Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Политическа.
streetz написа: че смотаният ни президент е имал правото сам да реди служебното правителство
Точно в това е силата на президента! И стига са дрънкали, че нямал правомощия.
Пернишкият селтак Гоце не реди за 2 мандата нито едно служебно, но този палячо вече назначава второ служебно под нечия диктовка.

Служебни правителства към момента са редили индивидите с прякори жабата и коня.
И двамата служебни премиер - министри РенАта и "Стефчо усмивката" са забъркани в невероятни корупционни схеми, като и двамата имат наглоста да се появяват в ефир и да ни поучават!

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
streetz написа:6inlinepower написа:streetz написа:На кой?
Ее как кой? Колко борци-престъпници са официално във властта днес? Кой е бил шеф на борческа охранителна фирма ИПОН от 90-те, свързана с поне 2 неразкрити убийства; приятелят и съдружник на Румен Пашата, Маджо, Красимир Маринов-Маргина, варненската групировка ТИМ и други знайни и незнайни престъпници; свързван е от западните разузнавания със СИК (докладите ги има в Wikileaks); човекът, на чиято приятелка джипът беше взривен пред офиса на СИК през 1997; съвсем ... и тия неща са известни още от преди да влезе в политиката (т.е. са на повече от 10 годиниПо-новите му изяви (изцепки) ги знаем, а името на този "велик" човек е Бойко Борисов
![]()
Явно не си следил темата щото тука подробно изяснихме, че тези неща са компромати, пропаганда и/или без значение в най-лошия случай ...

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
За пенсионерите що спорите за глупости ?
Да не са ви баннали от гугъл
ей на примерно : http://ime.bg/bg/articles/parlamentarni ... i-zaetost/
по възрастови групи.
и още по точно по таблички за евроизборите :
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%D0% ... 42090.html
Прави впечателние че популистките плямпаджийски партии като БСП печелят пенсионерите, а ГЕРБ е "артията на заетите" , и на младите , около 30г. до 60 г.
Което няма как да ме радва - работещите умни реалисти не слушат празни обещания за нирвана и великия комунизъм.
Явно колкото и да се пише, ти никога няма да разбереш разликата за неща за които никой не спори , и истинските компромати и лъжи, които СЕГА червената пропаганда изпозлва в невероятни размери .
Сарказма ти и насмешката ти са напълно неадекватни в случая.
Научи се на нещо мн простичко - да сравняваш.
Щом си доволен да ревеш колко зъл торбалан е ББ ,че и Цв Цв , а да не забелязваш милионите че и милиарди откраднати пари от червените якички, от явно нагло безочливо червено крадене, от международните рейтинги , от общото развитие на държавата.. така да е... погледа ти , т.е. мирогледа ти е толкова ограничен че никога няма да надхвърлиш елементарното си хейтърско ниво и елементарно мислене.
Ще се поентя- не 25 г. още 250 г. няма д ани стигнат с такова мислене.
Да не са ви баннали от гугъл

ей на примерно : http://ime.bg/bg/articles/parlamentarni ... i-zaetost/
по възрастови групи.
и още по точно по таблички за евроизборите :
http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%B7%D0% ... 42090.html
Прави впечателние че популистките плямпаджийски партии като БСП печелят пенсионерите, а ГЕРБ е "артията на заетите" , и на младите , около 30г. до 60 г.
Което няма как да ме радва - работещите умни реалисти не слушат празни обещания за нирвана и великия комунизъм.
Явно не си следил темата щото тука подробно изяснихме, че тези неща са компромати, пропаганда и/или без значение в най-лошия случай ...
Явно колкото и да се пише, ти никога няма да разбереш разликата за неща за които никой не спори , и истинските компромати и лъжи, които СЕГА червената пропаганда изпозлва в невероятни размери .
Сарказма ти и насмешката ти са напълно неадекватни в случая.
Щом си доволен да ревеш колко зъл торбалан е ББ ,че и Цв Цв , а да не забелязваш милионите че и милиарди откраднати пари от червените якички, от явно нагло безочливо червено крадене, от международните рейтинги , от общото развитие на държавата.. така да е... погледа ти , т.е. мирогледа ти е толкова ограничен че никога няма да надхвърлиш елементарното си хейтърско ниво и елементарно мислене.
Ще се поентя- не 25 г. още 250 г. няма д ани стигнат с такова мислене.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:32, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
- Код: Избери целия код
..Прави впечателние че популистките плямпаджийски партии като БСП печелят пенсионерите, а ГЕРБ е "артията на заетите" , и на младите , около 30г. до 60...
Колко си прав ,сам нямаш представа. Младите 60г

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Jordana написа:
- Код: Избери целия код
..Прави впечателние че популистките плямпаджийски партии като БСП печелят пенсионерите, а ГЕРБ е "артията на заетите" , и на младите , около 30г. до 60...
Колко си прав ,сам нямаш представа. Младите 60г,те ГЕРБ така им викат щото да работиш на 70 г е нещо нормално за ГЕРБ .До наакване и после пожизнен парцел 2х1 метра .
Подигравай се и изкривявай думите ми "младите около 30 г. до 60 г. " , колкото искаш, то фактите и цифрите говорят сами за себе си .
И да, младите и работещите ДО 60г. не са таргета на вашата партия.
Радвам се не за друго , не че работят до 60 г. и повече, а защото все пак по обективни причини , този промит манипулиран идеологически електорат намалява сам по себе си.
2.5 млн пенсионери се компенсират със още повече работещи навън хора, които и изхранват тези пенсионери, затова и надеждата ми е дано да стане електронното гласуване, което не епроблем , както и електронното банкиране, стига да има желание.
Тогава вашата партийка със бат серго в трамвая, ще е на нивото на границата на влизане в парламента.

Дано нашето поколение доживеем да видим това.
пп
Честито ви ново име - вече сте "БСП-лява българия"
Както и преди се смях когато се прекръстихте от БКП на БСП , още тогава умните хора казаха - вълка козината ис мени , характера - не.
Чудя се.. сменяйки старото оакано име, с новото дали пак ще с фръцкате като "столетница" ??

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
miro20 написа:Сарказма ти и насмешката ти са напълно неадекватни в случая.
Миро,
мислих дълго над поста ти ... първо си викам - сигурно иска да ме обиди ...
Ама се замислих още (викам да се пробвам да не съм елементарен) и ми просветна -
не е така, такъв активен младеж, с гражданска позиция, изпълнен с желание България да се промени
и кученце за аватар едва ли ми мисли лошото ... по-скоро е прав ...
Прав си:
- че мисленето ми е елементарно - няма нищо по-елементарно от това хората от силовите групировки да нямат място във властта
- че не мога да сравнявам - между две лайна (БСП и ГЕРБ) никога не бих могъл да избера. Едното вкиснато и зеленикаво, другото твърдо с традиционен аромат, а ходи избирай ...
- че съм хейтър - хейтвам цялата помия която се случва у нас и нямам полезен ход ...
- че ми е ограничен мирогледа - тука просто ще се съглася щото ми се струва, че твоя е много по-широк ... по отношение на Миро гледа ще си винаги пред мен ...
Айде със здраве до следващото ми неадекватно и саркастично мнение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- че не мога да сравнявам - между две лайна (БСП и ГЕРБ) никога не бих могъл да избера. Едното вкиснато и зеленикаво, другото твърдо с традиционен аромат, а ходи избирай ...
- че съм хейтър - хейтвам цялата помия която се случва у нас и нямам полезен ход ...
Прскачамповечето квалификации, но ...
с това цитираното си много горд сигурно ?
Сигурно се чустваш супер просветлен от "светлината" и "божето слово" че видиш ли , всички са л'йна ??
Ще се повторя, но пак ще го кажа - ПО ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА. НЯма идеално упралвение, навсякъде се тресат от скандали , такива няма само може би в малкото останали тоталитарни режими като сев. корея, куба... ?
Та.. може би там ще си най щастлив ? с илюзията че няма л'йна ???
хаха

Умишлено не споменах Китай, просто защото там също се тресат отвреме на време, но там пък директно растрелват на площада...

Разликата между всичките тези "политики" е че за едното си информиран горе долу, в други - не.
Кое те прави по щастлив ? гледането на л'йна , или обръщайки се с гръб, да си кажеш - аз не виждам л'йната, значи те не съществуват.
Във всеки пост почти повтарям едно и също - сравнявай .
Кое е по добре за държавата.
Не месия, месия, вожд, цар, хегемон, никога няма да дойде, и такова нещо не съществува.
Гледай кое движи държавата, и кое евентуално , ще подобри социалния ни живот.
БСП и ДПС доказано са анти-български мафиотски партии за мен.
Които в нормален парламентарен и обществен живот не би трябвало да съществуват.
Уви .
Затова което е тяхна алтернатива, за мен е приемливо решение.
абе новини не гледате ли .. тези изроди до последно така са хванали кокала , както стана нарицателно израза.... промени и далавери в 12 без 5

- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Типично отношение! Който не харесва ГЕРБ е от БСП и обратното... 

Live forever or die trying
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
На мирчо не му ли свикнахте на латерната, от 100-на страници е зациклил
Тя войната отдавана свърши, ама той си взривява влакове 

Ubi dubium, ibi libertas
Centurione написа:Типично отношение! Който не харесва ГЕРБ е от БСП и обратното...
Дали да спомена ОТНОВО , че колкото и да не ви се вЕрва, дори не агитирам за ГЕРБ, нито за друга партия.
Казах нещо толкова простичко - всичко което е алтернатива на престъпниците от БСП и ДПС за мен е приемливо.
кръв пикаете червната клика че загубихте, и всичко изкарвате гербистка пропаганда, ама май няма кой да ви върже на простотията.
Тя войната отдавана свърши, ама той си взривява влакове
Напротив, тепърва очаквам нови порции червена помия.
Все пак изборите са сравнително скоро.
То всъщност почнахте де.. как точно сега "изведнъж" някои почнаха да се сещат за мутренско минало, кой бил на снимка с бай тошо .. "ама що биете негрите" и т.н. и т.н..

Дори не говоря за новите "опорни точки" кой как щял да се коалира с ДПС , сякаш до вчера не се подмивахте и целуфкахте

смешна работа

- Centurione
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M5 E39
Охохохо, доживях да видя някой да ме нарече част от червената клика. Това просто бие всички рекорди. За да разсея съмненията ти Миро, не съм от тях, но и не съм от т.нар. от теб "алтернатива". И не, не съм безпартиен и аполитичен, така че не захващай и тази тема.
ПП: Сега сигурно се чудиш какво ще да е туй животно дето хем не е червено, хем не е герберастко, пък и безпартийно не било
ПП: Сега сигурно се чудиш какво ще да е туй животно дето хем не е червено, хем не е герберастко, пък и безпартийно не било

Live forever or die trying
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Centurione написа:.. не съм от тях, но и не съм от т.нар. от теб "алтернатива". И не, не съм безпартиен и аполитичен, така че не захващай и тази тема.
аз си признавам че ме гложди

остават Барека, РЗС, ВМРО или някоя др. националистична.... (това при положение, че приемем, че под "тях" отхвърляш БСП и ДПС едновременно. Иначе щях да напиша ДПС, а знаем, че техния контингент е с IQ-то колкото са копчетата на волана)