FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- nafurfory
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20
- Мечтае да кара: самолет
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
http://vbox7.com/play:5c40d61f
и сърбите ни уважават хахахахаха
и сърбите ни уважават хахахахаха
NE STAVA samO S QDENE TRQBVA i pIENE

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
E така трябва да се процедира с наглеците на пътя http://vbox7.com/play:d58e9a38 

Никой не мое ма връне на селу!
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
georgymk написа:saleen написа:E така трябва да се процедира с наглеците на пътя http://vbox7.com/play:d58e9a38
Сори заама някой ако иска да знае от кой филм е да пише едно ЛС
В коментарите пише Десантура

http://www.vbox7.com/play:9e29632a

xpl0d написа:http://vbox7.com/play:0a14c088
![]()
Дали е монтаж да го е?
Teя муджахидини направо безсмътни бе, как си станаха като пичове след като се изсипаха толкова брутално като картофи

по темата

- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет

Първи април . Иванчо тича при майка си и казва :
- Мамо ! Мамо ! Влезнал е някакъв непознат човек при твоята приятелка дето ни е на гости и я е*е!
- Леле ! Ужас!
- Шегувам се - Честит първи април ! Не е непознат, татко е!
- hoolie
- Потребител
-
- Кара: служебни кошници
Семейство Иванови все не успявали да заченат дете и решили да си вземат баща под наем. В деня, когато трябвало да пристигне бащата донор, г-н Иванов целунал жена си и смутено казал:
“Аз изчезвам скъпа, Човека ще дойде скоро”.
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
“Добро утро Мадам, аз бих искал да ....”
“Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах.” прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
“Наистина !?!” озадачил се фотографа. “Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.”
“Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте.” ... След минута госпожата попитала изчервявайки се:
“Ъмм, откъде ще започнем?”
“Оставете всичко на мен госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.”
“Ваната!? Пода на хола!? Нищо чудно, че не сме успели да направим нищо с моя Гошо”
“Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.”
“Боже мой! Това е многоо ....” ахнала г-жа Иванова.
“Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действува прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.”
“Зная това.” тъжно отвърнала г-жата.
“Позволете да Ви покажа някои от моите произведения” казал фотографа, изваждайки албум със снимки на бебета. “Ето това го направих в рейс на градския транспорт.”
“Боже господи!” възкликнала г-жа Иванова, мачкайки носната си кърпичка.
“А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им.” продължил фотографа.
“Било е трудно ?!?”
“Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.”
“Борисовата градина !?!” разширили се очите на г-жа Иванова от изумление.
“Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!”
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала “Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ .... , апарат!!!???”
“Точно така. Е госпожо стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.”
“Триножник !?!?!?”
“Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.”
“!?!?!?! .....”
“Мадам?! Мадам?! Боже какво и стана, тя припадна!”
“Аз изчезвам скъпа, Човека ще дойде скоро”.
Половин час по-късно, по една случайност, пътуващ фотограф на бебета позвънил на вратата, надявайки се да реализира продажба.
“Добро утро Мадам, аз бих искал да ....”
“Оо, няма нужда да обяснявате, аз Ви очаквах.” прекъснала го малко нервно г-жа Иванова.
“Наистина !?!” озадачил се фотографа. “Ами добре, аз съм страхотен специалист по бебета.”
“Точно на това се надяваме аз и съпругът ми. Заповядайте, влезте.” ... След минута госпожата попитала изчервявайки се:
“Ъмм, откъде ще започнем?”
“Оставете всичко на мен госпожо. Аз обикновено правя две пози във ваната, една на канапето и може би няколко на спалнята. Понякога, на пода на хола също се получава хубава поза, там е широко и спокойно можем да се поразхвърляме.”
“Ваната!? Пода на хола!? Нищо чудно, че не сме успели да направим нищо с моя Гошо”
“Мадам, никой от нас не може да гарантира успех при всеки опит. Но ако опитаме няколко различни пози и аз щракам от шест или седем различни ъгъла, сигурен съм, че ще бъдете доволна от резултата.”
“Боже мой! Това е многоо ....” ахнала г-жа Иванова.
“Госпожо, същността на моята работа не позволява да се действува прибързано. Аз лесно мога да Ви претупам за пет минути, но съм убеден, че ще бъдете разочарована.”
“Зная това.” тъжно отвърнала г-жата.
“Позволете да Ви покажа някои от моите произведения” казал фотографа, изваждайки албум със снимки на бебета. “Ето това го направих в рейс на градския транспорт.”
“Боже господи!” възкликнала г-жа Иванова, мачкайки носната си кърпичка.
“А тези близнаци се получиха изключително добре, като се има предвид, че беше много трудно да се работи с майка им.” продължил фотографа.
“Било е трудно ?!?”
“Да, тя беше много претенциозна. Трябваше да отидем в Борисовата градина за да свършим добре работата около децата. Хората се тълпяха и ни притесняваха.”
“Борисовата градина !?!” разширили се очите на г-жа Иванова от изумление.
“Да, а освен това едно бездомно куче се опитваше да захапе апарата ми и аз трябваше да се пазя от него докато работя с майката!”
Госпожа Иванова се олюляла и възкликнала “Имате предвид, че кучето наистина е искало да загризе вашият ъъъ .... , апарат!!!???”
“Точно така. Е госпожо стига съм се хвалил, ако сте готова, аз ще вадя триножника и да започваме работа.”
“Триножник !?!?!?”
“Разбира се мадам, моят апарат е голям, тежък, 29 сантиметров, професионален. Без да го подпра на триножник не мога да работя с него.”
“!?!?!?! .....”
“Мадам?! Мадам?! Боже какво и стана, тя припадна!”
Селото се оказа точно във града
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-