Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 07 Авг 2014, 10:10

Сега и пенсионерите го дразнят че гласуват за герб :shock: :mhihi: нямам думи за неговата баналност.. Живеем в свободна държава, всеки си гласува за който иска, това е лично право на избор, косвено право на всеки да си гласува за някой или да го поддържа и не те засяга.

И това с колко пенсионера си говорил няма никакво значение, погледни резултатите на последните национални и евро избори, над 70г масово са гласували за партията майка, извадките бяха на пресконференцията на герб.. от бсп ги беше срам да ги извадят, само Петков както винаги каза истината че възрастовите групи гласували за тях са леко "притеснителни"

п.с скоро на някаква конференция Борисов с германци от бундестага, беше там с Р.Петков, което ме кара да мисля че по-скоро ще има коалиция герб+абв отклкото герб + рб.. така и левите ще са доволни, а на бсп ще им дръпнат килима под краката..
Врагът на моя враг е мой приятел ;)
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Авг 2014, 10:38

Виж какво ейсърчо,
ще те помоля да не пишеш по тоя начин ,обръщайки се към мен,очевидно е че не може да разбереш за какво става въпрос и че мнението ми е продиктувано от там,че ти и онзи другия заклеймявате бабите си и дядовците си че са издигали червени и всякакви там цветове на власт и дори някой обясняваше да им скриел личните карти.
Поста ми бе за това че пенсионерите масово гласуват за герб.

И докато има хора като теб ,дето виждат врагове и единственият им избор се основава на някаква конфронтация и разединения,няма да има единно общество...колко тъпо звучи-"врага на моят враг...",ама как може такива ярки глупотевини да дрънка някакъв член на дадено общество,извадени от нечии лексикон ... :banghead:
Ама какво ли се впечатлявам...
Разлика между подобен на теб ,пенсионер и ром (разбирай циганин) в определянето чрез гласуване на политическата класа която ще управлява България няма,та сети се какво имам в предвид!

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Авг 2014, 10:55

Е.Димитров написа:Поста ми бе за това че пенсионерите масово гласуват за герб.

Досега не показа нито един смислен довод в подкрепа на това твърдение :dunno:

Тук нещата изглеждат малко по-логични, ама ако ти си говорил наскоро със всички пенсионери ...
http://www.dnes.bg/evroizbori-2014/2014 ... iia.226796
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 07 Авг 2014, 11:19

@ Димитров
Каквото повикало такова се обадило ;) Ако имаше модератори които да следят правилата, ти щеше да си в постоянна почивка заради обидите и личните определяния.Ама аз пък хич не ти се обиждам, дори ти се радвам :) щото твоето принизяване говори за дълбоки комплекси и неоцененост, нещо което никога не съм изпитвал (ако ме разбираш)

А за моите баби и дядовци не бери грижа, те са украйнци, единият живее в Казахстан и никога не са гласували за партията майка или за комунисти, баща ми е бил бригадир най-висша категория в Москва и за кратко време архитект, за кратко време щото е отказал да лиже гъзове и е мразил тогавашната власт, та е по семейна линия и говори само за твоята си рода.

Веднъж ако седнеш да говориш по темата, без типичните си лирични отклонения, щеше да погледнеш резултатите от пресконференцията на герб/бсп за 2013 и да установиш че над 70г са гласували масово за бсп, та с колко пенсионери си говорил няма никакво значение.

Ако имаш нещо по личен адрес да ми кажеш пише на лични, може и на бира да ми обясниш.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Авг 2014, 11:48

Ейсър,
ако откриеш една моя дума или тема,в която аз първи съм започнал да обиждам (или въобще съм обидил ) някой,и както опита ти да излъжеш модератор/администратор ,и ако има за теб думите чест и достойнство някакво значение.никога нямаше да повдигаш тази завеса.
Вземи се засрами малко,прочети правилата на форума и вземи най-накрая помисли над думите "насаждане на омраза" какво означава и как всички постове са ти в тази посока,както и заклеймяване и откровени лъжи.
Не ме интересува какво и къде изпитваш като чувства и усещания,но тук определено не е трибуна на политическата ти партия да и развяваш знамето.
Темата е прекрасна и цели изразяване на мнение по даден казус от политическото ежедневие или коментари на дадени събития от политическият живот,както и лични впечатления,а не тема за пропагандиране на дадена политическа сила/лица ,насаждане на омраза,разделение,подбудителство към репресии (в каквито съм убеден че никога не би участвал),личностни нападки,опити за лъжа с цел отстраняване на опонент и всякакви такива неща,каквито ти насаждаш със всеки твой пост! (просто някой който се интересува,би прочел постовете ти ,а те са пропити с омраза,напрежение,както и разбира се анти руски настроения :angel: )

По темата и дано вече някой прочете какво точно искам и съм написал а то е:
В разговори ,които съм водил с пенсионери,всички подкрепят и гласуват за герб!
Баси,пиша го за трети път и ми се затвърждава тезата че над 80% от българите сме...глупави.

Темата иначе е страхотна,само да се спре с тая пропаганда :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Авг 2014, 12:07

Е да де и без ни го казваш ние знаем, че има пенсионери който гласуват за ГЕРБ, а ти познаваш някой от тях еми браво.

Това което се опитваме да ти кажем, е че една птичка пролет не прави или иначе казано, виж соц проучвания и ще разбереш, какво значат думите "пенсионерите подкрепят БСП".

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Авг 2014, 12:10

Е.Димитров написа:По темата и дано вече някой прочете какво точно искам и съм написал а то е:
В разговори ,които съм водил с пенсионери,всички подкрепят и гласуват за герб!
Баси,пиша го за трети път и ми се затвърждава тезата че над 80% от българите сме...глупави.

Е и?

И за 23-ти път да го напишеш то е с тежест 0 тъй като се отнася до пенсионерите, с които си говорил ти.

Те колко са, къде са, няква представителна извадка ли са ... :kuku:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Авг 2014, 12:21

Димитров, наясно ли си с теорията на вероятностите, закона за големите числа и т.н. ? Просто с пенсионерите около теб те е ударила вариацията :mhihi: :mhihi:

Едната ми баба си гласува абсолютно винаги (100%) на избори за БСП. Другата наистина гласува за ГЕРБ, просто защото в последните години има позната в общинския съвет в града й :lol: Преди и тя си гласуваше за БСП :wave:

На последните избори бях много изненадан, че няма 100 баби в избирателната секция. После като си говорих с един приятел от съседния блок, който гласувал рано преди работа... Бабите в 7ч. сутринта се събирали пред блока, за да ходят заедно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 07 Авг 2014, 12:37

Да бе,възможно е да е така,не отричам че има и други варианти.
Не че стоя в пенсионерки клубове и вадя представителни извадки,но с тези дето съм имал контакти,включително и родителите ми.
Може да се каже тогава че пенсионерите от големите градове подкрепят герб,а от селата се подкрепя бсп или там който си подкрепят.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 07 Авг 2014, 14:16

Марионетките на Мутропитека почнаха да издишат много рано. Ей го първия некадърник - служебен министър на правосъдието. Понеже не може да бъде адвокат - първо е станал протестър, а след това министър. Практичен човек, знае как се прави кариера :mhihi:
Untitled.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 07 Авг 2014, 14:32

Залагам 3.40, че с тия наказания е репресиран от корумпираната до момента съдебна система :mhihi:
Изображение

...

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 07 Авг 2014, 14:40

Е.Димитров написа:

Тоя па, насаждане на омраза, веднъж преди 2г съм му казал червен и вика насаждане на омраза :mhihi: :kuku: Не ме карай да ти вадя постовете дето N пъти слагаш обидни етикети по мой адрес , не за друго ма не заслужаваш такова внимание.. а хората са ги чели не един път и не само по мой адрес, да не забравяме кого го баннаха за "помак" и дори сам наричаш 80% от българите глупави. Направи услуга и на 2-ма ни и никога не ме цитирай повече, щото ти обещавам ще си поиграя 1 седмица и ще ти извадя всички обидни цитати и няма се познаеш сам, иди се прегледай някъде. Ето затова вече заслужавам и аз бан, но както казах, каквото повикало, такова се обадило.

Извинявам се на всички че ни гледате глупостите и му влезнах в риториката, но на тия драсканици няма как да остана длъжен.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 07 Авг 2014, 15:05

streetz написа:Марионетките на Мутропитека почнаха да издишат много рано. Ей го първия некадърник - служебен министър на правосъдието. Понеже не може да бъде адвокат - първо е станал протестър, а след това министър. Практичен човек, знае как се прави кариера :mhihi:
Untitled.jpg

На кой?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 07 Авг 2014, 16:00

6inlinepower написа:
streetz написа:На кой?

Ее как кой? Колко борци-престъпници са официално във властта днес? Кой е бил шеф на борческа охранителна фирма ИПОН от 90-те, свързана с поне 2 неразкрити убийства; приятелят и съдружник на Румен Пашата, Маджо, Красимир Маринов-Маргина, варненската групировка ТИМ и други знайни и незнайни престъпници; свързван е от западните разузнавания със СИК (докладите ги има в Wikileaks); човекът, на чиято приятелка джипът беше взривен пред офиса на СИК през 1997; съвсем ... и тия неща са известни още от преди да влезе в политиката (т.е. са на повече от 10 години :) По-новите му изяви (изцепки) ги знаем, а името на този "велик" човек е Бойко Борисов :) Едва ли някой си мисли, че смотаният ни президент е имал правото сам да реди служебното правителство :lol:
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Авг 2014, 16:37

Бареков ти ли си?

http://afera.bg/razsledvania/65860.html

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата