Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Политическа.

Мнение от steeN » 06 Авг 2014, 11:16

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:31, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Политическа.

Мнение от acer » 06 Авг 2014, 12:21

Е.Димитров написа:

Не че съм длъжен да ти се обяснявам, но познавам само 3-ма души които се занимават с политика и с 2-ма от тях съм ги срещнал случайно, единият е на бившата брат й и бивш френски комисар в ЕС който работи като преподавател, 3-ят е Гамизов.

Дали 5 или 500 хил беше просто примерна цифра, ако се наредят правилните цифри става ясно защо бсп/дпс управляват 20г, хората си мислят че ги наказват като не гласуват, но става точно обратното. Ако не можеш да разбереш прости цифри върни се във втори клас да научиш елементарна математика, не мога да ти помогна. На троленето и другите глупости дори ми е под нивото да коментирам.
Последна промяна acer на 06 Авг 2014, 14:32, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 06 Авг 2014, 14:32

Всичко, което е срещу Цецо и ББ е компромат :yes:
Вероятно и срещу червените има компромати, но това не променя факта, че и едните и другите са боклуци :idea:
Не знаеш, не си сигурен, не те интересува и не искаш да знаеш щото сламката е по-малка от гредата ... бръм ... бръм ...

Добре де, ето точно това твоето е пример за плямпане .
Ми замисли се сам , всичките излезли компромати са едиснтвено и само срещу ГЕРБ.
Въпреки обвиненията за репресии, присвояване на фирми , изнудвания, подслушвания, полицейщина, костинброд, и т.н.. нищо такова не се доказа.
Просто защото това си бе съчинено и раздухано от червената пропаганда.
И нещо повече - вземайки властта , червенотурската мафия започна точно с такива методи да работи, и се увеличи в пъъти и полицейщина и рекет в бизнеса.
Обективните оценки на бизнеса , и международни рейтинги са ясен показател - по точно ... липсата на бизнес...

Питал съм се и аз къде са компроматите за БСП / ДПС ?
Ми няма такива !
Сещам се, имаше един плах опит за такова - ГЕРБ изкараха някаква полу-партенка че Стани шеф си е купил мястото в ПЕС .... и тва е.. друго за БСП нямаше :)
Има ли това за което ревее стани шеф ? - има ли флашка на негов запис или договорки разни ?
Има ли запис на доган как разпределя баничките и прословутите му бизнес проекти за милиони ?
Няма.

Така че това е обективната ситуация - всичко бе тотална компроматна война срещу ГЕРБ.
Почти успяха май месец 2013 г, но не с такъв процент какъвто искаха.
Затова се наложи да се целуфат с ДПС , и т.н.. знаем какво стана...
И до къде ни доведе...

А за гласуването , философи много , но казано най простичко - за да не ни управлява манипулиран , купен вот, гласуването трябва да е задължително.
Или което е пореалното което може да се направи - електронното гласуване - за да могат 2 млн българи от чужбина да гласуват.
Тогава нито БСП ще разчита на твърдия си електорат, нито ДПС.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Авг 2014, 15:18

miro20 написа:Въпреки обвиненията за репресии, присвояване на фирми , изнудвания, подслушвания, полицейщина, костинброд, и т.н.. нищо такова не се доказа.

Така е, то и за Доган не знам нещо да има доказано, което най-вероятно го прави просто почетен председател и борец за права и свободи ...

Би ли се съгласил с този прочит на доказателствената ти теория?

miro20 написа:Така че това е обективната ситуация - всичко бе тотална компроматна война срещу ГЕРБ.

Така е, всички са в лайна само той е в бяло ... както винаги :mhihi:

Не те видях да коментираш другите неща относно произхода на твойте вождове,
но го отдавам на факта, че ти е под нивото да коментираш тия гнусни компромати ... :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 06 Авг 2014, 17:54

И защо умишлено искаш да ме вкараш в неща, на които вече съм отговорил ?
Виж по назад за "сламката и гредата". виж за "мишките и кораба".
Държавата я оглозгаха , той още на ниво "ама вие що биете негрите".
Какво очакваш да отговоря, да почнем да спорим като деца кой дутболен отбор по убав ли :kuku:
Ми сори .. объркАл си рейса. Аз не съм на тоя рейс , така че не ме питай :)
Аз съпоставям нещата, пробвай и ти .!
Никога и никъде не съм казал ГЕРБ са най бели, и едва ли ще повярваш, но никога не съм и агитрал за ГЕРБ , камо ли да гласуваш за гЕРБ. :D

http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/08/ ... rmatorite/
Ето и едно проучване, в което хората /52% / искат самостоятелно упралвение на партия , и които не биха одобрили коалиция.
Косвено това може да го постигне само ГЕРБ. нито БПС , нито ДПС имат реалните шансове за това.
А 34 % одобравят коалиция с РБ

В анкетата има и много абсурди .. примерно няколко процента биха одобрили коалиция с капутбарек, с ДПС или с АБВ.. :kuku:
ама.. хора всякакви ... :D
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 06 Авг 2014, 22:42

miro20 написа:и едва ли ще повярваш

:yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 06 Авг 2014, 22:46

K_Ilkov написа:
miro20 написа:и едва ли ще повярваш

:yes:

ми не вЕрвай , и си вЕрвай в тъпата червена пропаганда за немислещи пенсионери.
Каквото аз съм казал си го има черно на бяло. Така че...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 06 Авг 2014, 23:35

miro20 не искам да изказвам мнение за това какъв си или към коя партия, но наистина ти се кефя, ако може така да се израза :lol: , за това че така упорито защитаваш позицията си толкова време :lol: :yes:

Какво мислите, че ще е развитието на държавата, ако се случи, герб да влезе и най-вече с кой в коалиция? Такъв цирк до ся не се е разигравал в такъв такъв мащаб
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 07 Авг 2014, 2:14

На герб лидера ако е хитър достатъчно ще направи един политически дрифт и ще отпраши към Бора Бора да летува зимаска и да ги остави да се оправят :mrgreen: Никакви коалиции с радановци или петковци не му трябват, всичко ще е минирано, навсякъде ще има капани и ще оберат много негатив, оставя ги да се оправят, те ще сринат държавата и тогава народа ще ги попилее :mhihi: А и така бсп/дпс няма да могат да се оправдават с предишните :lol:

По-скоро обаче ще играят ма горещ картоф, щото тия дето ги направиха глупостите, знаят кво са оставили и ще бягат от властта като дявол от тамян..нещата отиват към служебно правителство поне 1-2г, освен ако някоя партия не излъчи 121 депутата.
Последна промяна acer на 07 Авг 2014, 2:19, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 07 Авг 2014, 2:17

Aз и аз това им се чудя..милиони откраднаха, осигуриха 2-3 поколения внуци и всеки се бъхти за тая власт..вместо политика се е превърнало в лична игра и на цялата държава и се такова майката.. :dunno: :evil: До колкото разбирам Първанов призовава да се превърнем в президентска държава*..ами тогава? Това е най-най-най добрият шанс да се превърнем в диктаторска държава като да не казвам коя..един човек с много власт.. :kuku: тя властта сега измежду 121 депутата не може да се управлява, а при САМО един ??? :bowdown: :banghead: ще стане нещо като "имаш крава, пиеш мляко.." :bang:
Последна промяна doomy525 на 07 Авг 2014, 2:26, променена общо 2 пъти
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 07 Авг 2014, 2:20

Не е заради парите толкова, страх ги е че този който е на власт ако не е от "техните", ще се разрови в миналото и ще им потърсят отговорност... хубаво на целият цирк е че маските почнаха да падат.

А президентска република е огромна крачка назад, а ако е такава с Пъранов задраскваш България и пишеш Северна Корея 2 :mhihi: Тоя човек по време на президентството на запад беше изолиран, ходеше на екскурзия през седмица в Казахстан и Китай :lol: Макар и привидно спокоен и да няма нищо общо с инфалтиността на Станишев.. станишев си обича запада, лъскавко, а,у докато тоя човек има диктаторски наклонности и авера ми е разправял че младежкото бсп хич не го обичат, дори го сравнявали с Борисов :mhihi:
Последна промяна acer на 07 Авг 2014, 2:38, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 07 Авг 2014, 2:25

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:31, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Авг 2014, 8:39

Не знам какво скачате на пенсионерите,по-добре поддръжниците на герб да си ги къткате,че до сега ,с колкото и пенсионери да съм разговарял-всички подкрепят борисов.

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 07 Авг 2014, 9:36

Е.Димитров написа:Не знам какво скачате на пенсионерите,по-добре поддръжниците на герб да си ги къткате,че до сега ,с колкото и пенсионери да съм разговарял-всички подкрепят борисов.

Почти позна... http://www.kazanlak.com/showgallery-15943-1.html

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 07 Авг 2014, 9:58

bioz написа:
Е.Димитров написа:Не знам какво скачате на пенсионерите,по-добре поддръжниците на герб да си ги къткате,че до сега ,с колкото и пенсионери да съм разговарял-всички подкрепят борисов.

Почти позна... http://www.kazanlak.com/showgallery-15943-1.html

Точно съм познал,даваш някаква статия,дето са се качили някакви 10к човека там
Ето ти друга статия
http://www.bta.bg/bg/c/VO/id/592633
"Гражданско сдружение "Българска асоциация на пенсионерите" и Съюзът на репресираните подкрепят ГЕРБ"
И пак ще кажа,щото очевидно не четеш:
"До сега с колкото и пенсионери да съм разговарял-всички подкрепят Борисов"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата