Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: iOS тема
Колеги, когато погледна в settings/ general /storage& icloud usage /menage storage виждам кое приложение какъв обем заема от паметта. Например големината на Facebook приложението е 116 MB и отделно към него имам Documents&Data още 380 MB. Някой може ли да сподели как може да чистя тази информация, която трупа всяко приложение по време на ползването му.
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
Триеш приложението и след това го инсталираш отново.
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
За пръв път пада до 0, без да се изключи
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
gromovich написа:Колеги, когато погледна в settings/ general /storage& icloud usage /menage storage виждам кое приложение какъв обем заема от паметта. Например големината на Facebook приложението е 116 MB и отделно към него имам Documents&Data още 380 MB. Някой може ли да сподели как може да чистя тази информация, която трупа всяко приложение по време на ползването му.
Специално за ФБ може да се отпишеш от акаунта си и пак да влезнеш, ще освободи памет. Другото колегата вече го е написал.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Hа някой прави ли му впечатление като се зарежда, че до 97% се качват много бързо процентите, а следващите 3% отнемат супер много време?

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Да, но това е нормално.Denmark написа:Hа някой прави ли му впечатление като се зарежда, че до 97% се качват много бързо процентите, а следващите 3% отнемат супер много време?
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Това е типично за всяка батерия, до 80% се зарежда по бързо винаги.
Някой хора даже казват, че ако си зареждащ телефона от 30 до към 80 процента батерията се запазвала най много, но никога не съм го пробвал
Някой хора даже казват, че ако си зареждащ телефона от 30 до към 80 процента батерията се запазвала най много, но никога не съм го пробвал
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
Nedko Anev написа:Някой хора даже казват, че ако си зареждащ телефона от 30 до към 80 процента батерията се запазвала най много, но никога не съм го пробвал
аз май само така го зареждам, че нямам нерви да го чакам

иначе аз имах предвих само последните 3 процента, че са адски бавни на фона на останалите, ама може би щото вчера исках да го заредя на 100%..

- alozavar
- Потребител
-
Над 90% се рестартират данните за батерията и се води, че е ново "пълно зареждане". Аз също зареждам до 100% веднъж на 2 седмици примерно...
http://www.pcadvisor.co.uk/how-to/mobil ... y-3619623/
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Има ли в iOS опцията delete data или clear cash за някое приложение като в Android?
Свалих си едно приложение, в което може да се логна както с facebook, така и с акаунт за самото приложение. Обърках и искам да сменя логина, но не ми дава. Изтрих приложението и го инсталирах пак, но не стана пак си бях логнат с грешния акаунт?
Свалих си едно приложение, в което може да се логна както с facebook, така и с акаунт за самото приложение. Обърках и искам да сменя логина, но не ми дава. Изтрих приложението и го инсталирах пак, но не стана пак си бях логнат с грешния акаунт?

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
alozavar написа:Над 90% се рестартират данните за батерията и се води, че е ново "пълно зареждане". Аз също зареждам до 100% веднъж на 2 седмици примерно...
Малко булшит е това, за над 90%, че се води пълно зареждане. Той циклите ги брои по различен начин, примерно капацитета на батерията като си го изчерпил в юсидж и стенд бай ти е 1 цикъл. Може да си го заредил от 20 до 80% и в следващия момент в който изчерпиш следващите 40% от капацитета ти е -1 цикъл. Единствения плюс да го зареждаш от 40% до 80% е, че не стопля допълнително батерията, защото тогава зареждането е най-бързо.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Настана време и аз да се разпиша в тази тема. Преди две седмици ми подариха обикновена 5-ца, 16Gb, с която замених вярно служилата Nokia N86 от 2009 г. Първоначалния допир с телефона беше доста объркващ, но вече съм на другия полюс.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- alozavar
- Потребител
-
b00st написа:alozavar написа:Над 90% се рестартират данните за батерията и се води, че е ново "пълно зареждане". Аз също зареждам до 100% веднъж на 2 седмици примерно...
Малко булшит е това, за над 90%, че се води пълно зареждане. Той циклите ги брои по различен начин, примерно капацитета на батерията като си го изчерпил в юсидж и стенд бай ти е 1 цикъл. Може да си го заредил от 20 до 80% и в следващия момент в който изчерпиш следващите 40% от капацитета ти е -1 цикъл. Единствения плюс да го зареждаш от 40% до 80% е, че не стопля допълнително батерията, защото тогава зареждането е най-бързо.
Може би си прав, няма да споря

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Май само аз нямам проблеми с батерията. А това с последните проценти... мисля над 95% беше. Имаше една програма Battery Doctor, там си пишеше.
П.П. Продавам нов, неразпечатан iPhone SE 16gb Gold
П.П. Продавам нов, неразпечатан iPhone SE 16gb Gold

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
Обърнете внимание на снимката, която съм постнал, там пише 0%, а до сега на 2-3% винаги ми се е изключвал, за да пази батерията, за пръв път виждам да пада на 0...