Винетката от догодина - 97 лева!*

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Re: Винетката от догодина - 97 лева!*

Мнение от nqmam_bmw » 15 Дек 2015, 17:44

(bubsa) написа:Винаги при по-голямо количество цената е по-малка.
Какво сте ревнали за тея винетки не мога да разбера?На който не му изнася да не кара,просто е,а и има алтернативен транспорт бол!

Те нали това каза и госпожата. :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 15 Дек 2015, 18:36

nqmam_bmw написа: нали това каза и госпожата. :roll:

Защо обръщаш внимание на роднини на лиляна павлова?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 15 Дек 2015, 18:37

Колеги дайте да напишем по 1 писмо с много пожелания на тая свиня.
http://www.lpavlova.bg/%D0%BA%D0%BE%D0% ... 1%82%D0%B8 :ranting:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 15 Дек 2015, 18:44

Кел файда?
Как да се разбереш с преял гербаджия и техния род, че винетката не е стока от Kауфланд, за да е по-скъпа в по-малко количество?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 15 Дек 2015, 19:17

Като дам 100лв за винетка ще ме е още повече страх да си оставям колата пред блока. Взема някоя сутрин да осъмна без преден прозорец :paranoid:

Потребител
Аватар
Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;

Мнение от nqmam_bmw » 15 Дек 2015, 19:54

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 15 Дек 2015, 20:40

Мършата мръснааааааааааааааааааааа :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: дебела угоена свиня !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Дек 2015, 22:16

Добре де, не съм чел цялата тема, но има ли някой освен мен, на който му се струва нормално да поскъпнат тия винетки? Купувам си годишни винетки от 2004-та мисля и не виждам за това време да е поскъпнала с кой знае колко. По-сериозния скок е сега. Да, но някой тук от оплакващите се помни ли КАКВИ бяха първокласните пътища преди 10 години? :mhihi: Оле, мале, като се сетя и настръхвам. Това и половин магистрала нямаше тогава, да не говоря за първокласните пътища колко ДУПКИ имаше по тях. Сега смело мога да кажа, че разликата е ОГРОМНА, направо ми се вижда като бездна от онова време до това. Че има скапани пътища има, но къде в света няма? И всеки наясно ли е, че за да има една държава купища почти перфектни пътища, то трябва да е икономически силна? Кое е силното на нашата държава, какво толкова произвеждаме и какъв по-точно транспорт имаме развит с важни пратки от тук и от там? В САЩ първото голямо строене на магистрали е през 50-те мисля, а второто към 70-те май, но цифрите не са толкова важни, важно е, че всичко съвпада с някакъв луд икономически растеж. Та тук това го няма. Нито сме Германия, нито някоя силна държава. И да вметна нещо друго. Как така всеки се оплаква от тия винетки и намесва дупките в града? Какво общо имат те с винетките? Никой не задължава никой да си купува винетка щом ще кара колата в града си само. И как така всеки се оплаква, а същевременно в семейството има по 3 коли? Според мен много закъсняха с вдигането на тези цени и ако това откаже някой да кара кола или да намали трошките паркирани на улицата защото днес се чудим с коя да идем на работа и имаме по няколко ей така, не от необходимост, то аз съм за, но се съмнявам да има ефект в тази насока.
Имаше протести, че горивата са високи когато наистина бяха такива, сега когато са ниски въпреки силния долар(особено газта)защо никой не каза нещо положително в тая насока?
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 15 Дек 2015, 22:27

Top Gun Maverick написа:Добре де, не съм чел цялата тема, но има ли някой освен мен, на който му се струва нормално да поскъпнат тия винетки? Купувам си годишни винетки от 2004-та мисля и не виждам за това време да е поскъпнала с кой знае колко. По-сериозния скок е сега. Да, но някой тук от оплакващите се помни ли КАКВИ бяха първокласните пътища преди 10 години? :mhihi: Оле, мале, като се сетя и настръхвам. Това и половин магистрала нямаше тогава, да не говоря за първокласните пътища колко ДУПКИ имаше по тях. Сега смело мога да кажа, че разликата е ОГРОМНА, направо ми се вижда като бездна от онова време до това. Че има скапани пътища има, но къде в света няма? И всеки наясно ли е, че за да има една държава купища почти перфектни пътища, то трябва да е икономически силна? Кое е силното на нашата държава, какво толкова произвеждаме и какъв по-точно транспорт имаме развит с важни пратки от тук и от там? В САЩ първото голямо строене на магистрали е през 50-те мисля, а второто към 70-те май, но цифрите не са толкова важни, важно е, че всичко съвпада с някакъв луд икономически растеж. Та тук това го няма. Нито сме Германия, нито някоя силна държава. И да вметна нещо друго. Как така всеки се оплаква от тия винетки и намесва дупките в града? Какво общо имат те с винетките? Никой не задължава никой да си купува винетка щом ще кара колата в града си само. И как така всеки се оплаква, а същевременно в семейството има по 3 коли? Според мен много закъсняха с вдигането на тези цени и ако това откаже някой да кара кола или да намали трошките паркирани на улицата защото днес се чудим с коя да идем на работа и имаме по няколко ей така, не от необходимост, то аз съм за, но се съмнявам да има ефект в тази насока.
Имаше протести, че горивата са високи когато наистина бяха такива, сега когато са ниски въпреки силния долар(особено газта)защо никой не каза нещо положително в тая насока?

Написал си почти всичко което мисля и аз :yes:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Дек 2015, 22:27

Въпроса има и друга страна. Имаш ли идея колко милиарда "европейски" пари са глътнали тия пътища от 2004-та до сега? А колко милиарда от данъци и заеми? И защо все още не излгеждат по европейски.

Ето ти един бърз отговор:

http://offnews.bg/news/Ikonomika_59/Fir ... 08080.html
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Дек 2015, 22:29

Top Gun Maverick написа:Да, но някой тук от оплакващите се помни ли КАКВИ бяха първокласните пътища преди 10 години?

Определено нещата са на светлинни години.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 15 Дек 2015, 22:33

bum_bum написа:Въпроса има и друга страна. Имаш ли идея колко милиарда "европейски" пари са глътнали тия пътища от 2004-та до сега? А колко милиарда от данъци и заеми? И защо все още не излгеждат по европейски.

Ето ти един бърз отговор:

http://offnews.bg/news/Ikonomika_59/Fir ... 08080.html

А по-добре ли е само да се краде без нищо на лице?Имаш ли представа това колко работни места са?А и колкото и да викате на черното бяло си има голям напредък в инфраструктурата.

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Дек 2015, 22:36

Е колко повече да се краде? Да отмъкнат 20-30 милиарда за пътища и да не построят нищо? Краде се максималното, което е възможно и докато се среща подобна подкрепа и доволство от тоя факт така и ще продължава.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 15 Дек 2015, 22:38

По-малкото зло ... работи си схемата и тва си е ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от (bubsa) » 15 Дек 2015, 22:39

bum_bum написа:Е колко повече да се краде? Да отмъкнат 20-30 милиарда за пътища и да не построят нищо? Краде се максималното, което е възможно и докато се среща подобна подкрепа и доволство от тоя факт така и ще продължава.

Можеш ли да ми дефинираш какво разбираш под "краде се"?

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата