Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Re: Политическа.

Мнение от exvitermini » 04 Авг 2014, 20:11

Очаквам от БъБъ послушничество и преданост към господарите си от хамерика. Очаквам рязане на много ленти за откриване на :
-барчета
-павилиони
-ремонт на детски градини
- освежаване на здравни заведения и т.н
Всяка вечер рязане на лента и внушаване, че се правят много неща :mhihi:

Те това е :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 04 Авг 2014, 21:19

внимавай с ли4ните нападки :winky:

и да комплексар съм понеже не гласувам за тая широка душа ББ :mhihi:

Въобще не ме интересуваш ни капка в личен план, и ще помоля и теб същото да не ми плямпаш нападки "колко пъти съм бил гласувал" бла бла бла
Коментирам единствено и само изказани глупости, никога лично кой какъв е .

А комплексарско е не дали си гласувал и за кого , а е тъпо и комплексарско да вадиш сламка, а да не виждаш гредата.
Толкова камари, тонове простотии от последното червенотурско правителство с едноцифрен процент доверие, толкова задкулисие, толкова неясни договори, толкова кражби за милиони , и обуване за десетилетия с милиарди, толкова нисък международен и всякакъв рейтинг , а з авас ББ с някакви пи-ар харчове, и черно бели снимки от татово време ви е най големия проблем. :kuku:
че освен това, някои още повтарят като ехо пък манолови пи-ар лъжи и отдавна опровергани коампромати-балони :kuku:

Който иска да се засяга, но за мен това е тъпо , крайно тъпо и комплексарско.
И ще се повторя - заради такова дребнаво хейтърство, не 25 г, още 250 няма да ни стигнат да се оправим поне на половината социално равнище спрямо нормалните държави.

Я да видим кой какво очаква от новите управници

Мне.. очаквам 30-40 % повишение на тока, 30% на парното, водата - според общините с около 20% , газта по скоро не, и .... за останалото същата рестриктивна политика, само че сега без пи-ар с "постни пици" :)
Не че сега не е мръднало нещо - увеличението на пенсии с 2-3 лв бе по скоро подигравка.
От позитивите очаквам размразяване на големи инвестиционни проекти, повишаване на бизнес рейтинга, а това според мене правилния път.
Къдеот има бизнес, там има пари, има живот, ще има косвено и социални благинки .
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Авг 2014, 22:29

miro20 написа:Въобще не ме интересуваш ни капка в личен план, и ще помоля и теб същото да не ми плямпаш нападки "колко пъти съм бил гласувал" бла бла бла
Коментирам единствено и само изказани глупости, никога лично кой какъв е .

Tова с гласуването възникна за мен като въпрос след като не пожела или не можа да обясниш как критикуваш като гражданин.
И все още не си?
Искам да те видя как искаш ББ да ти се обясни за политиката, която е водил и допуснатите грешки.
Както ти казах сзмо с плямпане не става :winky:

Коментираш ... не знам какво коментираш ... стреляш на посоки с оправдания за ББ :winky:

miro20 написа:А комплексарско е не дали си гласувал и за кого , а е тъпо и комплексарско да вадиш сламка, а да не виждаш гредата.
Толкова камари, тонове простотии от последното червенотурско правителство с едноцифрен процент доверие, толкова задкулисие, толкова неясни договори, толкова кражби за милиони , и обуване за десетилетия с милиарди, толкова нисък международен и всякакъв рейтинг , а з авас ББ с някакви пи-ар харчове, и черно бели снимки от татово време ви е най големия проблем. :kuku:

ама викаш някой викал що биете негрите :mhihi:
дай нещо друго, не взимай репликите на бате Б за следващите години напред :lol:

Кажи как се подобри ГЕРБ спрямо преди и защо лекето Цецо е все още фактор в тая партия?

А относно снимките проблема, 4е за теб са без зна4ение си е твой :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Авг 2014, 0:04

До Декември Януари ше е лабеж от към правителтство....та еболата некакси по ми е, е така :paranoid: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 05 Авг 2014, 0:07

doomy525 написа:Не че нещо, но вижте колко неща се объркаха от както тиквата доиде на власт..за 25 години няма как да се изкорени нещо от тая шибана държава

Обърка им cxемите и нещата започнаха лека полека да излизат наяве..а още колко има.. мамините сладки не знаят къде се намират :wave:

Неоспорим факт, който само малцина тука се правят че не виждат, щото са членове на бсп/дпс - ако трябва да отговарям като димитров :mhihi:
Сигурен съм че ако бях казал че съм за бсп, димитров никога нямаше да каже че съм партиен :mhihi: :lol: обаче ако съм за герб, съм партиен :lol: и той говори че другите сме обвинявали :kuku:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Авг 2014, 4:23

.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 10:29, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от miro20 » 05 Авг 2014, 8:45

Кажи как се подобри ГЕРБ спрямо преди и защо лекето Цецо е все още фактор в тая партия?

