Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Ред колегията ще ми препоръчате ли упражнения за орелефяване? С бърз метаболизъм съм, но пояса ми винаги е бил като желе
по ръцете и останала част от тялото няма много мазнини, но все пак не са изразени мускулите (само рамената и трицепса). Ако ви трябва още някакво инфо питайте! 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
body написа:Ходи си на фитнесче 5 пъти седмично задявай се с мадамите там,прави си лафче за коли,мотори или за каквото ти е кеф между сериите.Аз съм се нагледал на анаболни комелета,с огромни комплекси и депресии.Разкъсани мускули,скапани сухожилия и стави,високо кръвно налягане,проблеми със зрението,хемороиди ако щеш от напъване и правене на максове.Лично аз съм решил да си поспестя част от рисковете на спорта.Малко поотмина модата на прекалените мускули.Дойде тази на дълбокия релеф и атлетичната визия.А това става с абонамент за залата с поне 10 часа тренировки седмично,яко добавки.Препоръчително е да не работиш за да имаш времето за тренировка,хранене,спане.Намаляш секса и чекиите,че се хаби тестостерон.И най важното-намираш някой да те търпи у вас с капризите и да плаща за прищевките ти.Аз го бях направил това и ми беше много гот,ама се самозабравих от жени и трошене на грешни пари та си попрецаках тоста други неща.Химии не съм пил никога не смятам и да пия.А и не смятам да ходя и по състезания.Ти закъде си се амбицирал да влизаш във форма?
Колега аз не работя, ходя само на университет, има кой да ми плаща за удоволствията... Спя по 9-12 часа, излизам често но дори и да се прибера в 6 пак спя до 3... рядко злоупотребявам с алкохол...
На състезание няма да ходя, всичко което правя е за лично удоволствие

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
въпроси към бум-бум
Откакто си почнал НВ ВМХ ,правил ли си си някакви чернодробни ,бъбречни изследвания да видиш как ти се отразява-четох че на някои не им понася просто не се адаптират?
И 2ро- имаш ли дни с повече въглехидрати от 15 процента -1 път седмично примерно или въобще не правиш такива?
Мерси предварително
Откакто си почнал НВ ВМХ ,правил ли си си някакви чернодробни ,бъбречни изследвания да видиш как ти се отразява-четох че на някои не им понася просто не се адаптират?
И 2ро- имаш ли дни с повече въглехидрати от 15 процента -1 път седмично примерно или въобще не правиш такива?
Мерси предварително
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Правил съм си в началото и всичко си беше нормално.
Имаше време в което доста често минавах над 15% и съответно никак не успявах да се поддържам толкова чист, колкото ми се искаше.
Напоследък съм стриктен и нещата са далеч по-добре.
Имаше време в което доста често минавах над 15% и съответно никак не успявах да се поддържам толкова чист, колкото ми се искаше.
Напоследък съм стриктен и нещата са далеч по-добре.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Е щом има кой да ти плаща удоволствията,можеш да си позволиш всичко.
някой дали е ползвал тази добавка http://www.silabg.com/bg/274-TWINLAB-AN ... -caps.html че за тая цена не ми се рискува 

www.bmwпрофесори-bg.net
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
това не е много вярно, че гейнера омъзнява, зависи от метаболизма. Със много храна не можах да кача кг, сега със гейнер + протеин + бцаа и азотен бустер качих 3кг без да ми има нищо на корема. А когато кача на корем съвсем малко, от 2 серии по 20 коремни преси всичко изчезва и ми се показват плочките. много странен метаболизъм имам.
Ще има ли някакъв ефект освен когато правя гърди (флайс) за разцепване на гърдите да го правя 2 пъти в седмицата, искам да ги разцепа дали ще има ефект или да ги правя само веднъж седмично ?
Ще има ли някакъв ефект освен когато правя гърди (флайс) за разцепване на гърдите да го правя 2 пъти в седмицата, искам да ги разцепа дали ще има ефект или да ги правя само веднъж седмично ?
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Колегата Дитко много е задълбал май.Те в Космополитън форума не си следят грамовете като него.я да дефинира понятието "качване малко на корем"
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колеги, от понеделник почвам тренировки и искам да се изчистя по-бързо от мазнините. Казаха ми да пия Елкарнитин или нещо такова беше. Кажете кой е най-добрия, защото не мисля да си прецаквам организма. Също така как се пие. Преди тренировка или след ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Май-май си с нагласата за лятото да си манекен вече...
Според теб преди или след ще се пие, къде е логиката? Течният се пие 30 минути преди тренировка, на хапчета 45мин., ако не се лъжа. Според мен не помага толкова много, колкото самата нагласа, че си дал парите за нещо и малко повече се ограничаваш....

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Принципно чак манекен нема да стана, ма поне едно десетина кила ако сваля до лятото ще съм добре. На мен няколко човека, където ходят на фитнес ми казаха за това, ама те са мои набори, цаката е да ходят с дини под мишките. За т'ва питам и тук. Предпочитам да мина и без такива работи, но ако наистина действа така, както тези хора казват ще си взема.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

BorisBMW написа:Май-май си с нагласата за лятото да си манекен вече...Според теб преди или след ще се пие, къде е логиката? Течният се пие 30 минути преди тренировка, на хапчета 45мин., ако не се лъжа. Според мен не помага толкова много, колкото самата нагласа, че си дал парите за нещо и малко повече се ограничаваш....
Мда... както се пишеше в една статия, която снощи прочетох... Тия хапчета (л карнитин, фет бърнери) само ускоряват малко процеса по топене, ама не са магически и всичко идва най-вече от хранене и след това тренировки...
Т'ва го казвам съобразно нещата, които съм прочел до сега де, нищо, че и в момента си имам шкембе, ама т'ва щото не мога да разбера и до момента с какво да се храня и нещо не разбирам как да си смятам правилно калориите, които да изгарям и които да приемам (сиреч кога колко изгарям и с коя храна колко приемам). През какви ли не калкулатори и таблици минах, ама трябва да задълбоча нещата... Както и храненето... Иска ми се НВД да правя, ама още ми е мътна там за точните храни и т.н.
И аз исках миналото лято (навярно някои колеги тук помнят

П.П. В момента ползвам Oxy-то и съм доволен, но почти привършва и мисля да си взема Slim FX. Някой съвет тук ? И най-вече ще съм благодарен за съвет за храненето

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
То хубаво диети и всичко, ама накрая като влезеш в магазина и видиш 3-те реда с вафли и шоколади иии.... как да стане
Правиш кардио 1 час, накрая за 5 минути всичко на вятъра...
Абе........... във волята е всичко! Миналото лято за 35-40 дена -7-8кг. и то пак без тотални ограничения... Та и това лято още толко и горе-долу може да стане работата... 

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
uCnaHeTcA написа:[quote="BorisBMW"
П.П. В момента ползвам Oxy-то и съм доволен, но почти привършва и мисля да си взема Slim FX. Някой съвет тук ? И най-вече ще съм благодарен за съвет за храненето
максималния ефект от Oxy Elite Pro идва с втората опаковка, продължи цикъла