Мистериозния нов щам на коронавирус

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Re: Мистериозния нов щам на коронавирус

Мнение от ///M Power » 22 Апр 2020, 11:18

ID A написа: Другите ги отменят, нашите се чудят какво да правят, защото са наясно, че втора вълна не ни мърда.

Хубаво човек да се информира преди да говори, другите отменят неща които при нас не са забранени!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 22 Апр 2020, 11:29

Къде другаде са въвели забрана за ползване на паркове или по-малоумната система от КПП, която пропуска на база кефа на полицая? Айде стига писане на изуст! А пък отмяна на всички планови операции, прегледи и т.н. ?

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 22 Апр 2020, 11:42

Lenco написа:Много хора намериха причина за жалкото си съществуване във вируса и ограниченията от него.

А други с изненада установиха, че вирусът и карантината не са променили с нищо живота и ежедневието им...

Хора всякакви, нека не бъдем съдници.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Апр 2020, 11:43

Ти мислиш ли, че е умно да се пълни физиотерапия при положение, че болниците не бяха осигурени с предпазни средства ? "Стига глупости, 5жи, кемтрейлс". Питаш къде е забранено ? В Гърция се излиза със СМС, в Сърбия имат вечерен час... не знам. Сигурно за парка не важи вечерния час. Щом почнаха да говорят за парковете и планините, значи до 1 седмица ще пуснат достъпа. На мен ми се наложи миналата седмица да пътувам до малък град - там извънредно положение няма. Всички навън, деца, баби и т.н. Дори в аптеката не бяха с маска. Като излязох с маска и по улиците ме гледаха като извънземно. От терасата виждах алея с пейки и беседка. В беседката нон-стоп 5-6 човека групичка, свободна пейка нямаше. Само във форума всички са заключени.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Апр 2020, 11:44

ID A написа:Никой няма да осъдят, ако сам не се признае за виновен. Чул човека да минава, пък полицая казал да се връща и някой е изкочил пред колата му, както обичат да скачат и спират коли. Забраната за връщане си беше чисто репресивна и някакъв опит за реванш на дребно.
Както съм казвал и преди много рано и много тежки мерки наложиха. Другите ги отменят, нашите се чудят какво да правят, защото са наясно, че втора вълна не ни мърда.

Аз мисля, че тоя ще го съдерат за да направят показно за всички. За това са му и удължили мярката.
Изображение

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Апр 2020, 11:46

Това с КПП-тата е тотална лайнарщина на малоумния плешивец :banghead:

Значи, някой от малък град, или село, може да отиде на Пампорово, Боровец, Цигов чарк, връх Ботев, Шкорпиловци, на риболов, пикник, на пичковци, и където му е кеф, а тия от големите градове да ядат УЯ, така ли :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 22 Апр 2020, 11:47

zAcK написа:Значи, някой от малък град, или село, може да отиде на Пампорово, Боровец, Цигов чарк, връх Ботев, Шкорпиловци, на риболов, пикник, на пичковци, и където му е кеф, а тия от големите градове да ядат УЯ, така ли :banghead:

Еми.... така излиза

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 22 Апр 2020, 11:52

Рейтинга на "Шоуто на генерала" е като рейтинг на пенсионер заразен с ковид , само интубирането с новини за хиляди чували за трупове и смъртност 100% може да върне на екрана тази трагикомедия :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ID A » 22 Апр 2020, 11:53

И всички са много над нас по брой заразени, нали? Даже и Север а Македония. Мерките се диктуват от възмостта на болниците да поемат нови.пациенти, а при нас?
Аз съм на къща с двор 1,6 дка в София. Хич не ми пука за карантината и си шляпам из двора без маска. Маска слагам само докато ходя до офиса или магазина, което е един два пъти седмично.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 22 Апр 2020, 11:57

TNT написа:Ти мислиш ли, че е умно да се пълни физиотерапия при положение, че болниците не бяха осигурени с предпазни средства ? "Стига глупости, 5жи, кемтрейлс". Питаш къде е забранено ? В Гърция се излиза със СМС, в Сърбия имат вечерен час... не знам. Сигурно за парка не важи вечерния час. Щом почнаха да говорят за парковете и планините, значи до 1 седмица ще пуснат достъпа. На мен ми се наложи миналата седмица да пътувам до малък град - там извънредно положение няма. Всички навън, деца, баби и т.н. Дори в аптеката не бяха с маска. Като излязох с маска и по улиците ме гледаха като извънземно. От терасата виждах алея с пейки и беседка. В беседката нон-стоп 5-6 човека групичка, свободна пейка нямаше. Само във форума всички са заключени.

В кой град това че ми стана интересно. Тук в Карлово и Сопот събота и неделя няма жив човек по пътя поне от 2 седмици. 2-3 пъти излизам с раницата нагоре по Стара планина и докато минавам през града ме гледат от терасите като извънземен.

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 22 Апр 2020, 12:01

sub_eleven написа:
Lenco написа:Много хора намериха причина за жалкото си съществуване във вируса и ограниченията от него.

А други с изненада установиха, че вирусът и карантината не са променили с нищо живота и ежедневието им...

Хора всякакви, нека не бъдем съдници.

Не съм съдник, а и не искам.
И моя живо се промени, вече 36 дена не съм се оливал с колеги по кръчми.
Четвъртък пътувах 400км, не ми паднаха ръцете да си направя служебна бележка по образеца и няколко декларации, никакви проблеми.
Магазините работят, като махнем моловете. Онлайн всичко работи. Големите строителни, също. На разходка ходим с жената до магазина, на 2, на 5 или 10км, никой не ме спира.
Няма що да си плюем държавата, я колеги да споделят колко често минават на червен светофар в Берлин, Мюнхен или Вашингтон, за София си е класика, както и доста други неща.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 22 Апр 2020, 12:02

ID A написа:И всички са много над нас по брой заразени, нали?

Ама не бяха. Сърбия и Турция бяха с по-малко от нас.

Аз не знам какво още подскачате толкова. Ако в края на месеца няма някакъв бум из цялата страна заради празниците, ще почнат да отпускат още повече мерките. Много ще стане, ако задържат и за Гергьовден. След 13 май и да остане извънредно положение, ще е доста по-разпуснато. Общо взето чалготеките ще са затворени още дълго и тва е.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ID A » 22 Апр 2020, 12:29

Добре, ще задам по друг начин въпроса. Какво ще се промени след 13 май, че да се отхлабят мерките:
1) вирусът ще изчвзне от самосебе си;
2) по-голяма част ще сме преболедували;
3) ще има ваксина?
И какво става ако нито едно от трите не се изпълни?

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 22 Апр 2020, 12:35

ID A написа:Добре, ще задам по друг начин въпроса. Какво ще се промени след 13 май, че да се отхлабят мерките:
3) ще има ваксина?

Нищо няма да се промени и ще продължаваме да го духаме, и да гледаме всяка сутрин мутрата на тоя австралопитек с мерките по всички телевизии :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Позчнаха яко да дразнят, а мерките им стават все по-малоумни. Карат хората, които работят в големите градове да висят с часове по опашки. Мен това не ме касае, ама да побъркт народа ли искат?
Да не говорим, че мерките не важат за всички, което последните дни брутално много взе да ме дразни :banghead:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 22 Апр 2020, 12:44

ID A написа:Добре, ще задам по друг начин въпроса. Какво ще се промени след 13 май, че да се отхлабят мерките:
3) ще има ваксина?

Единственото, което ще се промени е, че хората, които едвам са издържали финансово до 13-ти май, ще излязат на улицата и ще изметат всичко. Иначе ако зависи от Бойко и Мутафчийски, така може да си седим и с години, нали са на заплата, а и в момента имат пълен комфорт и власт, без да им се бърка опозиция, съд и т.н.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата