренировъчни дни пак сутрин и примерно между обяда и вечерята, аз така съм пил. А за бустера си го пердашиш преди тренировка. Нека някой по-компетентен да каже но аз поне така съм ги пил. За гейнъра особено според мен нищо не ти помага, ако го пиеш преди тренировката.

Дефакто го дават да се пие една доза сутрин на гладно след ставане , една преди тренировка и една до 30 мин. след тренировка. Обаче аз сутрин към 8и30 не го пия защото поемам др. въглехидрати " 5лъжички овесени ядки + 1 лъжица мед + 20 грама сурови натрошени бадеми ако не бадеми 1 банан. А в 11 ям 3 белтъка + 1 жълтък ..... А специално този гейнър в него има креатинова матрица , глутамин и Амино ... и мисля че си помага и преди тренировка. Стига да се спазва грамажа и тренировките да са яки щот иначе ще се нацепи гъзеца на стрий и коремчето ще висне тежко :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Мар 2012, 16:17

С тая въглехидратна бомба ще почакаш да свалиш ми се струва.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Мар 2012, 17:41

1 път пих точно от този гейнър... Килограми качих, но в сантиметри... колкото на гръдна, толкова и на талия :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E36 M52B20
Мечтае да кара: camaro ss 1969

Мнение от vaskina » 13 Мар 2012, 18:07

Колеги дайте някакъв съвет.Значи висок съм 177 см. 90 кг.ходя на фитнес от 3 месеца -целта ми е да стана към 80 кг.,но да има някой друг мускул :D .Препоръчайте някакви добавки и примерен режим на хранене.В момента пия течен л-карнитин 30 мин. преди тренировка и преди лягане по 15 мил.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 13 Мар 2012, 21:26

НЕ! се тъпчете с тея захари в гейнърите. Трябва да имаш метаболизма на кокаинов нашмъркалник, че да не качваш мазно от тях. Яж свинско и пий протеини.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 13 Мар 2012, 21:36

Jim Beam написа: че да не качваш мазно от тях.

И да беше малко... При мен лично беше много :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Мар 2012, 16:47

На мен си ми е екстра гейнера за бързият ми метаболизъм, сутрин гейнер, преди тренировка протеин-БЦАА-азотен бустер, след трен. гейнер с БЦАА.
Кажете какви упражнения за предмишница за маса, четох из нета че този мускул е като прасеца и трябвало много натоварване.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата