Море 2025г.?!...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Re: Море 2025г.?!...

Мнение от adovet » 31 Авг 2025, 11:56

За първи път ходихме на островите надолу към Санторини. Бяхме първо 6 дни на остров Иос на една сватба. Къщата където беше сватбата беше уникална https://cycladicgem.com/. Плажовете на Иос са много добри, но единственото което не преценихме е че водата е по студена 25-26 градуса, най вероятно защото е в открито море. Много хубави таверни с много хубави барове. След това бяхме две нощувки на Санторини. Определено там втори път не бих отишъл, страшна лудница мноооого народ и цените са доста по високи, една бира от 330мл-12-13евро. И плажа не е нещо особено освен, че е вулканичен(черен). Рентакарите също не ги даваха с пълна застраховка и плащахме по 65 евро/ден. Та като цяло ако ходите в тази посока по добре на по малко известните острови.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 01 Сеп 2025, 10:11

Аз имам доста сериозен проблем, който вече почва и на нервна почва да ми влияе. Пети път ходя в Неа Перамос (Гръцко) и винаги след ден първи, съм с жестоки стомашни проблеми, в най-лекият случай, само с разстройство...
Какво ли не опитвах. Избягвах морските дарове, пробвах само със салати, пробвах със сувлакитата им, гироси, дори съм опитвал и само с тестени неща там, но винаги ме хваща нещо. Не знам дали изобщо е от храната...
От към плажове, ходя само на Амолофи, където не е мръсно и водата е кристал. Нямам никаква идея защо винаги ме хваща нещо от стомашно чревните, но ми убива почивката, просто нямам логично обяснение. Вода кажи речи здвавословен начин на живот и реално проблеми с корема нямам.
За инфо, ходил съм на Тасос, Керамоти и по третия ръкав, там такива проблеми нямам. Но виж 4-5 пъти на Неа Перамос, винаги от ден едно ми се ***** мамата от стомашно чревни. Не знам, храната ли им е гадна, кухните ли не са им чисти, нещо във водата ли има, но е трагедия. Това даже почва да ми клони везните да не ходя вече там......
А може би, просто е чист гаден късмет.
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 01 Сеп 2025, 10:26

Смени мястото.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii