Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от bum_bum » 26 Фев 2012, 20:45

BorisBMW написа:То хубаво диети и всичко, ама накрая като влезеш в магазина и видиш 3-те реда с вафли и шоколади иии....

Представи си ги като 3 реда с рак на панкреаса и 3 реда с диабет, което си е чиста истина де. :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 26 Фев 2012, 22:35

Обясни :shock: Аз ли съм изпуснал нещо в темата :paranoid:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 27 Фев 2012, 3:36

scipo написа:
uCnaHeTcA написа:[quote="BorisBMW"
П.П. В момента ползвам Oxy-то и съм доволен, но почти привършва и мисля да си взема Slim FX. Някой съвет тук ? И най-вече ще съм благодарен за съвет за храненето :bowdown:

максималния ефект от Oxy Elite Pro идва с втората опаковка, продължи цикъла ;)

:yes:
Щом така и така ще го поръчам отново, мисля този път да го комбинирам с Recreate и Prime/Activate Xtreme. Предния път го комбинирах с BCAA, но не съм сигурен до колко ми е нужен, предвид, че залагам повече на боен спорт, отколкото на фитнес в момента. А ако ги стаковам 4те, цената ще бъде маалко солена :mhihi: Някой-нещо ?
П.П. Никой нищо не каза смятането на приеманите/изразходваните калории и другите въпроси от предното ми мнение :dunno:
Поздрави
П.П.2 Не се впечатлявам много от фафли и шоколади... Ама не съм си и стегнал колана на гушата де...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 27 Фев 2012, 21:58

Аз пия оксито от 6-7 дни,и направо съм изумен,по принцип не съм фен на такива добавки,но реших да пробвам.Със него си взех и витамини,БЦАА и протеин,ефекта е,тотално убиване на апетита,страшно много енергия и увеличена сила.Тичам си 40 мин на пътеката и като сляза съм като нов.Принципно съм чувствителен към кофеин,но за сега няма проблеми.Единствения странен ефект е,че след кардиото имам чувството,че ми е студено,странна работа :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 27 Фев 2012, 23:46

Колеги, имам ето този креатин http://astronutrition.com/media/catalog ... aps-31.jpg
Значи въпроса ми е някой има ли идея как се пие. На опаковката пише 6 капсули веднъж дневно, но несъм сигурен наистина наведнъж ли трябва да се пият, а и също така ако трябва да се пият наведнъж в коя част на деня е по добре да се пият? Тренировките си ги правя вечер около 18:00-19:00 часа. Преди тренирвка ли трябва или сутрин :dunno:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 28 Фев 2012, 23:16

Ако правя кардио 2-3 пъти в седмицата дали ще има някакъв ефект,че имам много малко в корена за сваляне (то е незначително даже,ама ме дразни ) ..

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 28 Фев 2012, 23:34

Днеска първа тренировка, та си говорих с треньора за сваляне на килата. Каза ми за няк'ви сокчета дет' ги продават на рецепцията на залата, 2лв. сока и в него има Ел карнетин. Някой запознат колко действа това или е по-добре да си взема ампулки и да ги разреждам или там каквото се правят :)
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 29 Фев 2012, 7:54

randity написа:Днеска първа тренировка, та си говорих с треньора за сваляне на килата. Каза ми за няк'ви сокчета дет' ги продават на рецепцията на залата, 2лв. сока и в него има Ел карнетин. Някой запознат колко действа това или е по-добре да си взема ампулки и да ги разреждам или там каквото се правят :)

пълен та*ак са тея сокчета :no:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 29 Фев 2012, 8:24

И шейковете, които се продават в залите, винаги ти излизат по-скъпо, от колкото да си ги взел в голяма разфасовка, отделно и в повечето случаи са с посредствено качество.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 29 Фев 2012, 13:47

barabqga написа:
randity написа:Днеска първа тренировка, та си говорих с треньора за сваляне на килата. Каза ми за няк'ви сокчета дет' ги продават на рецепцията на залата, 2лв. сока и в него има Ел карнетин. Някой запознат колко действа това или е по-добре да си взема ампулки и да ги разреждам или там каквото се правят :)

пълен та*ак са тея сокчета :no:

Колегата е прав,нищо не става от тия сокчета.
Земи си едно Степче и си мисли че има ефект,резултата ще е горе долу същия :mrgreen:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Фев 2012, 15:25

Dpy написа:И шейковете, които се продават в залите, винаги ти излизат по-скъпо, от колкото да си ги взел в голяма разфасовка, отделно и в повечето случаи са с посредствено качество.

To може да ти разбъркат и Whey Gold Standart, ама пак ще е дебело... което е напълно нормално... все едно да пиеш една Лаваца за 2лв и да мрънкаш що ти я дават толкова скъпо, като 250гр. в "Кауфланд" струва 6лв...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 29 Фев 2012, 15:49

Mollov написа:
Dpy написа:И шейковете, които се продават в залите, винаги ти излизат по-скъпо, от колкото да си ги взел в голяма разфасовка, отделно и в повечето случаи са с посредствено качество.

To може да ти разбъркат и Whey Gold Standart, ама пак ще е дебело... което е напълно нормално... все едно да пиеш една Лаваца за 2лв и да мрънкаш що ти я дават толкова скъпо, като 250гр. в "Кауфланд" струва 6лв...

хихихи, то нали затова им викат БАР-ове :mhihi:
я да ви питам, има ли смисъл от кафе преди тренировка, с цел сваляне на кила.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 29 Фев 2012, 16:20

Колеги, аз напоследък се залових да стягам малко по малко тялото с фитнес, като се оправи времето ще спортувам и на открито чат-пат, целта е да изглеждам добре и да се чувствам още по-добре.

Проблемът е следния - имам адски бърз метаболизъм и адски малко време, по цял ден върша някакви неща и като резултат - почти нямам време за правилно хранене, твърде често ми се налага да плюскам боклуци навън. Решил съм да взема протеин, защото ще ми помогне да доставя доста по-лесно необходими за тялото ми вещества. Кой продукт бихте препоръчали с оглед на това да ми свърши работа в качването на маса, бюджетът е около 50лв на месец ( да се чете - разфасовка, която да стига за месец да струва около 50 лева )

Напълно бос съм в това коя марка е добра, коя серия, кое е по-добре за моят случай - суроватъчен ли, яйчен ли или каквито там още видове има.

Ще съм благодарен ако някой ми спести няколко часа четене и ровене онлайн, благодаря :lalala:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 29 Фев 2012, 17:40

Doberman_vas написа:я да ви питам, има ли смисъл от кафе преди тренировка, с цел сваляне на кила.

Има, може да добавиш и аспиринче... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 29 Фев 2012, 17:49

The7omahawk написа: почти нямам време за правилно хранене, твърде често ми се налага да плюскам боклуци навън. Решил съм да взема протеин...

Протеина също е много далеч от правилното хранене, което в общи линии няма с какво да се замени освен... с правилно хранене ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата