Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Re: iOS тема
speeder88 написа:Мдам, ама от 30% надолу пада бая бързо! След като написах поста от 17 падна директно на 14! Ще му направя няколко цикъла от под 20 до 100 и обратно и да видим! Дано на bum решението излезе читаво!
Аз затова съм си махнал процентите, да не се филмирам

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- denises26
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: Алпина
+ за Киейтив център-а. Имах сериозни проблеми с изтощаването на батерията. Вечер без да се позлва падаше около 30% без включен мобилен интернет или Wi-Fi, с нормално ползване даваше 3 часа usage. Та при първото изпращане в сервиза смениха батерията, като казаха, че моята била дефектна. Предполагах, че това няма да разреши проблема и се оказах прав. След повторното изпращане на телефона до сервиза правиха някакви тестове в продължение на седмица и го замениха. Изпратиха ми чисто ново устройство. Доволен! 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Новата батерия работи добре. Въпреки, че е малко рано за заключения.
Но днес говорих на студено и си бачка нормално.
С 3 часа работа и 21 часа стендбай е на 50%.
Ама нова брада...

Но днес говорих на студено и си бачка нормално.
С 3 часа работа и 21 часа стендбай е на 50%.
Ама нова брада...

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Ти ли си направил логото на виваком да ти е цветно?
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Kroki написа:Ти ли си направил логото на виваком да ти е цветно?
Тва само за ВИП клиенти.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Еба го у боклука... Нещо не мога да му хвана спатиите или аз съм филм някъв! FB обаче е ебати смукача на батерията дееба и приложението!
Явно има още хляб в нея! Вчера вечерта от 83% до днес сутринта падна едва с 10%, а имах около 30-на минути поне чоплене в някъв фейсбук.
Ше го потърпя още малко и ще се мятам май на някъв 7+, че там по форумите гледам usage-и по 15-16 часа с едно зареждане.
@bum_bum - гледам реклами на сервизи, които сменят сиплеите за по 100-на кинта, дали ше са читави?
Явно има още хляб в нея! Вчера вечерта от 83% до днес сутринта падна едва с 10%, а имах около 30-на минути поне чоплене в някъв фейсбук.
Ше го потърпя още малко и ще се мятам май на някъв 7+, че там по форумите гледам usage-и по 15-16 часа с едно зареждане.
@bum_bum - гледам реклами на сервизи, които сменят сиплеите за по 100-на кинта, дали ше са читави?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Бахти якото лого
Колега speeder, според мен батерията си ти е съвсем наред, ползвай си с кеф телефона... за смяна бих изчакал 8, очаквам наистина да си заслужава

Колега speeder, според мен батерията си ти е съвсем наред, ползвай си с кеф телефона... за смяна бих изчакал 8, очаквам наистина да си заслужава

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
speeder88 написа:@bum_bum - гледам реклами на сервизи, които сменят сиплеите за по 100-на кинта, дали ше са читави?
Ми.. китайски са. Батерия или копчета бих сменил с такива ама дисплей китайски по-скоро не. Мен адски ме нервира, а и днес много ми бяха нервите и без това и исках да го оправя веднага. За това взех тоя дисплей, но предполагам ако не си на зор ще се намери цял заключен или дисплей само без следи от употреба пак за тия пари някъде. А смяната е елементарна.
Мисля аз направо да отварям сервиз.

Уж перфектен бил дисплеят ама ползван без протектор явно. И все пак по-добре от строшен.
Тъч ид-то обаче явно си е персонално за всеки телефон и от новия дисплей не бачка. Та смених и него с моето.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Touch ID-то върви с Motherboard-a, от 5S нагоре всички са така. Хоум бутона трябва да си е твоя иначе не бачка TouchID-то и като ъпдейтнеш телефона се бъгва и си иска неговото си копче.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
Моя боклук си е стабилен що-годе, доколкото може да бъде стабилен телефон на над две години. Два часа ползване му дърпат около 30% ток. Зависи и пак какво е ползването...
Това не мога да си го обясня много, много... Ако бъгне ID-то, к'во праим? Гледам, че за 6-ци се продава само home бутон, та я дай малко повече инфо.
DigitalExile написа:Touch ID-то върви с Motherboard-a, от 5S нагоре всички са така. Хоум бутона трябва да си е твоя иначе не бачка TouchID-то и като ъпдейтнеш телефона се бъгва и си иска неговото си копче.
Това не мога да си го обясня много, много... Ако бъгне ID-то, к'во праим? Гледам, че за 6-ци се продава само home бутон, та я дай малко повече инфо.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Продава се да. Ама не може да го подкараш. Дали може да си го смениш с оригинален бутон и да ти го коднат в Creative примерно - не знам, най вероятно може, но заради TouchID-то целия ти бутон върви с LogicBoard-a на телефона. Демек сменяш си хоум бутонаи вече TouchID-то ти не бачка. Да бутона работи, но не и TouchID-то, има го и тънкия момент,че ако ъпдейтнеш телефона с различен хоум бутон излиза една грешка която няма оправяне докато не върнеш неговия си хоум бутон .