Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
JOTTO_DEL написа:Колеги ще си взимам BCAA и се чудя между Gaspari, Peac, Olimp? Кой според вас са по-добри?
От така изброените аз бих си взел на Gaspari....ма сигурно ти е ясно че само с BCAA не очаквай чудеса

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
sambeto написа:JOTTO_DEL написа:Колеги ще си взимам BCAA и се чудя между Gaspari, Peac, Olimp? Кой според вас са по-добри?
От така изброените аз бих си взел на Gaspari....ма сигурно ти е ясно че само с BCAA не очаквай чудеса
Знам, че само с BCAA не става!

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
JOTTO_DEL написа:Още се чудя дали да взимам и протейнче (Gold Standart)
След като изпих една кофа Syntha-6... Още се чудя що съм давал толкова пари за тоя Голд Стандарт (3-4 кофи поне съм изпил)

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
TNT написа:JOTTO_DEL написа:Още се чудя дали да взимам и протейнче (Gold Standart)
След като изпих една кофа Syntha-6... Още се чудя що съм давал толкова пари за тоя Голд Стандарт (3-4 кофи поне съм изпил)От Syntha-та определено съм по-доволен. Може би защото е протеинова матрица. Сега съм си взел Syntrax Matrix и другата седмица почвам да го пия, че един важен изпит имам и не съм много сериозен с тренировките сега.
Има повече въглехидрати в Syntha-6. Ако се чисти е по-добре Gold.
От по-евтините си заслужава може би http://www.silabg.com/bg/6505-PhD-Pharm ... 5lbs-.html да се пробва. По мненията в сайта не е лош.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Точно за тези на PhD... Колкото и пъти да почна да ги смятам по грамажи на протеин в доза... все не ми излиза чак толкова по-евтино от "скъпите и комерсиални" протеини... Купуват го много, защото е 90 дози, а конкуренцията е 70-80... Ама никой те гледа, че в една доза имаш по 18гр само... То и "скъпите" като не пълниш лъжичката излизат същото
А разликата в цената не е някаква брутална.

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Днес си поръчах Bsn Syntha-6 и ще го пия с креатин. Преди тренировка Jack3d. BCAA за сега няма да взимам, тъй като в Синтрата има достатъчно количество. Как да пия Синтрата, дали да замествам едно хранене с нея? 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
JOTTO_DEL написа:Днес си поръчах Bsn Syntha-6 и ще го пия с креатин. Преди тренировка Jack3d. BCAA за сега няма да взимам, тъй като в Синтрата има достатъчно количество. Как да пия Синтрата, дали да замествам едно хранене с нея?
Може, но не и основно. Най-добре е да я пиеш сутрин на гладно, след 30-40 мин закуска, в нетренировъчни дни и вечер точно преди лягане, 1 час след вечерята. Иначе веднага след тренировка и сутрин.
Аз си взех Златнио Стандарт и едно Окси Елит. Имам вече БЦАА на Гаспари и алкалин, та ще ставаме сериозни.
- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
Jim Beam написа:Може, но не и основно. Най-добре е да я пиеш сутрин на гладно, след 30-40 мин закуска, в нетренировъчни дни и вечер точно преди лягане, 1 час след вечерята. Иначе веднага след тренировка и сутрин.
Аз си взех Златнио Стандарт и едно Окси Елит. Имам вече БЦАА на Гаспари и алкалин, та ще ставаме сериозни.
Благодаря ти!

Успех и на теб!

здравейте!не знам дали е точно по темата , но може ли някой да ми препоръча хубав фитнес в центъра или около центъра на София?
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
JOTTO_DEL написа:Jim Beam написа:Може, но не и основно. Най-добре е да я пиеш сутрин на гладно, след 30-40 мин закуска, в нетренировъчни дни и вечер точно преди лягане, 1 час след вечерята. Иначе веднага след тренировка и сутрин.
Благодаря ти!![]()
Успех и на теб!
От Синта-6 и аз съм доволен, две кофи изпих от него и съм с около 4-5 кила отгоре. Аз го пих сутрин на гладно и след половин един час закуска (както ти е казал колегата), а също и преди и след тренировка. Случвало се е и преди лягане да го пия няколко пъти, но обикновенно преди лягане хапвам около 150 до 200гр извара и затва. Успех колега

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Nikito_nn написа:JOTTO_DEL написа:Jim Beam написа:Може, но не и основно. Най-добре е да я пиеш сутрин на гладно, след 30-40 мин закуска, в нетренировъчни дни и вечер точно преди лягане, 1 час след вечерята. Иначе веднага след тренировка и сутрин.
Благодаря ти!![]()
Успех и на теб!
От Синта-6 и аз съм доволен, две кофи изпих от него и съм с около 4-5 кила отгоре. Аз го пих сутрин на гладно и след половин един час закуска (както ти е казал колегата), а също и преди и след тренировка. Случвало се е и преди лягане да го пия няколко пъти, но обикновенно преди лягане хапвам около 150 до 200гр извара и затва. Успех колега
С извара може да се замести, защото е по-бавна и "попива" в мускула през нощта. За това има и казеин, който си се води нощен протеин.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
А изварата как я ядете, чиста ли, или я смесвате с нещо? Защото аз чиста извара не мога да ям. 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
BorisBMW написа:А изварата как я ядете, чиста ли, или я смесвате с нещо? Защото аз чиста извара не мога да ям.
И аз не мога, но със сирене, сметана, черен пипер е добре. Може и домат да сложиш, чушки да стане като катък. Аз и с майонеза съм я ял ама не е много полезно за сваляне на кила.
Имам въпрос: Абе като правя гърди и много ми се натоварва трицепса. С широк хват правя лежанка, не е от това, но заради трицепса нещо не мога да натоваря гърдите както трябва. Правя ги в отделен ден с рамо. Ръце правя също в отделен ден. Ако правя трицепс два пъти в седмицата (сега правя 1 път ръце) ще има ли ефект за качване на силата му или ще го претоварвам и ще стане по-зле?
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
200 гр. извара със 100 гр. кисело мляко, вода и сол и всичко това в блендера и на айран. След много и различни опити да се науча да ям извара, стигнах до този компромисен и най безболезнен вариант.
аз един път направих грешката да смеся извара със сухо мляко, няколко сурови яйца и вода в блендера и викам кво толкова да стане все ще го изпия .... ДЕЦА НЕ ОПИТВАЙТЕ ТОВА ВКЪЩИ!!!!