Здравословен живот, или...
Модератор: Общи модератори
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: Здравословен живот, или...
bum_bum написа:Ти па преди няколко години беше само кожа и косми. Кога стана дибел?
Понамалих физическата активност, първия локдаун се спазваше стриктно и откарах месец и нещо в нас, после карантина 15 дена и т.н. А съм си чревоугодник и яко нагъване на всякакви неща. Естествено пуснах корем. Сега се стремя да ям правилно(почти не употребявам газирано, сладко, хляб) вечерно време салата и месо, на обяд месо и ориз/картофи/паста, умерени порции, защото преди се тъпчех тежко. Реално съм си добри кг(81-2 на 184см) но просто се стремя малко и да заякна и да си върна самочувствието с впитите тениски.
А като се сетя каква тема бях пуснал едно време като ученик, че ям много

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Mного хора ядат много като ученици без видими последствия и си мислят, че цял живот ще е така. Тялото си пише всичко на едно тефтерче там и рано или късно хубавото свършва.
Малко от кухнята.. леки приготволения..
Панчета вивенннда, сланина Боримечка, Джак Даниелс..
После пръжки ала slatanic

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
А киселото зеле преди уискито или след го употребяваш ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
Не употребявам нищо друго освен месо,картофи,вода и виски.
Къде проблеми със корема къде лични предпочитания.
Иначе пръжките бяха екстра.
А най-горе това е рецептата за пръжките.
Обемите и количеството от съставките е по лично предпочитание на консумиращият.

Къде проблеми със корема къде лични предпочитания.

Иначе пръжките бяха екстра.

А най-горе това е рецептата за пръжките.
Обемите и количеството от съставките е по лично предпочитание на консумиращият.

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Здравословна закуска - препечена филийка от пълнозърнест хляб, намазана с каймака от кисело мляко и малинки. Вече се чудя каква да е закуската че тоя месец съм на low carb и сутрин е предимно ябълки, круши, праскови или овесени ядки та се чудя как малко да разнообразя.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Последна промяна peshehodetz на 14 Фев 2022, 15:45, променена общо 1 път
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
bum_bum написа:Mного хора ядат много като ученици без видими последствия и си мислят, че цял живот ще е така. Тялото си пише всичко на едно тефтерче там и рано или късно хубавото свършва.
Аз го отдавам на факта че тия години си в яко движение. Още повече, че цъках с ролерите нонстоп и т.н.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Meтаболизмът се забавя след 25 мисля беше, около 50 ккал на ден по-малко ти трябват с всяка година ( предполагам след дадена възраст не става -, но все пак 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
peshehodetz написа:Здравословна закуска - препечена филийка от пълнозърнест хляб, намазана с каймака от кисело мляко и малинки. Вече се чудя каква да е закуската че тоя месец съм на low carb и сутрин е предимно ябълки, круши, праскови или овесени ядки та се чудя как малко да разнообразя.
Може да пробваш испанската класика, препечена филия, отгоре хубав зехтин и много дребно нарязани домати.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
alekangg написа:Здравословна закуска - препечена филийка от пълнозърнест хляб, намазана с каймака от кисело мляко и малинки. Вече се чудя каква да е закуската че тоя месец съм на low carb и сутрин е предимно ябълки, круши, праскови или овесени ядки та се чудя как малко да разнообразя.
low carb и хляб, плодове и овесени ядки хич не ми се връзва. Години наред ядях яйца и месо за закуска и така и не ми писна. Сега вече просто не закусвам, освен когато ме очаква яка физическа активност през деня като ски или планински преход.
- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
Ми в сравнение с кроасан с шоколад, или само шоколад, щтрудели, палачинка със сладко от малини или ягоди, баклава, парче торта или донатси с кафето си е low carb. Хляба все пак е пълнозърнест и само една филийка, овесените ядки са в малко количество смесени с повече ягоди или малини.
keep walking
peshehodetz написа:Ми в сравнение с кроасан с шоколад, или само шоколад, щтрудели, палачинка със сладко от малини или ягоди, баклава, парче торта или донатси с кафето си е low carb. Хляба все пак е пълнозърнест и само една филийка, овесените ядки са в малко количество смесени с повече ягоди или малини.
Боровинки с кисело мляко?
Ако ти трябва нещо хрупкаво виж има един grain free & gluten free cereal - Catalina Crunch.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
alekangg написа:Може да пробваш испанската класика, препечена филия, отгоре хубав зехтин и много дребно нарязани домати.
А побългареният вариант включва и плочка сирене.
Почна ли няма спиране

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Bogat-Beden написа:Meтаболизмът се забавя след 25 мисля беше, около 50 ккал на ден по-малко ти трябват с всяка година ( предполагам след дадена възраст не става -, но все пак
Че се забавя, забавя се. Но по-голямата част от проблема са повреди резултат от "глей как ям боклуци само и съм слаб". 50ккал на ден с всяка година със сигурност не е. На 50-60 като го сметнеш по тая схема трябва почти да спреш да ядеш. Аз гоня 50-така, плющя по 3000ккал на ден и съм 80 кила.
peshehodetz написа:Ми в сравнение с кроасан с шоколад, или само шоколад, щтрудели, палачинка със сладко от малини или ягоди, баклава, парче торта или донатси с кафето си е low carb. Хляба все пак е пълнозърнест и само една филийка, овесените ядки са в малко количество смесени с повече ягоди или малини.
Поинтересувай се какво е нисковъглехидратно хранене, ако искаш да го правиш, щото това в никой случай не е.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Какво мислите за ферма ярлово за млечни продукти и месарницата Бозмов за месо?
На вкус ми допадат нещата, но колко са истински ....
На вкус ми допадат нещата, но колко са истински ....

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours...