Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от JOTTO_DEL » 20 Фев 2012, 18:36

deyan-enchev написа:
JOTTO_DEL написа:
deyan-enchev написа:Не разбирам защо ще правиш гърди в Понеделник/или първия ти ден, краката ще са по-добрия избор.

Да сменя 3-тия с 1-вия ден ли? Или само краката с гърдите? След 3-тия трнировъчен ден почивам 2 дни, а между другите два тренировъчни дни почивката е 1 ден!

Казвам, че е хубаво краката да са в началото на седмицата, понеже са най-голямата мускулна група.
Накратко казано - стимулираш растежа на останалите мускули като се товариш много в началото - вдигаш си нивата на тестостерон сам.

По-хубаво от това рядко има :)

Еми значи само да сменя краката с гърдите? Другите мускулни групи няма да ги пипам. :)
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 20 Фев 2012, 19:23

JOTTO_DEL написа:
deyan-enchev написа:
JOTTO_DEL написа:
deyan-enchev написа:Не разбирам защо ще правиш гърди в Понеделник/или първия ти ден, краката ще са по-добрия избор.

Да сменя 3-тия с 1-вия ден ли? Или само краката с гърдите? След 3-тия трнировъчен ден почивам 2 дни, а между другите два тренировъчни дни почивката е 1 ден!

Казвам, че е хубаво краката да са в началото на седмицата, понеже са най-голямата мускулна група.
Накратко казано - стимулираш растежа на останалите мускули като се товариш много в началото - вдигаш си нивата на тестостерон сам.

По-хубаво от това рядко има :)

Еми значи само да сменя краката с гърдите? Другите мускулни групи няма да ги пипам. :)

колега първи ден се прави най-изоставащата мускулна група...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 20 Фев 2012, 20:43

scipo написа:Колеги тука изнамерих 1 стара книжка на Арни и в нея има много яка тренировка, мисля да я започна. Тренира се всяка мускулна група по 3 пъти, като ще правя двуразови тренировки, защото мисля, че на 1 ще ми доиде много...
понеделник, сряда и петък:
сутрин: Гърди +гръб
вечер: Крака
вторник, четвъртък и събота
сутрин: рамена
вечер: ръце
Коремче ще тренирам всеки ден различни упражнения :mhihi:
Смятам, че идва малко хард, но ще видя какво ще излезе, все пак това е предсъстезателна програма :D

Това е пълен абсурд колега,освен ако не си професионалист....просто няма да можеш да се възстановиш и ще капнеш :yes:

Така я изкараш 10 дена,я не.....но най важното е че ще осъзнаеш че не си Арнолд :wave:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 20 Фев 2012, 21:48

sambeto написа:
scipo написа:Колеги тука изнамерих 1 стара книжка на Арни и в нея има много яка тренировка, мисля да я започна. Тренира се всяка мускулна група по 3 пъти, като ще правя двуразови тренировки, защото мисля, че на 1 ще ми доиде много...
Смятам, че идва малко хард, но ще видя какво ще излезе, все пак това е предсъстезателна програма :D

Това е пълен абсурд колега,освен ако не си професионалист....просто няма да можеш да се възстановиш и ще капнеш :yes:

Така я изкараш 10 дена,я не.....но най важното е че ще осъзнаеш че не си Арнолд :wave:

Че не съм Арнолд, не съм... Ще покажа снимки преди и след... Храня се по 5-6 пъти на ден, спя около 10 часа всеки ден, с правилните суплементи смятам, че ще издържа :mhihi: Спортист съм, въпреки, че последните няколко години спорта ми обягва малко заради контузии но вярвам, че ще се справя, пък каквото сабя покаже

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 20 Фев 2012, 23:20

Щом ти убягва последните години заради контузии,следващите яко ще забуксува.

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 21 Фев 2012, 9:57

scipo написа:
sambeto написа:

Че не съм Арнолд, не съм... Ще покажа снимки преди и след... Храня се по 5-6 пъти на ден, спя около 10 часа всеки ден, с правилните суплементи смятам, че ще издържа :mhihi: Спортист съм, въпреки, че последните няколко години спорта ми обягва малко заради контузии но вярвам, че ще се справя, пък каквото сабя покаже

Това е тренировка за състезатели, ако искаш с тази програма да станеш голям едва ли ще стане, по скоро ще претренираш мускулите. По скоро с начина ти ядене и суплементите които си предвидил, си прави някаква нормална програма иу ще имаш много по високи резултати, особено пък като казваш че и не си тренирал напоследък.
П.П. Не знам до колко е вярно но доста хора са ми казвали една поговорка - "Мускула расте докато си почива" :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 21 Фев 2012, 15:50

значи по-добре да почиваме и ще сме по-здрави :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 21 Фев 2012, 16:32

latrel написа:значи по-добре да почиваме и ще сме по-здрави :mhihi:

:mhihi: на пръв поглед е смешно и така си и звучи, ама мисля че ме разбра какво имам предвид ;) Трябва да има и време за възстановяване.
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 21 Фев 2012, 17:19

Колеги просто споделих как ще тренирам април и май, не съм искал мнение :mhihi: тренирал съм по подобен начин преди доста време,без забранени препарати, бях доволен, а и в момента не всички суплементи са за тук, за това не съм написал какви са, пак казвам смятам, че ще е добре, когато я приключа ще кача снимки

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 21 Фев 2012, 18:41

Важно е с каква средна интензивност ще ти е тренировката. Ако не правиш едно средно 75% не правиш нищо особено. За да правиш цялото тяло 3 пъти седмично със 75% трябва да си много добре трениран.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 21 Фев 2012, 21:46

scipo написа:Колеги просто споделих как ще тренирам април и май, не съм искал мнение :mhihi: тренирал съм по подобен начин преди доста време,без забранени препарати, бях доволен, а и в момента не всички суплементи са за тук, за това не съм написал какви са, пак казвам смятам, че ще е добре, когато я приключа ще кача снимки

Брех чак на мене ми стана интересно,какви ще трябва да са тия суплементи за такива тренировки.....ама успех с начинанието :yes:

:OT:
Задължително голички :mhihi:

Аватар

Мнение от body » 22 Фев 2012, 0:32

Цялото тяло 3 пъти седмично :clap: Това някога правил ли си го.Всеки се е амбицирал и е ходил на фитнесче всеки ден,ама това за месец максимум.резултата е отчайващ и всичко умира,дори и надеждата.Ти според мен си точно от тази представителна извадка.Април и Май яко гърч,резултат посредствен.Ще го оставиш за догодина пак с яката химия и яката тренировка за месец-два.резултата е ясен,после за догодина и така.Поставяй си пореалистични цели като начало,че да няма депресии като краен резултат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от scipo » 22 Фев 2012, 1:34

bum_bum написа:Важно е с каква средна интензивност ще ти е тренировката. Ако не правиш едно средно 75% не правиш нищо особено. За да правиш цялото тяло 3 пъти седмично със 75% трябва да си много добре трениран.

според мен няма смисъл да хода до залата ако ще тренирам на под 65-70%... всеки ден ще се раздавам максимално, пък да видим дали ще изкарам 6 седмици

sambeto написа:
scipo написа:Колеги просто споделих как ще тренирам април и май, не съм искал мнение :mhihi: тренирал съм по подобен начин преди доста време,без забранени препарати, бях доволен, а и в момента не всички суплементи са за тук, за това не съм написал какви са, пак казвам смятам, че ще е добре, когато я приключа ще кача снимки

Брех чак на мене ми стана интересно,какви ще трябва да са тия суплементи за такива тренировки.....ама успех с начинанието :yes:

:OT:
Задължително голички :mhihi:

ще ти напиша на лично какво ще взимам, щом ти е станало интересно :mhihi: не е нищо особено и даже като кажа някъде какво ще взимам ме ебават, че било химия за жени

body написа:Цялото тяло 3 пъти седмично :clap: Това някога правил ли си го.Всеки се е амбицирал и е ходил на фитнесче всеки ден,ама това за месец максимум.резултата е отчайващ и всичко умира,дори и надеждата.Ти според мен си точно от тази представителна извадка.Април и Май яко гърч,резултат посредствен.Ще го оставиш за догодина пак с яката химия и яката тренировка за месец-два.резултата е ясен,после за догодина и така.Поставяй си пореалистични цели като начало,че да няма депресии като краен резултат.

със сигурност не съм от хората, който тренират по 1 месец яко зоб и за плажа ;) занимавал съм се със спорт на професионално и полупрофесионално ниво, бил съм национал, много години това ми е бил живота... 2 години не бях тренирал нищо, излязох от всякаква форма... Вече година и нещо се опитвам лека полека да влизам във форма с леки почивки, чувствам се добре, смятам, че организма ще го понесе...

Аватар

Мнение от body » 22 Фев 2012, 7:27

Ходи си на фитнесче 5 пъти седмично задявай се с мадамите там,прави си лафче за коли,мотори или за каквото ти е кеф между сериите.Аз съм се нагледал на анаболни комелета,с огромни комплекси и депресии.Разкъсани мускули,скапани сухожилия и стави,високо кръвно налягане,проблеми със зрението,хемороиди ако щеш от напъване и правене на максове.Лично аз съм решил да си поспестя част от рисковете на спорта.Малко поотмина модата на прекалените мускули.Дойде тази на дълбокия релеф и атлетичната визия.А това става с абонамент за залата с поне 10 часа тренировки седмично,яко добавки.Препоръчително е да не работиш за да имаш времето за тренировка,хранене,спане.Намаляш секса и чекиите,че се хаби тестостерон.И най важното-намираш някой да те търпи у вас с капризите и да плаща за прищевките ти.Аз го бях направил това и ми беше много гот,ама се самозабравих от жени и трошене на грешни пари та си попрецаках тоста други неща.Химии не съм пил никога не смятам и да пия.А и не смятам да ходя и по състезания.Ти закъде си се амбицирал да влизаш във форма?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Nikito_nn » 22 Фев 2012, 8:33

body написа:Цялото тяло 3 пъти седмично :clap: Това някога правил ли си го.Всеки се е амбицирал и е ходил на фитнесче всеки ден,ама това за месец максимум.резултата е отчайващ и всичко умира,дори и надеждата.Ти според мен си точно от тази представителна извадка.Април и Май яко гърч,резултат посредствен.Ще го оставиш за догодина пак с яката химия и яката тренировка за месец-два.резултата е ясен,после за догодина и така.Поставяй си пореалистични цели като начало,че да няма депресии като краен резултат.

Имам един приятел който тренираше на същия принцип поне 5-6 години :mhihi: Е така април и май за два месеца, всяка година с яката химия и последния път като се отказа вече точните му думи бяха...."братле, накрая остават само пъпките по гърба" :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - М3
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата