Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
http://www.youtube.com/watch?v=tWQ92iTy ... plpp_video
Като говорим за хранене, ето нещо интересно.
Като говорим за хранене, ето нещо интересно.
Dpy написа:И шейковете, които се продават в залите, винаги ти излизат по-скъпо, от колкото да си ги взел в голяма разфасовка, отделно и в повечето случаи са с посредствено качество.
Нормално е всеки да си слага надценнка... Иначе каква ще им е далаверата
Да де, само дето надценката е 500-1000% 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз дадох аналогичен пример по-горе, ама явно не ти се чете... т.е. нито откриваш топлата вода, нито пък в залите те "цакат" повече, от колкото се очаква.
Сега не отричам, че вероятно съществуват зали, където умишлено те товарят... но това е различно.
Сега не отричам, че вероятно съществуват зали, където умишлено те товарят... но това е различно.
Колеги какво мислите за тоя стак: суроватъчен протеин изолат на NOW, БЦА и креатин монохидрат? Искам да кача още малко мускулна маса, и съм се спрял на тези продукти.
Препоръчайте ми и добри бца, и кажете мнение за продуктите на NOW и специално за протеините им(овкусен или неовкусен да си набавя)
Благодаря предварително
Препоръчайте ми и добри бца, и кажете мнение за продуктите на NOW и специално за протеините им(овкусен или неовкусен да си набавя)
Благодаря предварително

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Nightmare написа:Колеги какво мислите за тоя стак: суроватъчен протеин изолат на NOW, БЦА и креатин монохидрат? Искам да кача още малко мускулна маса, и съм се спрял на тези продукти.
Благодаря предварително
Моето мнение,без да задължавам никой с него,все пак всичко си е до организъм е че.....NOW са сносни продукти,демек среден клас.
Ако имаш възможност се ориентирай към марки като ON,Gaspari,Universal,макар че BSN са ми много комерсиални те също са по качествени от NOW

Разгледай ги продуктите им и,при всички случай са ниво нагоре от NOW

Иначе като стак е добре,и то доста добре за ефект от добавки.При възможност вземи и добавка влияеща на нивото на Тестостерона,за да е ефекта максимален

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Някой може ли да ми обясни каква е разликата между Animal Pak, Animal Stak и Animal M-Stak. Намислил съм да взема една опаковка, но не знам кое е по добре за ефекта който желая да постигна, а именно качване на мускулна маса. Ще съм благодарен ако споделите с мен кое най-добре ще ми помогне. Чувал съм че Animal Stak-а било по-добре защото имал някакъв анаболен ефект, но не съм особено компетентен в тази област
и ще се радвам да споделите мнения.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Nightmare написа:Колеги какво мислите за тоя стак: суроватъчен протеин изолат на NOW, БЦА и креатин монохидрат? Искам да кача още малко мускулна маса, и съм се спрял на тези продукти.
Благодаря предварително
Аз знам мнението на Самуил за продуктите на NOW, само искам да кажа моя опит с тях.
Пробвал съм преди това суроватъчен протеин на ON и останах доволен от резултатите, НО той ми образуваше повече газове сравнено с NOW Whey Protein Isolate.
Като цяло пия и техни BCAA-та и L-Glutamine - всичко ми е неовкусено и вкуса ... абе иска си свикване като минаваш от овкусен на неовкусен. Струва си неовкусения заради чистотата на суплемента като цяло, без излишни добавки.
Пак казвам при мен NOW>ON ... има разлика от организъм до организъм. Пил съм и двете по време на "активни" тренировки, пил съм ги в еднакви количества и при еднакво хранене.
ПС: Каквото и да приемате като хранителни добавки НЕ СИ мислете, че може да не хапвате храна -> http://www.livestrong.com/article/55589 ... our-heart/
Протеиновия шейк е 1 , правилното хранене съвсем друго - НЕ СЕ взаимоизключват !
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Nikito_nn написа:Някой може ли да ми обясни каква е разликата между Animal Pak, Animal Stak и Animal M-Stak. Намислил съм да взема една опаковка, но не знам кое е по добре за ефекта който желая да постигна, а именно качване на мускулна маса. Ще съм благодарен ако споделите с мен кое най-добре ще ми помогне. Чувал съм че Animal Stak-а било по-добре защото имал някакъв анаболен ефект, но не съм особено компетентен в тази области ще се радвам да споделите мнения.
Сега ще ти кажа каква е разликата колега

Animal Pak са най добрите....витамини и минерали,няма как да качиш мускулна маса от това.
Animal M Stak е продукт който увеличава белтъчния синтез,хормона на растежа,вдига нивата на тестостерон.Пил съм го,останах доволен до колкото може да се търси ефект от добавка.Задължително е да се изпият поне две кутии с почивката (1 седмица) между тях,и е задължително с него да се вземат доволни количества протеин,амино киселини и глутамин !
Animal Stak беше с анаболен афект,преди доста време в него имаше наличие на прохормони които даваха тоя ефект,НО вече е изчистен от тия неща.Това е продукт който ддейства предимно на тестостерона,малко се припокрива с Animal M Stak,но голяма част от него действа именно само върху тестостероновите нива.
Ако имаш 23-25 години,и приличен стаж в залата може да си вземеш Animal M Stak или Animal Stak,макар че са добавки те си действат малко или много хормонално.Нямат странични ефекти,ама не са и като витамини

Аз лично съм по доволен от Animal M Stak.
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
sambeto написа:Nikito_nn написа:Някой може ли да ми обясни каква е разликата между Animal Pak, Animal Stak и Animal M-Stak. Намислил съм да взема една опаковка, но не знам кое е по добре за ефекта който желая да постигна, а именно качване на мускулна маса. Ще съм благодарен ако споделите с мен кое най-добре ще ми помогне. Чувал съм че Animal Stak-а било по-добре защото имал някакъв анаболен ефект, но не съм особено компетентен в тази области ще се радвам да споделите мнения.
Сега ще ти кажа каква е разликата колега![]()
Animal Pak са най добрите....витамини и минерали,няма как да качиш мускулна маса от това.
Animal M Stak е продукт който увеличава белтъчния синтез,хормона на растежа,вдига нивата на тестостерон.Пил съм го,останах доволен до колкото може да се търси ефект от добавка.Задължително е да се изпият поне две кутии с почивката (1 седмица) между тях,и е задължително с него да се вземат доволни количества протеин,амино киселини и глутамин !
Animal Stak беше с анаболен афект,преди доста време в него имаше наличие на прохормони които даваха тоя ефект,НО вече е изчистен от тия неща.Това е продукт който ддейства предимно на тестостерона,малко се припокрива с Animal M Stak,но голяма част от него действа именно само върху тестостероновите нива.
Ако имаш 23-25 години,и приличен стаж в залата може да си вземеш Animal M Stak или Animal Stak,макар че са добавки те си действат малко или много хормонално.Нямат странични ефекти,ама не са и като витамини![]()
Аз лично съм по доволен от Animal M Stak.
А казваш, че е задължително с него да се вземат доволни количества протеин,амино киселини и глутамин, това означава ли че креатин не е хубаво да се пие и дали пречи ако се пие? Съжалявам че задавам такива въпроси постоянно, но съм много бос в областа на биологията (кое вещество какво е и как действа на организма и с какво да се комбинира...нямам си идея

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Не вреди креатина, но по-добре да го вземеш с глутамин или БЦАА, защото те също са отговорни за хормон на растежа, както ти е казал по-горе колегата, не си мисли, че ще ти увеличи хормона до неузнаваемост.
Аз примерно ако бях на твое място, щях да взем първо М-Стака, защото и аз от него съм по-доволен и след това креатина. Хем организма ще си почине от хормонален стак и ще му дадеш креатинов стак.
Аз примерно ако бях на твое място, щях да взем първо М-Стака, защото и аз от него съм по-доволен и след това креатина. Хем организма ще си почине от хормонален стак и ще му дадеш креатинов стак.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- 6inlinepower
- кандидат ентусиаст
-
Колеги, продавам си колекцията от списания на тема бодибилдинг, може да видите темата http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=64&t=289068 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Nikito_nn написа:sambeto написа:Nikito_nn написа:Някой може ли да ми обясни каква е разликата между Animal Pak, Animal Stak и Animal M-Stak. Намислил съм да взема една опаковка, но не знам кое е по добре за ефекта който желая да постигна, а именно качване на мускулна маса. Ще съм благодарен ако споделите с мен кое най-добре ще ми помогне. Чувал съм че Animal Stak-а било по-добре защото имал някакъв анаболен ефект, но не съм особено компетентен в тази области ще се радвам да споделите мнения.
А казваш, че е задължително с него да се вземат доволни количества протеин,амино киселини и глутамин, това означава ли че креатин не е хубаво да се пие и дали пречи ако се пие? Съжалявам че задавам такива въпроси постоянно, но съм много бос в областа на биологията (кое вещество какво е и как действа на организма и с какво да се комбинира...нямам си идея) Иначе имам някакъв стаж в залата към 7-8 години.
А защо не се ориентираш към Аnimal Pump,за мен най-добрия продукт от серията.
Aзотни бустери и креатинова матрица ,има визуален ефект още първата седмица.
За стаковете аз лично съм по доволен от Мстака,но не мога да кажа че е нещо кой знае какво.Pumpа ми е любимата добавка

Пака тва можеби са най-добрите витаминиа още с първия пакет урината ти става на цвят като на полицаите жилетките

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Ми поръчах си вече един М-стак да го пробвам как ще е, а като го свърша може да пробвам и Аnimal Pump. Благодаря ви много за отговорите, ще кажа после какъв е резултата 

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги ще си взимам BCAA и се чудя между Gaspari, Peac, Olimp? Кой според вас са по-добри?