Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
BorisBMW написа:То хубаво диети и всичко, ама накрая като влезеш в магазина и видиш 3-те реда с вафли и шоколади иии....
Представи си ги като 3 реда с рак на панкреаса и 3 реда с диабет, което си е чиста истина де.

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Обясни
Аз ли съм изпуснал нещо в темата 

scipo написа:uCnaHeTcA написа:[quote="BorisBMW"
П.П. В момента ползвам Oxy-то и съм доволен, но почти привършва и мисля да си взема Slim FX. Някой съвет тук ? И най-вече ще съм благодарен за съвет за храненето
максималния ефект от Oxy Elite Pro идва с втората опаковка, продължи цикъла

Щом така и така ще го поръчам отново, мисля този път да го комбинирам с Recreate и Prime/Activate Xtreme. Предния път го комбинирах с BCAA, но не съм сигурен до колко ми е нужен, предвид, че залагам повече на боен спорт, отколкото на фитнес в момента. А ако ги стаковам 4те, цената ще бъде маалко солена

П.П. Никой нищо не каза смятането на приеманите/изразходваните калории и другите въпроси от предното ми мнение

Поздрави
П.П.2 Не се впечатлявам много от фафли и шоколади... Ама не съм си и стегнал колана на гушата де...
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Аз пия оксито от 6-7 дни,и направо съм изумен,по принцип не съм фен на такива добавки,но реших да пробвам.Със него си взех и витамини,БЦАА и протеин,ефекта е,тотално убиване на апетита,страшно много енергия и увеличена сила.Тичам си 40 мин на пътеката и като сляза съм като нов.Принципно съм чувствителен към кофеин,но за сега няма проблеми.Единствения странен ефект е,че след кардиото имам чувството,че ми е студено,странна работа 

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Колеги, имам ето този креатин http://astronutrition.com/media/catalog ... aps-31.jpg
Значи въпроса ми е някой има ли идея как се пие. На опаковката пише 6 капсули веднъж дневно, но несъм сигурен наистина наведнъж ли трябва да се пият, а и също така ако трябва да се пият наведнъж в коя част на деня е по добре да се пият? Тренировките си ги правя вечер около 18:00-19:00 часа. Преди тренирвка ли трябва или сутрин
Значи въпроса ми е някой има ли идея как се пие. На опаковката пише 6 капсули веднъж дневно, но несъм сигурен наистина наведнъж ли трябва да се пият, а и също така ако трябва да се пият наведнъж в коя част на деня е по добре да се пият? Тренировките си ги правя вечер около 18:00-19:00 часа. Преди тренирвка ли трябва или сутрин

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Ако правя кардио 2-3 пъти в седмицата дали ще има някакъв ефект,че имам много малко в корена за сваляне (то е незначително даже,ама ме дразни ) ..
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Днеска първа тренировка, та си говорих с треньора за сваляне на килата. Каза ми за няк'ви сокчета дет' ги продават на рецепцията на залата, 2лв. сока и в него има Ел карнетин. Някой запознат колко действа това или е по-добре да си взема ампулки и да ги разреждам или там каквото се правят 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
randity написа:Днеска първа тренировка, та си говорих с треньора за сваляне на килата. Каза ми за няк'ви сокчета дет' ги продават на рецепцията на залата, 2лв. сока и в него има Ел карнетин. Някой запознат колко действа това или е по-добре да си взема ампулки и да ги разреждам или там каквото се правят
пълен та*ак са тея сокчета

И шейковете, които се продават в залите, винаги ти излизат по-скъпо, от колкото да си ги взел в голяма разфасовка, отделно и в повечето случаи са с посредствено качество.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
barabqga написа:randity написа:Днеска първа тренировка, та си говорих с треньора за сваляне на килата. Каза ми за няк'ви сокчета дет' ги продават на рецепцията на залата, 2лв. сока и в него има Ел карнетин. Някой запознат колко действа това или е по-добре да си взема ампулки и да ги разреждам или там каквото се правят
пълен та*ак са тея сокчета
Колегата е прав,нищо не става от тия сокчета.
Земи си едно Степче и си мисли че има ефект,резултата ще е горе долу същия

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Dpy написа:И шейковете, които се продават в залите, винаги ти излизат по-скъпо, от колкото да си ги взел в голяма разфасовка, отделно и в повечето случаи са с посредствено качество.
To може да ти разбъркат и Whey Gold Standart, ама пак ще е дебело... което е напълно нормално... все едно да пиеш една Лаваца за 2лв и да мрънкаш що ти я дават толкова скъпо, като 250гр. в "Кауфланд" струва 6лв...
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:Dpy написа:И шейковете, които се продават в залите, винаги ти излизат по-скъпо, от колкото да си ги взел в голяма разфасовка, отделно и в повечето случаи са с посредствено качество.
To може да ти разбъркат и Whey Gold Standart, ама пак ще е дебело... което е напълно нормално... все едно да пиеш една Лаваца за 2лв и да мрънкаш що ти я дават толкова скъпо, като 250гр. в "Кауфланд" струва 6лв...
хихихи, то нали затова им викат БАР-ове

я да ви питам, има ли смисъл от кафе преди тренировка, с цел сваляне на кила.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
Колеги, аз напоследък се залових да стягам малко по малко тялото с фитнес, като се оправи времето ще спортувам и на открито чат-пат, целта е да изглеждам добре и да се чувствам още по-добре.
Проблемът е следния - имам адски бърз метаболизъм и адски малко време, по цял ден върша някакви неща и като резултат - почти нямам време за правилно хранене, твърде често ми се налага да плюскам боклуци навън. Решил съм да взема протеин, защото ще ми помогне да доставя доста по-лесно необходими за тялото ми вещества. Кой продукт бихте препоръчали с оглед на това да ми свърши работа в качването на маса, бюджетът е около 50лв на месец ( да се чете - разфасовка, която да стига за месец да струва около 50 лева )
Напълно бос съм в това коя марка е добра, коя серия, кое е по-добре за моят случай - суроватъчен ли, яйчен ли или каквито там още видове има.
Ще съм благодарен ако някой ми спести няколко часа четене и ровене онлайн, благодаря
Проблемът е следния - имам адски бърз метаболизъм и адски малко време, по цял ден върша някакви неща и като резултат - почти нямам време за правилно хранене, твърде често ми се налага да плюскам боклуци навън. Решил съм да взема протеин, защото ще ми помогне да доставя доста по-лесно необходими за тялото ми вещества. Кой продукт бихте препоръчали с оглед на това да ми свърши работа в качването на маса, бюджетът е около 50лв на месец ( да се чете - разфасовка, която да стига за месец да струва около 50 лева )
Напълно бос съм в това коя марка е добра, коя серия, кое е по-добре за моят случай - суроватъчен ли, яйчен ли или каквито там още видове има.
Ще съм благодарен ако някой ми спести няколко часа четене и ровене онлайн, благодаря

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Doberman_vas написа:я да ви питам, има ли смисъл от кафе преди тренировка, с цел сваляне на кила.
Има, може да добавиш и аспиринче...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
The7omahawk написа: почти нямам време за правилно хранене, твърде често ми се налага да плюскам боклуци навън. Решил съм да взема протеин...
Протеина също е много далеч от правилното хранене, което в общи линии няма с какво да се замени освен... с правилно хранене