Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от sambeto » 10 Мар 2012, 12:47

JOTTO_DEL написа:Колеги ще си взимам BCAA и се чудя между Gaspari, Peac, Olimp? Кой според вас са по-добри?

От така изброените аз бих си взел на Gaspari....ма сигурно ти е ясно че само с BCAA не очаквай чудеса :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 10 Мар 2012, 13:25

sambeto написа:
JOTTO_DEL написа:Колеги ще си взимам BCAA и се чудя между Gaspari, Peac, Olimp? Кой според вас са по-добри?

От така изброените аз бих си взел на Gaspari....ма сигурно ти е ясно че само с BCAA не очаквай чудеса :mrgreen:

Знам, че само с BCAA не става! :mhihi: В момента пия Креатин и Л-Карнитин, и преди тренировка Jack3d. :mrgreen: BCAA-то ще го взимам за възтановяване. Още се чудя дали да взимам и протейнче (Gold Standart), че много добавки станаха? :paranoid:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Мар 2012, 14:34

JOTTO_DEL написа:Още се чудя дали да взимам и протейнче (Gold Standart)

След като изпих една кофа Syntha-6... Още се чудя що съм давал толкова пари за тоя Голд Стандарт (3-4 кофи поне съм изпил) :dunno: От Syntha-та определено съм по-доволен. Може би защото е протеинова матрица. Сега съм си взел Syntrax Matrix и другата седмица почвам да го пия, че един важен изпит имам и не съм много сериозен с тренировките сега.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 10 Мар 2012, 15:29

TNT написа:
JOTTO_DEL написа:Още се чудя дали да взимам и протейнче (Gold Standart)

След като изпих една кофа Syntha-6... Още се чудя що съм давал толкова пари за тоя Голд Стандарт (3-4 кофи поне съм изпил) :dunno: От Syntha-та определено съм по-доволен. Може би защото е протеинова матрица. Сега съм си взел Syntrax Matrix и другата седмица почвам да го пия, че един важен изпит имам и не съм много сериозен с тренировките сега.

Има повече въглехидрати в Syntha-6. Ако се чисти е по-добре Gold.
От по-евтините си заслужава може би http://www.silabg.com/bg/6505-PhD-Pharm ... 5lbs-.html да се пробва. По мненията в сайта не е лош.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Мар 2012, 19:35

Точно за тези на PhD... Колкото и пъти да почна да ги смятам по грамажи на протеин в доза... все не ми излиза чак толкова по-евтино от "скъпите и комерсиални" протеини... Купуват го много, защото е 90 дози, а конкуренцията е 70-80... Ама никой те гледа, че в една доза имаш по 18гр само... То и "скъпите" като не пълниш лъжичката излизат същото :lol: А разликата в цената не е някаква брутална.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 11 Мар 2012, 19:47

Днес си поръчах Bsn Syntha-6 и ще го пия с креатин. Преди тренировка Jack3d. BCAA за сега няма да взимам, тъй като в Синтрата има достатъчно количество. Как да пия Синтрата, дали да замествам едно хранене с нея? :?:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jim Beam » 12 Мар 2012, 0:51

JOTTO_DEL написа:Днес си поръчах Bsn Syntha-6 и ще го пия с креатин. Преди тренировка Jack3d. BCAA за сега няма да взимам, тъй като в Синтрата има достатъчно количество. Как да пия Синтрата, дали да замествам едно хранене с нея? :?:

Може, но не и основно. Най-добре е да я пиеш сутрин на гладно, след 30-40 мин закуска, в нетренировъчни дни и вечер точно преди лягане, 1 час след вечерята. Иначе веднага след тренировка и сутрин.

Аз си взех Златнио Стандарт и едно Окси Елит. Имам вече БЦАА на Гаспари и алкалин, та ще ставаме сериозни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JOTTO_DEL » 12 Мар 2012, 7:57

Jim Beam написа:Може, но не и основно. Най-добре е да я пиеш сутрин на гладно, след 30-40 мин закуска, в нетренировъчни дни и вечер точно преди лягане, 1 час след вечерята. Иначе веднага след тренировка и сутрин.

Аз си взех Златнио Стандарт и едно Окси Елит. Имам вече БЦАА на Гаспари и алкалин, та ще ставаме сериозни.

Благодаря ти! :yes:
Успех и на теб! :smoke:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от destiny » 12 Мар 2012, 13:43

здравейте!не знам дали е точно по темата , но може ли някой да ми препоръча хубав фитнес в центъра или около центъра на София?

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 12 Мар 2012, 15:26

JOTTO_DEL написа:
Jim Beam написа:Може, но не и основно. Най-добре е да я пиеш сутрин на гладно, след 30-40 мин закуска, в нетренировъчни дни и вечер точно преди лягане, 1 час след вечерята. Иначе веднага след тренировка и сутрин.

От Синта-6 и аз съм доволен, две кофи изпих от него и съм с около 4-5 кила отгоре. Аз го пих сутрин на гладно и след половин един час закуска (както ти е казал колегата), а също и преди и след тренировка. Случвало се е и преди лягане да го пия няколко пъти, но обикновенно преди лягане хапвам около 150 до 200гр извара и затва. Успех колега :yes:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jim Beam » 12 Мар 2012, 17:47

Nikito_nn написа:
JOTTO_DEL написа:

От Синта-6 и аз съм доволен, две кофи изпих от него и съм с около 4-5 кила отгоре. Аз го пих сутрин на гладно и след половин един час закуска (както ти е казал колегата), а също и преди и след тренировка. Случвало се е и преди лягане да го пия няколко пъти, но обикновенно преди лягане хапвам около 150 до 200гр извара и затва. Успех колега :yes:

С извара може да се замести, защото е по-бавна и "попива" в мускула през нощта. За това има и казеин, който си се води нощен протеин.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 12 Мар 2012, 17:55

А изварата как я ядете, чиста ли, или я смесвате с нещо? Защото аз чиста извара не мога да ям. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jim Beam » 12 Мар 2012, 18:26

BorisBMW написа:А изварата как я ядете, чиста ли, или я смесвате с нещо? Защото аз чиста извара не мога да ям. :)

И аз не мога, но със сирене, сметана, черен пипер е добре. Може и домат да сложиш, чушки да стане като катък. Аз и с майонеза съм я ял ама не е много полезно за сваляне на кила.

Имам въпрос: Абе като правя гърди и много ми се натоварва трицепса. С широк хват правя лежанка, не е от това, но заради трицепса нещо не мога да натоваря гърдите както трябва. Правя ги в отделен ден с рамо. Ръце правя също в отделен ден. Ако правя трицепс два пъти в седмицата (сега правя 1 път ръце) ще има ли ефект за качване на силата му или ще го претоварвам и ще стане по-зле?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 12 Мар 2012, 19:59

200 гр. извара със 100 гр. кисело мляко, вода и сол и всичко това в блендера и на айран. След много и различни опити да се науча да ям извара, стигнах до този компромисен и най безболезнен вариант.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 12 Мар 2012, 20:08

аз един път направих грешката да смеся извара със сухо мляко, няколко сурови яйца и вода в блендера и викам кво толкова да стане все ще го изпия .... ДЕЦА НЕ ОПИТВАЙТЕ ТОВА ВКЪЩИ!!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата