Избори 2021
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Избори 2021
zAcK написа:Има много гласували за Слави, защото хората искат нови лица в политиката, не за друго![]()
И поради тази причина шкембето няма да влезе, а червените гадове и те залязват
+1
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- TNT
- младши ентусиаст

-
- Мечтае да кара: 911
Top Gun Maverick написа:А вота в чужбина нещо не го разбирам да е за Слави.
Поне няма изтичане на мозъци

П.П. Каракачанов верно ли бил гласувал машинно с новата карта Billa ?
Има доста хора които бихте определили като интелигентни, градски и т.н. които гласуват за Слави или за ГЕРБ. При това гласът им не е лишен от логика.
За ГЕРБ гласуват, защото искат стабилност и не вярват в "революции", освен това са на мнение, че останалите с изключение на БСП нямат капацитет да управляват(с което и аз съм съгласен). Искат стабилно правителство в тези времена, а не политически боричкания.
Тези които гласуват за Слави са почти същите мотиви, но просто им е писнало от ГЕРБ. Не искат да гласуват за ГЕРБ, но не искат и гласът им да отива при някой, който няма шанс да състави правителство.
Не виждам защо е и повсеместната радост, че БСП залязва. Ако БСП последва съдбата на ВМРО и не бъде заместена от нещо друго тип АБВ, това ще е изключителен удар по демокрацията.
За ГЕРБ гласуват, защото искат стабилност и не вярват в "революции", освен това са на мнение, че останалите с изключение на БСП нямат капацитет да управляват(с което и аз съм съгласен). Искат стабилно правителство в тези времена, а не политически боричкания.
Тези които гласуват за Слави са почти същите мотиви, но просто им е писнало от ГЕРБ. Не искат да гласуват за ГЕРБ, но не искат и гласът им да отива при някой, който няма шанс да състави правителство.
Не виждам защо е и повсеместната радост, че БСП залязва. Ако БСП последва съдбата на ВМРО и не бъде заместена от нещо друго тип АБВ, това ще е изключителен удар по демокрацията.
Последна промяна TheDriver на 05 Апр 2021, 10:56, променена общо 1 път
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Те не предлагат пред секциите. Много преди деня предлагат по принцип, ходят от врата на врата ако става дума за махала и така. Обикновено разни тартори ходят и правят списъци. В едно село тука на предните избори едните купуваха за ДПС, другите за БСП, по принцип хората там ги е страх от тарторите и не смеят да вземат и от двата лагера.
Или предлагат на някой, той води още 5-6, дават малко отгоре и на него и така. 50 кинта е отдавна, за общински съветници също. Тука един от ДПС където беше преди години се бе скарал с партията нещо моментно и влезе чрез БСП като даде 20 Хил. общо да влезе, което са му горе-долу заплатите като общински за 4 години. Но е ясно, че не влиза заради тях.
TNT много вярна логика за част от избирателите, понеже познавам наистина умни хора със здрав разум гласували и за двата въпросни лагера по точно тия мотиви, като аз съм единия, само където не претендирам да се слагам при умните.
Или предлагат на някой, той води още 5-6, дават малко отгоре и на него и така. 50 кинта е отдавна, за общински съветници също. Тука един от ДПС където беше преди години се бе скарал с партията нещо моментно и влезе чрез БСП като даде 20 Хил. общо да влезе, което са му горе-долу заплатите като общински за 4 години. Но е ясно, че не влиза заради тях.
TNT много вярна логика за част от избирателите, понеже познавам наистина умни хора със здрав разум гласували и за двата въпросни лагера по точно тия мотиви, като аз съм единия, само където не претендирам да се слагам при умните.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- TNT
- младши ентусиаст

-
И отново гласовете на над 300 000 избирателя остават извън парламента
А можеше да са трета сила 
А можеше да са трета сила 
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Бсп и "капацитет да управляват и демокрация" в едно изречение..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вярно бе, не се бях замислял как звучат, но Корнелия май съм я чувал с половин ухо да го казва.
Не, че Борисов не краде яко от магистралите заедно с Дончев(има фирма за асфалтиране и в нашия регион редовно са с Габровските номера камионите)който толкова мислите едва ли не за честен, но БСП ще ги запомня по отношение на път с участъка Чирпан - Стара Загора.

Bogat-Beden написа:Бсп и "капацитет да управляват и демокрация" в едно изречение..![]()
![]()
Точно така! При това идващо от избирател на Христо.
За да управляваш ти трябват структури и политически опит. Забележи не казвам да управляваш добре!
А на една работеща демокрация са и нужни крайности, за да се самокоригират. Ако всички вкупом станем "десни" и ДБ спечели 90% от вота, това няма да е добре за демокрацията.
Отгоре на това, за добро или лошо една сериозна част от населението иска социализъм(при това не са само пенсионери). Колкото и да не ни харесва тези хора съществуват и трябва да бъдат представени. Алтернативата е много по-лоша.
- TNT
- младши ентусиаст

-
TheDriver написа:Отгоре на това, за добро или лошо една сериозна част от населението иска социализъм(при това не са само пенсионери).
Факт.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Безспорният победител в предизборното хвърляне на боб и гледане на кафе, наречено бг социология. Само със 100% не са познали резултата на "Корна пикае газ".

- TNT
- младши ентусиаст

-
И тука сметки
Може и неоградените да се видят

Снимката е от профила на Владимир Джувинов във Фейсбук, от ДБ.
П.П. Разгледах по региони кой за кого е гласувал. Благоевградска област е по-бедна от Видинска вече, благодарение на ГЕРБ. Но там са 42% за ГЕРБ
Може и неоградените да се видят

Снимката е от профила на Владимир Джувинов във Фейсбук, от ДБ.
П.П. Разгледах по региони кой за кого е гласувал. Благоевградска област е по-бедна от Видинска вече, благодарение на ГЕРБ. Но там са 42% за ГЕРБ

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Вождът казал, че бил готов да се управлява без да е премиер, понеже му било писнало да носи винаги цялата отговорност. То като се замислиш единствената му свястна алтернатива е Дончев, другите са прекалено безгласни букви. Макар на някои места хора от партията му да са злоупотребявали с това "Бойко каза"(без да е казал) и да се крадеше И по тоя начин. Или тука нашия кмет като е било кмета каза, без да е казвано. Голяма грешка това при управленията им. Дано сега с тоя шарен парламент да има по-малко възможности за крадене поради уж по-големия брой доносници и видим повече на брой осъдени за далавери чрез властта, понеже в последните години се случи, но бяха капка в морето или само отстранени.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- TNT
- младши ентусиаст

-
Снощи иначе за сефте чух по национална телевизия партията на Божков
Мине ли 4% с вота от чужбина, ще има цирк
Аз още си държа на мнението от преди, че или няма да стане правителство, или ще има пак протести скоро.
П.П. Има голяма разлика в преброените бюлетини, но и съществена в процентите. ДПС дори са извън парламента
https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/index.html
https://tibroish.bg/results/parliament- ... sn0WFvlhaE
Мине ли 4% с вота от чужбина, ще има цирк П.П. Има голяма разлика в преброените бюлетини, но и съществена в процентите. ДПС дори са извън парламента
https://results.cik.bg/pi2021/rezultati/index.html
https://tibroish.bg/results/parliament- ... sn0WFvlhaE