Ми не знам защо е фактор, нека си е фактор, но пък дали е леке, също не знам... би ли се обосновал защо е "фактор и леке" тоя Цецо ?
Ама да не почнеш сега с прословутите птдавна спукани балони за... "подслушвания, рекет на бизнеса, прехвърляне на фирми , 6 апартамента, фалшифициране на избори" :lol: :lol:
Дори според мен ГЕРБ и ЦвЦв конкретно много слабо използват опроверганите лъжи за тях , като аргументи.
Дори много малко ги използват, но предполагам ще ги впрегнат в предстоящата предизборна кампания.Което си е нормално.

А относно снимките проблема, 4е за теб са без зна4ение си е твой :yes:

Разбира се че са от значение. но 1001 пъти повторих за "гредата и сламката".
Аз не си затварям очите за сламките, но когато някой е толкова заслепен и не вижда "гредата в своя двор" , не мога да не осмея такова тъпо детинско мислене.
Защото докато ББ примерно е охранявал бай ти тошо, други кадровици като плъха стани шеф е обучаван точно как да управлява на по високо ниво такива , и как да ръководи мафиотската си структура.

Само че мишките виждат само трюма, и се ядат в трюма кой по голяма мишка, но не виждат капитана на потъващия кораб с "червената якичка" /обрано казано/

Останалите неща , които даже си ме цитирал, за сегашното едногодишно олигархично задкулисно управление, няма да ги повтарям... остава обаче да си ги препрочетеш, щото ми се струва че такива като тебе дори изразяват доволство от това колко по надолу е тръгнала държавата
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 05 Авг 2014, 9:05

Отиде си червената зараза :lalala: :wave:
отидоха си и загражденията пред парламента :clap:
Малка стъпка, в правилна посока :clap:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Авг 2014, 9:41

miro20 написа:

Ми не знам защо е фактор, нека си е фактор, но пък дали е леке, също не знам... би ли се обосновал защо е "фактор и леке" тоя Цецо ?
Ама да не почнеш сега с прословутите птдавна спукани балони за... "подслушвания, рекет на бизнеса, прехвърляне на фирми , 6 апартамента, фалшифициране на избори" :lol: :lol:

---

Защото докато ББ примерно е охранявал бай ти тошо, други кадровици като плъха стани шеф е обучаван точно как да управлява на по високо ниво такива , и как да ръководи мафиотската си структура.

Освен да ти пожелая успех друго не виждам кво да направя ...
Всичко, което е срещу Цецо и ББ е компромат :yes:
Вероятно и срещу червените има компромати, но това не променя факта, че и едните и другите са боклуци :idea:
Не знаеш, не си сигурен, не те интересува и не искаш да знаеш щото сламката е по-малка от гредата ... бръм ... бръм ...

Щеше да има някакъв смисъл спора ако през 2 реда не вкарваше аргумента Станишев :idea:
Ако това ти е и на ГЕРБ цел номер 1 да сте по-добри от него сигурно ще успеете, то няма да е трудно ...
Да направи ББ нещо смислено за България ... ще почакаме да видим ...

steeN написа:http://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/2014/08/01/2354463_nai-mnogo_jilishta_zapochvat_da_se_stroiat_v_sofiia_i/

Най-много жилища предстои да бъдат започнати в областите София (столица) - 1 100,

Бургас - 480, Пловдив - 407, Варна - 291, и Кърджали - 124, сочат данните на Националния статистически институт за издадените разрешителни за строеж през второто тримесечие.

Ето как влияе асфалта :)

Без да омаловажавам асфалта ... напротив :yes:

Как стигна до заключението, че се дължи на асфалта разликата?
Имаш данни от преди това?
Отчете ли колко е застроено, и има ли възможност да се строи?
Кой как и защо дава разрешения и дали са давани със същите темпове и преди?
Какви инвеститори строят, български, руски?

Не твърдя, че няма логика в теорията ти, но не съм убеден, че е толкова права връзката ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 05 Авг 2014, 10:11

Владо написа:Отиде си червената зараза :lalala: :wave:
отидоха си и загражденията пред парламента :clap:
Малка стъпка, в правилна посока :clap:

Махнали ли са ги верно? Неделя минавахме и си стояха.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Авг 2014, 10:37

Kroki написа:Махнали ли са ги верно?

:yes:
Вчера даваха по новините как ги махат. Тва беше невероятна простотия ...
Изображение

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 05 Авг 2014, 11:38

miro20 написа:.......

Разбрахме, че нямаш търпение да дойде момента, в който ще пуснеш отново бюлетината си за герб. В това няма лошо, предвид правото на личен избор, но на черното да казваш бяло?!
При положение, че герб имаше удоволствието да управлява сама и края на това управление завърши логично с оставка. Кажи ми, коя политическа сила имаше тази възможност в последните години? Видяхме ги, че не струват и ми е малко странно да виждам, че все още има хора, които чакат с надежда да се върне герб!
Да използваш епитети "промити червени мозъци", а в същото време да нямаш търпение да ги подкрепиш?!

Бойко Борисов
Бивш премиер, лидер на ГЕРБ

Член на БКП и син на полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. През 1991-а година неговата фирма охранява бившия първи Тодор Живков.

Росен Плевнелиев
Президент

Платен първи комсомолски секретар на общински комитет на ДКМС. Баща му Асен Плевнелиев е имал високи позиции в партийната йерархия и е бил сред най-високопоставената номенклатура на самия отдел "Пропаганда и агитация" на Окръжния комитет на БКП-Благоевград.

Цветан Цветанов
Бивш шеф на МВР, ГЕРБ

Син на Генчо Цветанов, шофьор и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.

Цецка Цачева
Бивш председател на НС, ГЕРБ

Партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.

Николай Младенов
Бивш министър на МВнР, ГЕРБ

Баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление – свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие. Според някои медии Николай Младенов участва активно в младежкото комунистическо движение (Комсомола) и е последният секретар на Ученическия комитет на ДКМС на гимназията.

Симеон Дянков
Бивш финансов министър, ГЕРБ

Продукт на седмичната детска градина. Отгледан от властна майка и втори баща пастрок, малкият Дянков е бил в почти еничарски условия на израстване като дете и юноша. Бившият финансов министър се оказа отгледан от майка и баба със здрави комунистически убеждения и принципи, под силното влияние на Макаренко при възпитанието на своя син и внук. След 10 ноември 1989 се премества във Виенския университет (според Иван Славков е изпратен във Виена през 1988 г. от Фондация "Знаме на мира" на Людмила Живкова, ковачницата на млади и отворени за света комунистически кадри.), а след това в Свободния университет на Западен Берлин.

Сергей Игнатов
Бивш образователен министър, ГЕРБ

Син на секретаря на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси Симеон Игнатов.Бащата на бившия образователния министър е член на ръководството на Българския антифашистки съюз. Организацията влиза в състава на Коалиция за България заедно с БСП.Той все още е и член на БСП, а преди 12 г. Симеон Игнатов беше сред учредителите на т.нар. генералско движение в БСП.

Нона Караджова
Бивш министър на околната среда и водите, ГЕРБ

Дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Лиляна Павлова
Бивш министър на регионалното развитие и благоустройството, ГЕРБ

Внучка на партизанина и завеждащ отдел на ЦК на БКП Георги Павлов.

.............

Източник:
ExpressNews.bg

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 05 Авг 2014, 11:59

Club BMW написа:...

Избори идват и партенките почнаха...

Мине се малко време и се почват тия списъци да се пускат по форумите, който си е правил труда да се зачита вижда едно нещо много интересно....

Това ми хареса най-много:
Цецо е бил син на шофьора на началника на дс.... уникално

За теб изглежда няма разлика от това баща ти да е бил агент на дс и ти лично да си писал доносите? Иначе казано щом имаш роднина крадец то неменуемо и ти си такъв?

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 05 Авг 2014, 12:05

nice try :mhihi:

Ще ползвам една реплика на колегата Миро ...

Виж гредата, която свързва Дисертацията на ББ, това, че е гард на Тато, "бизнесмен" и премиер, но най-вече антикомунист :mhihi:

Ама то всъщност тука както разбрахме е 90-те са без значение, а кво остава за преди това ...
Това е преди толкова време, че даже и ББ е забравил кой какъв е бил :mhihi:

bioz написа:Това ми хареса най-много:
Цецо е бил син на шофьора на началника на дс.... уникално

Кажи кое ти харесва по-точно, че ми стана интересно?
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 6inlinepower » 05 Авг 2014, 12:21

И в двата случая, обвинението е че си п*дераст, защото охраняваш п*дераст.
Даже в примера с Цветанов и детето ти е п*дераст. :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата